Ağır Haberleri

Ağır Haberleri

Tersaneler bölgesinde bir işçi feci şekilde yaralandı

Altınova Tersaneler Bölgesinde bir işçi ağır yaralandı: Güvenlik İhlalleri ve İşçi Hakları Endişeleri Artıyor

Mehmet Oruç 2024 Yeni yıl mesajı

Yeni bir yılın eşiğinde, tüm kalbimle en içten yeni yıl dileklerimi sunarım. Mohti Otel olarak, 2024 yılının her anında sizlere hizmet vermekten büyük mutluluk duyacağız. Mohti Otel işletmesi olarak, bu özel mekanda sizleri ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ergün Akkuş'tan iyi haber geldi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemizin iş insanlarından Ergün Akkuş Kocaeli umut tepe hastanesin de ağır bir akciğer ameliyatı geçirdi. Ameliyatının sorunsuz bir şekilde geçtiği ve müşahedeye alındığı bildirildi.

Korkunç kaza 10 vefat 59 yaralı bir çoğunun durumu ağır

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde, 3'ü otobüs, 1'i tır olmak üzere toplam 7 aracın karıştığı zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. Kazada 10 kişi hayatını kaybederken, 8'i ağır olmak üzere toplam 59 kişi yaralandı.

Ahmet Çalık'tan geçmiş olsun ziyareti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı Ahmet Çalık ekibi ile birlikte geçtiğimiz günlerde ağır bir operasyon geçiren ilçenin sevilen simalarından Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu'nu ziyaret etti.

Hakan Sağdıç'tan iyi haber geldi!

Karamürsel Kent Konut yöneticisi ilçenin sevilen siması Hakan Sağdıç sitede faaliyet gösteren marketçi tarafından bıçakla ağır yaralanan Sağdıç'tan iyi haber var.

Sait Mete için yazılacak hiç bir şey bulamadılar! Bakın ne yaptılar!

İsmail Yıldırım'ın AK Parti ilçe başkanı Sait Mete için ağır sözler sarf ettiği ve AK Parti teşkilatına göz dağı verdiği çirkin ithamlar hala ilçe halkının gündemindeyken, aynı basın kurumunda yapılan haber

21 Yaşındaki gence kamyonet çarptı! Ağır yaralandı!

Karamürsel'de 21 yaşındaki gence yolun karşısına geçerken kamyonet çarptı. Ağır yaralanan genç Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mustafa Gülbaş ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanacak

Karamürsel’de taksi şoförü Murat Karaca’yı tabanca ile başına ateş ederek öldüren Mustafa Gülbaş’ın (43) ‘Kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanacağı, şartlı tahliye koşullarını da bozması nedeniyle ayrıca ceza alacağı belirtildi.

Silah gibi egzoz patlatmak nasıl bir keyif veriyor

Karamürsel'de vatandaşlar, gürültü kirliliğine neden olan motosikletlerin silah gibi egzoz patlatmasına en ağır şekilde ceza verilmesi isteniyor.

Karamürsel D 130 Karayolunda kaza 1 ağır yaralı

D-130 Karayolu Dereköy mevkiinde meydana gelen kazada, Yalova yönüne giden S.O'nun kullandığı 16 BED 820 plakalı otomobilin kavşakta yayalara kırmızı ışık yanmasına rağmen birden yolun karşısına geçmeye çalıştan 24 yaşındaki Çetin Açet'e araba çarptı

Karamürsel'de motosiklet kazası 1 ağır yaralı

Karamürsel'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı. Yaralı şahsın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.

Karamürsel'deki orta hasarlı bina ve iş yerlerinin tam listesi

17 Ağustos 1999 tarihinde bölgemizde meydana gelen büyük deprem felaketi sonrası, Karamürsel'de orta hasar alan daire ve ticari alanların akıbeti ne oldu?

Sezgin Altun'dan iyi haber geldi

Karamürsel'in sevilen esnaflarından köfteci Nurettin'in küçük oğlu Sezgin Altun geçirdiği motosiklet kazası sonucu ağır yaralandı. Olay D 130 karayolu Kayacık Mahallesi Amiral caddesi üzerinde meydana geldi.

Karamürsel'in sevilen esnafi motosiklet kazasında ağır yaralandı

Karamürsel'in sevilen esnaflarından "Köfteci Nurettin" ortanca oğlu Sezgin Altun motosiklet ile iş yerine gittiği için esnada henüz bilinmeyen bir nedenle sürdüğü motosiklet ile kaza geçirerek ağır yaralandı.

