70 Haberleri

70 Haberleri

Namazdan çıktı Köpek Saldırısına Uğradı: Kolu Kırıldı

Karamürsel'in 4 Temmuz Mahallesi'nde meydana gelen olayda, akşam namazını kıldıktan sonra evine dönmeye çalışan 70 yaşındaki Ramazan Gülen, Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde saldırgan bir köpek grubunun hedefi oldu. Köpeklerden kaçarken dengesini kaybeden Gülen, yere düşerek kolunu kırdı.

Karamürsel'de icradan satılık müstakil dubleks ev

Karamürsel Senaiye mahallesinde 668 m2 arsa içerisinde iki katlı müstakil ev sadece 1.240.700,00 TL satılacaktır.

Karamürsel Barbaros adeta tarih yazıyor!

Karamürsel'in yiğitleri tarih yazdı. Yok böyle fark! NBA rekoruna yaklaştılar. Tam 70 sayı. Yanlış duymadınız.

Eğitim Çalışanları hayal kırıklığına uğradı…

Yaklaşık 700 Eğitim Çalışanının ilgiyle beklediği Promosyon İhalesi bugün yapıldı. İhalede en yüksek rakam 11,500 TL’de kalınca Karamürsel’deki yüzlerce eğitim çalışanı hayal kırıklığına uğradı.

Deprem fırtınası! AFAD'dan açıklama! Ölü ve yaralı sayısı açıklandı

10 kentte 1710 binanın yıkıldığı depremde saat 10.00 itibariyle toplam 284 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 bin 323 kişinin yaralandığı açıklandı. Kahramanmaraş’ta 70, Adıyaman’da 13, Diyarbakır’da 14, Şanlıurfa’da 18, Osmaniye’de 20 ve Hatay’da 4 kişi hayatını kaybetti.

Kaytazdere halkına müjde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Gölcük, Karamürsel, Yalova Altınova ve Gebze güzergâhında hizmet veren Hat 700 otobüsü Kaytazdere ’den 4 Şubat 2023 cumartesi günü itibarı ile yolcu almaya başladı.

HAT 700 SEFER SAATLERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Gölcük’ten Gebze’ye Osmangazi Köprüsü’nü kullanan Hat 700 belediye otobüsü sefer saatleri değişti.

AVUKATIN VURULMA ANI KAMERALARA BÖYLE TAKILDI

Avukatın vurulma anı kameralara böyle takıldı. Karamürsel'de sabah saat 09:20 sularında meydana gelen olayda, İstanbul Barosuna kayıtlı avut Niyazi G (70) kimliği belirsiz kişiler tarafından ayaklarına isabet eden iki mermi ile yaralandı.   Kayacık mahallesi İznikyolu girişinde meydana gelen olayda, avukat Niyazi G(70) henüz bilinmeyen bir neden ile

KARAMÜRSEL'DE SOKAK ORTASINDA AVUKAT VURDULAR!

Karamürsel'de sabah saat 09:20 sularında meydana gelen olayda, İstanbul Barosuna kayıtlı avut Niyazi G (70) kimliği belirsiz kişiler tarafından ayaklarına isabet eden iki mermi ile yaralandı. Kayacık mahallesi İznikyolu girişinde meydana gelen olayda, avukat Niyazi G(70) henüz bilinmeyen bir neden ile yanına beyaz bir motosiklet ile yaklaşan ve kafalarında kask olan iki kişi tarafindan açılan ateş sonrası

Ağaçtan düşen kişi hayatını kaybetti

Karamürsel, Kayacık mahallesi, Önal caddesi üzerinde ıhlamur ağacına çıkan tüpraş emeklisi Oğuz Recep Öztürk (70) ağaca dayadığı merdivenin basamaklarının kopması nedeni ile beton zemine düşerek hayatını kaybetti.

Oğuz Recep Öztürk elim bir kaza nedeni ile hayatını kaybetti

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelenlerinden, Tüpraş emeklisi Oğuz Recep Öztürk (70)

Gelen ve giden adli personel belli oldu!

Hakimler ve Savcılar Kurulu ( HSK) Birinci Dairesi, 3 bin 70 hakim ve savcıyı kapsayan Adli ve İdari Yargı 2021 yılı Ana Kararnamesi'ni tamamladı.

