Afed Haberleri

Afed Haberleri

Site sakinleri korku dolu anları böyle görüntüledi!

Geçtiğimiz hafta ilk olarak Karamürsel Tv. Tarafından gündeme getirilen haber sonrası beklenen felaket göz göre, göre geldi. İşte korku dolu o anlar.

Uçurumdan düşen inek zorlukla kurtarıldı

Karamürsel’in Çamçukur mahallesinde yaklaşık 20 metrelik bir mesafeden düşen inek kurtarıldı.

81 ile gönderildi! İçişleri Bakanlığı'ndan taksi genelgesi

İçişleri Bakanlığı, kısa mesafede yolcu almayan, taksimetre açmayan, fazla ücret almak için güzergahı uzatan taksicilerle ilgili artan vatandaş şikayetleri üzerine, düğmeye bastı.

Değirmendere'de lüx jip kafeye daldı çok sayıda yaralı

Kocaeli Değirmendere sahilde 34 BH 3103 Plakalı Land Rover marka Cem S adlı kişiye ait Jeep Nostalji Kafeye girdi kafede çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Ayrıntılar geliyor...

Ereğli'de Bıçaklı Kavga 3 Yaralı

Ereğli Mahallesinde bir kafede çıkan tartışma'da 1 kişi yaralandı.

Gölcük, Marina Cafe Yandı

Gölcük’ün Kavaklı sahilinde bulunan Marina Cafe’de iftar saatinin hemen ardından yangın çıktı.

Ceylan pınarda şehit düşen askerler İçin derin muamma !

Ceylanpınar sınırında geçen aralık ayında “sevgili mesajı nedeniyle cinnet geçirerek, iki askeri öldürüp intihar eden” er Umut Aslan olayına ilişkin soruşturmada yeni iddialar ortaya atıldı. Soruşturma dosyasına göre 2 asker yakın mesafeden yapılan atışla ölmedi, 3 askerin de ellerinde barut izi bulundu. Olay yerinde ise üç askerin silahından çıkmayan bir kovana rastlandı...

Öğrenci sayısı 7 olan okul kapatıldı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi, Turgut Mahallesi'ndeki 70 yıldır eğitim veren Turgut İlkokulu, 11 olan öğrenci sayısının 7'ye düşmesi üzerine kapatıldı. Öğrencilerin 5 kilometre mesafedeki Orhaniye Mahallesi'ndeki İnci Narin Yerlici İlköğretim Okulu'nda eğitimlerine devam edeceği bildirildi. Veliler duruma isyan ederken Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri öğrencilerin servis ve yemek ücretlerinin, devlet tarafından karşılanacağını belirtti.