4 Yıl Haberleri

4 Yıl Haberleri

2024 Yılı Ramazan Fıtır (Fitre) Bedeli Belli Oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, 2024 yılı Ramazan Fıtır (Fitre) miktarını açıkladı. Kurul, 2024 yılı için fıtır miktarını 130 TL olarak belirlediğini duyurdu.

İçme Suyu Tesisleri 2024'te Tamamlanacak

Kocaeli'nin su ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İhsaniye Barajı'ndan Karamürsel ve Gölcük'e içme suyu sağlamak amacıyla bir ishale hattı ihalesi gerçekleştirilecek.

2024 Yılının ilk meclis toplantısı 10 dakikada yapıldı

Karamürsel’de 2024 yılının ilk meclis toplantısı 10 dakikada yapıldı. 2024 Yılının İlk Meclis Toplantısı Karamürsel Belediyesi Meclis salonunda bugün gerçekleştirildi.

Ahmet Çalık 2024 Yılına güven ve huzur içinde girdik

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 2024 yılının ilk saatlerinde Karamürsel'de bir dizi etkinlik ve ziyaret gerçekleştirdi.

Mehmet Oruç 2024 Yeni yıl mesajı

Yeni bir yılın eşiğinde, tüm kalbimle en içten yeni yıl dileklerimi sunarım. Mohti Otel olarak, 2024 yılının her anında sizlere hizmet vermekten büyük mutluluk duyacağız. Mohti Otel işletmesi olarak, bu özel mekanda sizleri ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ahmet Çalık 2024 Yeni yıl mesajı

Hepimizin heyecanla beklediği 2024 yılına adım adım yaklaşırken, yeni bir yıl, hepimiz için yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni başlangıçlar anlamına geliyor.

Hasan Özbaş 2024 yeni yıl mesajı

2024 yılının, hepimize esenlik ve mutluluk getirmesini içtenlikle diliyorum. Geride bıraktığımız 2023 yılında yaşadığımız tüm zorlukların, ülkemizin ve devletimizin üzerinden uzaklaşması en büyük temennimiz.

Kocaeli'nin en küçük bütçesi Karamürsel'in

İlçe bütçeleri meclislerinden geçen ve Büyükşehir meclisine gelen bütçeler arasında en büyük bütçe Gebze Belediyesi’ne ait. Gebze Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 2 milyar 750 milyon lira. Gebze’den sonra 2 milyar 24 milyon ile İzmit Belediyesi en büyük bütçeye sahip ikinci belediye oldu. En düşük bütçe ise 200 milyon ile Karamürsel Belediyesi’nin.

MOHTİ OTEL 2024 ORGANİZASYON KAYITLARINA BAŞLADI

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana bölgenin en gözde mekanı olan "Mohti Otel-Restoran- Fitness"  2024 yılı Düğün, Nişan, Kına Gecesi, Nikah, Balo, Sünnet ve tüm cemiyetler için yeni kayıtlarına başladı.

AMATEM ve ÇEMATEM AÇILIYOR

Madde bağımlılarının tedavisi için büyük öneme sahip olan AMATEM ve ÇEMATEM’in Kocaeli’de yapılan iki binası 4 yıllık çalışmanın ardından açılışa hazırlanıyor.

43 Yıllık hizmet sona erdi

1979 yılında öğretmenlik mesleğine başlayan Mehmet Sayım Ergen, 1998 yılından itibaren kutsal mesleğini ilimizde sürdürdü. Ergen; Hatay, Siirt ve Batman’da öğretmenlik yaptıktan sonra  1994 yılında ilimize atandı.

Uyuşturucu suçundan aranan şahıs yakalandı

'Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama’ Suçundan 4 Yıl 2 Ay Hapis Cezası İle Aranan T.K. (29) İsimli Şahıs Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel'de 4 yıllık çile Tahir Büyükakın sayesinde sonunda bitti!

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde Karamürsel ilçe merkezi geçişinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karamürsel Battı-çıktı projesi 4 yılın sonunda Tahir Büyükakın sayesinde sonunda tamamlandı. Tamamlanan projenin açılışında Büyükakın ilçe halkına bir büyük müjdeli haberi daha verdi.

Karamürsel İznik Yoluna gömmüşler

14 yıl önce, 6 ay arayla kaybolan Mahmut Şahin ile arkadaşı Nihat Şahin’in öldürülüp cesetlerinin gömüldüğü ortaya çıktı.

