65Yaş Haberleri

65Yaş Haberleri

Dikkat 3 bin lira ceza yiyebilirsiniz!

65 yaş ve üzerindeki vatandaşların sokağa çıkması ve şehirlerarası seyahatleriyle ilgili düzenlemeler de esnetilmelerine karşın halen bazı kurallar ve kısıtlamalar içeriyor. Peki 65 yaş ve üzerindekiler için sokağa çıkma yasağı var mı? 65 yaş ve üzerindekilere şehirlerarası seyahat kısıtlaması var mı? İşte 10 soruda 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlarla ilgili kısıtlamalar.

Borcu olan 65 yaş üstü yarın ödeme yapabilir

Karamürsel belediyesine borcu olan 65 yaş üzeri vatandaşlar borcunu ödesin diye 31 Mayıs Pazar günü (yarın) 14.00-20.00 arası sadece emlak servisi hizmet verecek.

Karamürsel'de bu pazar yine sokaklar ilçenin gençlerine kaldı

Karamürsel’de 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, 6 saatlik izinlerinde dışarıya çıkıp, bol,bol güneşli havanın tadını çıkarmaya başladı.

65 yaş ve üzeri sokağa çıkma saati değişti!

65 yaş ve üstüne sokak saati değişti. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Meteorolojik verilere göre 17 Mayıs pazar günü hava sıcaklıklarının yüksek seyredeceğinin değerlendirilmesi üzerine

Sokağa çıkanlar Karamürsel sahillerine akın ettiler

Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlara 4 saat süreyle sokağa çıkma izni verilmesinin ardından Karamürsel’de yaşlılar güneşli havayı fırsat bilerek Korona virüs tedbirleri kapsamında sahilde kapatılan yürüyüş yoluna akın etti.

İşte yeni dönemin bütün detayları

Koronavirüsle mücadelede yeni dönemi anlatan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan vatandaşlara uyarı: Tehdit ortadan kalkmadı

İçişleri Bakanlığından 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için yeni genelge

İçişleri Bakanlığı, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile 20 yaş altındakilerin sokağa çıkma istisnalarına ilişkin 81 il valiliğine genelge gönderdi.