65 Haberleri

65 Haberleri

Karamürsel'in DEV gençleri yine galibiyet ile döndü

KARAMÜRSELBEY, ZORLU ANKARA ÇÖZÜM KOLEJİ Deplasmanından 72-65'lik Skorluk Galibiyetle Döndü

Kantinlerde Fiyatlara Zam Geldi! İşte yeni fiyatlar

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken, Kocaeli'deki kantinler için yeni fiyat tarifesi belirlendi. Tost 50 lira, yarım ekmek tavuk döner 50 lira, tavuk dürüm ise 65 lira oldu. Kantin işletmecileri, artan girdi maliyetleri sebebiyle bu fiyat artışını yapmak zorunda kaldı.

Karamürsel'de balık tezgahları şenlendi

Bugün Karamürsel'deki balıkçılarda, Hamsi 25, İstavrit 25, Sardalye 25, Turna mezgit 50, Tekir 40, Palamut tane 20, Lüfer tane 25-50, Çupra :55, Levrek:65, Kırlangıç 50 TL den  satılıyor. Balıkseverler için artık bol çeşitle birlikte fiyatlarda düşüş dönemi de başlıyor.

İzmit-Karamürsel vapurunu karıştıran adam!

Vapurla seyahat etmek isteyen 65 yaş üzeri vatandaşa kaçak olarak bindiği vapurdan güvenlik güçlerinin tüm uyarılarına rağmen inmemesi üzerine 900 lira para cezası kesildi. 

Dikkat 3 bin lira ceza yiyebilirsiniz!

65 yaş ve üzerindeki vatandaşların sokağa çıkması ve şehirlerarası seyahatleriyle ilgili düzenlemeler de esnetilmelerine karşın halen bazı kurallar ve kısıtlamalar içeriyor. Peki 65 yaş ve üzerindekiler için sokağa çıkma yasağı var mı? 65 yaş ve üzerindekilere şehirlerarası seyahat kısıtlaması var mı? İşte 10 soruda 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlarla ilgili kısıtlamalar.

Borcu olan 65 yaş üstü yarın ödeme yapabilir

Karamürsel belediyesine borcu olan 65 yaş üzeri vatandaşlar borcunu ödesin diye 31 Mayıs Pazar günü (yarın) 14.00-20.00 arası sadece emlak servisi hizmet verecek.

Sokağa çıkma kısıtlaması 18 yaşa düştü

20 yaş altı için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının 18 yaşa düşürüldüğünü açıkladı.

Karamürsel'de bu pazar yine sokaklar ilçenin gençlerine kaldı

Karamürsel’de 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, 6 saatlik izinlerinde dışarıya çıkıp, bol,bol güneşli havanın tadını çıkarmaya başladı.

65 yaş ve üzeri sokağa çıkma saati değişti!

65 yaş ve üstüne sokak saati değişti. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Meteorolojik verilere göre 17 Mayıs pazar günü hava sıcaklıklarının yüksek seyredeceğinin değerlendirilmesi üzerine

Sokağa çıkanlar Karamürsel sahillerine akın ettiler

Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlara 4 saat süreyle sokağa çıkma izni verilmesinin ardından Karamürsel’de yaşlılar güneşli havayı fırsat bilerek Korona virüs tedbirleri kapsamında sahilde kapatılan yürüyüş yoluna akın etti.

İşte yeni dönemin bütün detayları

Koronavirüsle mücadelede yeni dönemi anlatan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan vatandaşlara uyarı: Tehdit ortadan kalkmadı

İçişleri Bakanlığından 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için yeni genelge

İçişleri Bakanlığı, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile 20 yaş altındakilerin sokağa çıkma istisnalarına ilişkin 81 il valiliğine genelge gönderdi.

65 yaşının üstüne hafta sonu sokağa çıkma izni yolda!

Maske ve mesafe kuralına uyup yürüyüş yapabilecek.

Kocaeli genelinde evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşları dolandırdılar

Kocaeli’de, koronavirüs önlemleri kapsamında evden çıkmaları yasak olan 65 yaş ve üzerindeki kişileri arayıp kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandıran 3 kişi yakalandı.

Kocaeli genelinde sokağa çıkan 65 yaş üstüne ceza kesilmeye başlandı!