Korkunç patlamadan ilk görüntüler!

TMO silosunda patlama: 2'si ağır 10 kişi yaralı

Karamürsel Müftüsü Muharrem İslamoğlu'na ağır sözler

Mil-Diyanet Sen Genel Merkezi, Karamürsel Müftüsü Muharrem İslamoğlu'nun, Mil-Diyanet Sen Kocaeli Şube Başkanı Alim Özbek ve yönetimine karşı yaptıkları ziyarete tepki gösterdi. Müftü İslamoğlu'nun Ayşegül Doğruer'e yaptığı ziyareti engellemesi sonrası

Tahir Büyükakın güreşçilerimize sahip çıkmaya devam ediyor

Karamürsel'in ağabeyi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Karamürsel'in evlatları güreşçilere sahip çıkmaya devam ediyor. 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarılı olan Kağıtspor'un pehlivanlarını makamında ağırladı.

Karamürsel'de Köpeklerin saldırdığı kişi hastanelik oldu

Karamürsel'de elektrik sayaçlarını okuyan sepaş personeli valide köprü mahallesinde Veli B. İsimli şahsın elektrik sayacını okuduğu esnada Bahçede bulunan köpeğin saldırısına uğrayarak ağır yaralandığı

Korkunç trafik kazası 1 kişi ağır yaralı

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde bir araç yayaya çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralının bilincinin kapalı olduğunu ve durumunun ağır olduğu dile getirdiler.

Karamürsel'de sahte tarikat etkinliği!

Karamürsel'de sahte tarikat uyarısı: Diyanet'i çok acil göreve çağırıyorum! Hayriye köyü cami imamı deprem bölgesine gidince, camide Diyanet’ten habersiz kadınlı erkekli toplantı yapıldı. Mahalle sakinleri endişelerini sosyal medya fenomenleriyle paylaştı.

Azbay ailesinin acı kaybı

Karamürsel PTT Müdürü olarak görev yapan Vedat Azbay ve Karamürsel Nüfus Müdürlüğünde görev yapan Ferhat Azbay'ın biricik anneleri Zahide Azbay uzun bir süredir tedavi gördüğü ağır hastalığına yenilerek hayatını kaybetti.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ağır sözler

İsmail Yıldırım'ın hafta sonu Karamürsel'e davet ettiği, Bu gün Kocaeli gazetesine önce, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi sonrada ilçe genelinde yıllardır devam eden bir çok olumsuzluğun sorumlusunu ifşa etmişti. İsmail Yıldırım'ın bu ifşalarından sonra

Osman Pepe Karamürsel'de başkanları ağırladı

Osman Pepe'nin davetiyle toplandılar Eski Çevre ve Orman Bakanı, Kocaeli eski milletvekili, ilimizin emekli siyasetçilerinden Osman Pepe dostlarıyla bu kez Karamürsel Ereğli’de bir araya geldi.  

Gazeteci Güngör Aslan'a silahlı saldırı

İzmit’te internet haber sitesi sahibi olan Güngör Arslan vuruldu. Ofisinde göğsünden ve ayağından vurulan Arslan ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin

Murat Sağır Karamürsel'de bir ilke imza attı

Karamürsel Polis Derneği Başkanı Murat Sağır’a ait mücevherat dükkanı önceki gün Karamürsel’de görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Karamürsel'de bir kişi evde ölü bulundu!

Karamürsel'de kendisinden bir süredir haber alınamayan Ahmet G. isimli şahısın evinin kapısını kırarak içeri giren yakınları olay yerine hemen 112 Acil servis ve polis ekiplerini çağırdılar.

Metin Yıldırım'ın durumunun ağırlaştığı bildirildi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Karamürsel Ereğli Kordonboyu Caddesi'nde bulunan Akşam Sefası Restaurant'ın sahibi olan Metin Yıldırım

Karamürsel İYİ Parti Türkiye'de bir ilke imza attı

Karamürsel İYİ Parti teşkilatı Türkiye'de bir ilke imza atarak küçücük bir ilçeden tüm ülkeye siyaset ve teşkilatçılık dersi verdi.

6 Yıl 1 Ay Ağır Hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekipleri aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS suçundan 6 Yıl 1 Ay 20 Gün Ağır Hapis cezası ile aranan T.C.A. (22)