Ağabey Haberleri

Ağabey Haberleri

Kardeş cinayetinin korkunç detayları ortaya çıktı!

Karamürsel'de 32 yaşındaki ağabeyi Murat Can Torun'u uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek öldüren 30 yaşındaki Emre Torun'un 'Tasarlayarak canavarca hisle üst soya karşı kasten öldürme

Tacettin Aslan'dan güreşe ve güreşçilere büyük destek

Karamürsel'in ağabeyi iş insanı Tacettin Aslan'dan güreşe ve güreşçilere büyük destek. 39. Karamürsel Yağlı Pehlivan güreşlerine tüm halkımız davetlidir.

Tahir Büyükakın ve Sait Mete verdikleri sözleri bir bir tutuyor

Karamürsel halkı kışları büyük sorun ve kazaların yaşandığı yolun düzeltilmesi için büyük çaba gösterek, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve Karamürsel'in ağabeyi Tahir Büyükakın'a teşekkür etti.

Tahir Büyükakın güreşçilerimize sahip çıkmaya devam ediyor

Karamürsel'in ağabeyi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Karamürsel'in evlatları güreşçilere sahip çıkmaya devam ediyor. 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarılı olan Kağıtspor'un pehlivanlarını makamında ağırladı.

Karamürsel'in ağabeyi Tahir Büyükakın bunu hak etmiyor

Karamürsel'in abisi olarak nitelendirilen Tahir Büyükakın, yıllar boyu sadece seçimlerden seçimlere kullanılan vaatlerin neredeyse hepsini hayata geçirerek ilçeyi adeta baştan yarattı.

Karamürsel bir ağabey daha kaybetti

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından ve sevilen İbrahim Akbaba hayatını kaybetti.

Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı. İlçemizin ağabeylerinden, Merhum Balıkçı Lütfü Erdoğan'ın kızı ve güreş camisaının çok değerli ismi olan başpehlivan ve Cazgır Sabahattin Erdoğan'ın kız kardeşi 

Aracı ile öz kardeşini ezdi

Karamürsel'de akşam saatlerinde yaşanan korkunç olayda, öz ağabeyini aracı ile ezen kardeş yaralı ağabeyini olay yerinde bırakarak kaçtığı iddia edildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşların 112 Acil servis ekiplerine haber vermesi ile

Karamürsel Hakan Abisini kaybetti

Karamürsel’de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Hakan Kara’nın ölüm haberi ilçeyi yasa boğdu.

KARAMÜRSEL BİR AĞABEYİNİ DAHA KAYBETTİ

Karamürsel’de yıllarca esnaflık yapan ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Naim Erbaş hayatını kaybetti.

Abi kardeş kavgası kanlı bitti !

Gölcük'de, Ali Eroğlu tartıştığı ağabeyi Alparslan Eroğlu'nu yanında getirdiği tabancayla ateş ederek bacaklarından vurdu.

14 yaşında ağabeyini vurdu!

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde 14 yaşındaki genç, tartıştığı 19 yaşındaki ağabeyini tüfekle vurarak ağır yaraladı.

GÖLCÜKLÜ POLİS MEMURU YÜKSEKOVA'DA ŞEHİT DÜŞTÜ

10 Kasım 2015 tarihinde Hakkari Yüksekova'da terör örgütü PKK mensuplarınca askeri konvoya düzenlenen ve 1 askerin şehit olduğu çatışmada yaralanan özel harekat polisi Mustafa Yavaş’ta şehit oldu. Yavaş’ın cenazesi yarın toprağa verilecek. Gölcüklü Özel Harekat polisi Mustafa Yavaş, geçtiğimiz haftalarda Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralandı. Mustafa Yavaş daha sonra GATA'ya sevk edildi. Yavaş, bugün tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu. Mustafa Yavaş'ın Gölcük'ün Hisareyn Köyü'ne kayıtlı olduğu öğrenildi. Öte yandan Mustafa Yavaş'ın ağabeyinin de ilimizde polis olarak görev yaptığı bilgisine ulaşıldı. Şehidimizin cenazesi yarın ikindi namazını müteakip Gölcük Hisareyn Camii'nden kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

İLİMİZE ŞEHİT ETEŞİ DÜŞTÜ

Acı haber bugün geldi Son günlerde yaşanan olaylar ve ardı arkası kesilmeyen hain terör saldırıları sonucu Diyarbakır’ın Lice ilçesinden gelen acı haber ilimize de ulaştı. PKK terör örgütünün, askeri konvoyun geçişi sırasında patlattığı bomba yüklü araç saldırısı sonucunda Uzman Çavuş Mehmet Koçak alçakça öldürülerek şehit edildi. Şehit olan, iki çocuk babası Uzman Çavuş Mehmet Koçak’ın ağabeyi Hasan Koçak’ın, Körfez Mimar Sinan Mahallesi muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit tarafından bu mahallede ikamet ettiği ve acı haberle yıkılan kardeş Koçak’ın, kardeşinin cenazesi için memleketleri Yozgat’a gittiği öğrenildi. Buber Group Ailesi olarak şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve ülkemize, başsağlığı diliyoruz…