65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşların sokağa çıkma yasağıyla ilgili Türk Ceza Kanunu’nda yer alan maddelerin neler olduğunu ve buna uyulmaması halinde verilecek cezaların ayrıntıları.

Karamürsel halkına müjde! Bakanlık ile anlaşma tamamlandı

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Emine Zeybek, ilimize 65 milyon TL değerinde yeni sağlık yatırımı

65. YILIMIZDA DAHA DA GÜÇLÜ VE KARARLIYIZ

Mühendisler ve Mimarlar haftası çerçevesinde 21 Ekim 2019 tarihinde, TMMOB KOCAELİ İKK (TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu) ortak programı gerçekleştirildi.

Karamürsel'de Hacı Adayları Dualar ile Uğurlandı

Karamürsel'de hac vazifesini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gidecek olan 65 kişilik kafile dualar ile uğurlandı.

Kırkpınarı titreten yiğit, Karamürsel'in gururu Mert Altın

658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin sonuçlanması ile Karamürsel’de bayram havası yaşandı. Karamürsel’de Efendi kişiliği ve azmi ile camiada tanınan ve sevilen yiğit pehlivanımız Mert Altın büyük bir başarıya imza atarak birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

KARAMÜRSEL BELEDİYE MECLİSİNDE BÜYÜK AYIP!

Karamürsel Belediyesi Mayıs ayı belediye meclis toplantısında 65 yaşındaki CHP Meclis üyesi Orhan Demirer'e yüksek perdeden ağır sözler söyleyen İsmail Yıldırım'ın meclis toplantısı video kayıtlarını basına kim servis etti.

Karamürsel'de 650 Öğrenciye Bisiklet Dağıtıldı

Karamürsel’de okuyan 5. sınıf öğrencileri hediye edilen bisikletlerine kavuştu.

2019 Ocak ayında emekliye bin 910 TL

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisine, ocakta yüzde 10.65-11.50 zam görünürken, en düşük maaş 2000 öncesi emekli olan SSK’lıda bin 910 liraya çıkabilecek.

Milyonları ilgilendiriyor! Emeklilikte yaş şartı değişiyor...

Emeklilik yaşı kademeli olarak yükseltiliyor. 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu 2008 yılında çıkartılırken, bir önceki kanunda yer alan kadınlarda 58, erkeklerde 60 olan emeklilik yaşı da korunmakla birlikte 2048 yılına kadar kademeli bir şekilde yükseltilerek 65'e çıkarıldı.

CHP 465 Belediye Başkan Adayını Açıkladı, işte o liste

CHP’de 465 belediye başkan adayı belli oldu! İşte bugüne kadar açıklanan CHP belediye başkan adaylarının tam listesi…

Karamürsel halk otobüsünde, yaşlı amcadan türkü şöleni!

Karamürsel'de seyir halindeki halk otobüsünde 65-70 yaşlarındaki yaşlı bir vatandaş, söylediği türkülerle, yolcuları mest etti

Halıdere'de jandarma ve polis ortak torbacı operasyonu yaptı

Halıdere'de, yaklaşık 1 ay havadan drone ile takip edilen ve binanın terasında saksıların içinde hint keneviri yetiştirdiği tespit edilen O.M. (65), jandarma ve polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

Kocaeli'de büyük uyuşturucu operasyonu

KOCAELİ'de, ihbar üzerine TEM otoyolunda durdurulan tır'da yapılan aramada fren disklerine gizlenmiş halde 65 kilo eroin ele geçirildi.

Alkollü sürücü faciayı kıl payı atlattı 1 yaralı

Karamürsel istikametinden İzmit istikametine seyir halinde olan ismail adıyaman idaresindeki 34 YH 1652 plakalı araç henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Kazada sürücü yaralandı.

Kaçak avcılara büyük ceza!

Kaçak avlandıkları ve ekosisteme zarar verdikleri iddiasıyla 96 kişiye 305 bin 650 TL idari para cezası kesildi.

Kocaeli 5 Yıldızlı hastanesine kavuştu

38’i yoğun bakım olmak üzere, 318 yataklı(Onkoloji dahil) yaklaşık 2.5 yılda tamamlanan ve yaklaşık 65 milyon TL’ye mal olan yeni Kocaeli Devlet Hastanesi, bugünden itibaren sağlık hizmeti vermeye başlıyor.