Ağır Hasar Haberleri

Ağır Hasar Haberleri

Karamürsel'deki orta hasarlı bina ve iş yerlerinin tam listesi

17 Ağustos 1999 tarihinde bölgemizde meydana gelen büyük deprem felaketi sonrası, Karamürsel'de orta hasar alan daire ve ticari alanların akıbeti ne oldu?

Tahir Büyükakın yine icraat peşinde!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 17 Ağustos Depremi'nden en fazla etkilenen kentteki ağır hasar gören binaların yıkılması için çalışmalarını sürdürüyor.

İşte Karamürsel'de bulunan 206 hasarlı binanın adresi

İzmir’de meydana gelen deprem ve sonrasında yıkılan ve hasar alan binalar sonrası yeniden Karamürsel’de deprem korkusunu gündeme getirdi.

Korkutan açıklama! Marmara hattı kırılacak!

5.8 büyüklüğündeki Silivri depreminin modelleme verilerini paylaşan Prof. Dr. Cenk Yaltırak, “Bize göre kırılma Doğu Marmara segmenti üzerinde olacak, en ağır hasarı İzmit Körfezi, İstanbul, Yalova ve Bursa alacak” dedi.

TSK ŞEHİTLERİ VE YARALILARI AÇIKLADI

06 Eylül 2015 tarihinde Dağlıca-Yüksekova yolunun ulaşıma açılması maksadıyla yürütülen operasyonda, daha önceden Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından yol kenarına yerleştirilen El Yapımı Patlayıcıların patlatılması ile iki zırhlı aracımız ağır hasar görmüş, araçlarda bulunan Kahraman 16 silah arkadaşımız şehit olmuştur. Kahraman altı silah arkadaşımız ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış, yaralıların tedavilerine hâlihazırda devam edilmektedir.