Kıbrıs gazisi bir şebeke tarafından nasıl dolandırıldığını anlattı!

Karamürsel’de 1974 yılında Kıbrıs gazisi olan İhsan Sümertaş (66) isimli şahıs bir şebeke tarafından dolandırılarak iki dairesinin elinden alındığını iddia etti.

Karamürsel müftüsü Mehmet Özdemir emekli oldu

Karamürsel’de yaklaşık 4 yıldır görev yapan ilçe müftüsü Mehmet Vefa Özdemir emeklilik müracaatında bulundu ve emekli oldu.

Baraj bitti ama 2 yıl sonra açılacak! Bu nasıl bir proje?

Karamürsel'de 4 yıl önce başlayan ve geçtiğimiz gün yapımı tamamlanan, İhsaniye barajı 2 yıl sonra açılacak! Sebebi ise bu kadarına pes dedirten cinsten...

Büyükşehir 4 yolcu motoru kiralayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı Leyla Atakan kültür merkezinde gerçekleştiriliyor. Düzenlenen Büyükşehir Belediyesi meclisi aldığı kararla, deniz ulaşımında kullanılmak üzere 4 motor kiralayacak.

Yasaların ardına saklanıp mal beyanını açıklamayn başkan kim?

İlk seçimleri kazandığı 2004 yılında ve sonrasında 2009 yıllarında şeffaf bir şekilde bütün mal varlığını kamu oyu ile payşan. Ak Partiye geçtikten sonra 10 yıldır yasaların ardına saklanarak mal beyanını açıklamayan

Karamürsel'de mehteran takımlı muhtar tanıtımı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde babasının 42 yıl boyunca sürdürdüğü muhtarlığı 2004 yılında girdiği seçimi kazanarak devralan ve 3 dönemdir

Annesinin kafasını kesmişti! Cezası 4 yıl sonra verildi!

Karamürsel'de 4 yıl önce annesinin kafasını hunharca keserek koparan cani evlat 4 yıl sonra

Karamürsel'den Çeçenistana gitmişti!

​​​​​​​Karamürsel’de ikamet eden İlker Ertan 2004 yılında Çeçenistan’a gitti. O günde sonra bir kez bile haber alınamayan Ertan’ın öldürüldüğü iddia ediliyor.

İsmail Yıldırım'ın mal beyanı!

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım 2004 yılında girdiği seçimlerden zaferle ayrılarak belediye başkanı seçilmiş ve 14 yıldır Karamürsel Belediye Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Yalova’da ‘6 BİN’ deprem oldu! Uzmanlar uyardı!

Uzun yıllardır turizm ve sağlık sektörüne hizmet veren Yalova’nın Termal ilçesinde 2014 yılı Ağustos ayında 6 binin üzerinde deprem meydana geldi.

O ARAZİLER 28 MİLYON GELİR SAĞLADI

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, 14 yılda Kocaeli'nde 1 baraj, 2 gölet inşa ettiklerini, 25 bin 520 dekar alanın sulanmasını sağlamaları ile çiftçilerin yıllık 28 milyon TL zirai gelir

Karamürsel'de bahar KO-MEK ile karşılandı

Başkan Karaosmanoğlu’nun konuşmasının ardından KO-MEK’te, önemli bir sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve 2014 yılından beri yürütülen “KO-MEK BOHÇASI”

Karamürsel'de Teknik Serviste Lider İsim

2004 yılında kurdugumuz şirketimiz şuan Kurum ve kuruluşlara profesyonel olarak hizmet vermektedir. Ana faliyet konumuz Profesyonel Güvenlik sistemleri ve Network alt yapı hizmetleridir

SonSon dakika...Bedelli askerlik çıkacak mı?

Son olarak 2014 yılında yaklaşık 200 bin kişinin başvurduğu bedelli askerlik, kamuoyunu en çok meşgul eden konulardq açıklama yapıldı.

Asker'de Kal, Teğmen OL

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin teğmen ihtiyacını karşılayan harp okulları kapatıldığı için 4 yıl boyunca mezun vermeyecek. .

14 Yıl Boyunca Soruları Çalmışlar

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası çok çarpıcı açıklamalar gündeme gelmeye devam ediyor. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, FETÖ'ye dair önemli açıklamalarda bulundu.