Osman Gazi köprüsünden Gebze seferlerine indirim uygulansın

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Engin Taşdemir ve Orhan Tanış, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Gebze-Gölcük arasında sefer yapan Hat700 ulaşım ücretinde indirim talep etti.

Kaytazdere ve Altınova halkına müjde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Gölcük, Karamürsel, Yalova Altınova ve Gebze güzergâhında hizmet veren Hat 700 otobüsü Altınova'dan da yolcu almaya başlıyor.

Meteoroloji uyardı! Kocaeli geneli dikkat, FIRTINA geliyor!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü uyardı: Fırtına geliyor. Hızı 70 kilometre/saati bulacak olan rüzgar bugün gece itibariyle başlayacak ve yarın etkisini artırarak devam edecek.

70 kişi hastanelik oldu

Karamürsel Yalakdere köyünde dereye atılan kurban atıkları 70 kişiyi hastanelik etti. İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İSU’nun müdahalesi ile köye temiz su verilmeye başlandı

Bu hat Kocaeli’nin iki yakasını birleştirecek 

Gölcük ve Karamürsel’de binlerce insanın her gün saatlerce çektiği eziyet Tahir Büyükakın ve Orhan Tanış önderliğinde son buldu.

Vatandaş Karamürsel belediyesine öfkeli!

Karamürsel halkı ve bir çok esnaf çoğunun bitirildiği söylenen projenin yine 270 günde bitirileceğinin duyurulması ile tepki gösterdi.

Kocaeli genelinde ilçe ilçe vaka sayısı!

İlçe ilçe korona sayısı ilimizde toplam virüs sayısının 1.702 olduğu ve en fazla virüsün de 341 ile Darıca olduğu ortaya çıktı.

İnfaz düzenlemesi TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi! İşte o 70 madde !

AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.

Karamürsel'de halk otobüsü icradan satılık!

Karamürsel - Yalova güzergahında çalışan bir halk otobüsü icardan satışa çıktı. Halk otobüsüne, hattı ile birlikte 700 bin lira değer biçildi.

Kocaeli geneline 703 okul yöneticisi tayin oldu

Müdür ve Müdür Yardımcılığı görevlendirmeleri yönetmeliği kapsamında ilimizde atamalar gerçekleşti. Şu an 703 olay sayının artabileceği ön görülüyor.

Karamürsel'de bitmeyen çile dal-çık

Karamürsel'de 270 gün içerisinde biteceği ilan edile dal-çık projesi'nde geçen 250 güne rağmen hala biten hiç bir şey yok!

La Casa de Papel'den etkilenip 700 bin TL'lik hırsızlık yaptılar

Kocaeli, İstanbul, Bursa ve Tekirdağ'da mağazaların camlarını kırdıktan sonra içeri girerek, kısa sürede cep telefonu ve bilgisayar ile elektronik eşyaları çalan 5 kişi yakalandı.

Avukat İlter Yılmaz hayatını kaybetti

Kocaeli Barosu eski Başkanı, Yılmaz Hukuk Bürosu’nun sahibi Avukat İlter Yılmaz(70), hayatını kaybettiği bildirildi.

1170 memur alınacak! Başvurular ne zaman başlayacak?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan nüfus memuru alımlarıyla ilgili açıklama geldi.

Karamürsel halk otobüsünde, yaşlı amcadan türkü şöleni!

Karamürsel'de seyir halindeki halk otobüsünde 65-70 yaşlarındaki yaşlı bir vatandaş, söylediği türkülerle, yolcuları mest etti

Karamürsel'de 42 Milyonluk proje durdu!

Karamürsel'de Haziran ayında yapımı hızlı bir şekilde başlayan ve 270 günde teslim edilecek olan battı çıktı projesi durdu!

Kocaeli'de 1 kişi göreve iade edildi! Oda Karamürsel'den!

OHAL kapsamında çıkartılan 701 sayılı KHK ile göreve iade edilen isimler de belli oldu

İşte Kocaeli'de ihraç edilen öğretmenlerin listesi

701 sayılı OHAL KHK'sı Resmi Gazete'de yayımladı. Çok sayıda kamu kurumundan binlerce kişi ihraç edildi. Kaynak: İşte Kocaeli'de ihraç edilen öğretmenlerin listesi