Acun Ilıcalı Haberleri

Acun Ilıcalı Haberleri

Acun Ilıcalı gerekirse uçağımı dolmuş yaparım

Acun Ilıcalı, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Ramazan dolayısıyla 20 bin aile için 20 bin erzak

Karamürselli Selami Aksoy O ses Türkiye'de

Karamürsel'in sevilen simalarından Selami Aksoy, gerek kendi yaptığı parçalar ile gerekse sosyal medyada paylaştığı bir birinden güzel parçalar ile Karamürsel'de geniş

Acun Ilıcalı evleniyor

Nisan ayında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerine sevgilisi Acun Ilıcalı ile evleneceğini duyuran Şeyma Subaşı, düğün hazırlıklarına başladı.

Acun Ilıcalı Karamürsel'de Okul Yaptıracak

Geçtiğimiz aylarda sizlere duyurduğumuz haberde ünlü yapımcı Acun Ilıcalın abeyi Dr. Ömer Cenker Ilıcalı'nın ilçemize gelerek burada bir takım araştırmalar yaptığını duyurmuştuk.Bu araştırma ve incelemelerin neticesin'de Medya Patronu ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın 500 bin ile 1 milyon TL'lik işitme Engelliler Anaokulu'nun yapımını üstleneceği öğrenildi. Ilıcalı Karamürsel’de yapılacak olan İşitme Engelliler Anaokulu’nun protokolünü imzalamak üzere yarın izmit'te olacak. Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun makamında gerçekleştirilecek olan protokol töreninin yerel ve ulusal medya tarafından da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Ünlü Yapımcı Acun Ilıcalının Abisinden Karamürsele Özel Ana Sınıfı

Bir Anasınıfım Olsun’’ projesi ile Gazanfer Bilge İşitme Engelliler Okulu’na bir anasınıfı açmak amacıyla Ahmet NARİNOĞLU’nun daveti üzerine Kaymakamlığımızı ziyaret ettiler.