Ahmet Çalık Karamürsel Haberleri

Ahmet Çalık Karamürsel Haberleri

Ahmet Çalık, Olgun Ailesi için bir taziye mesajı yayınladı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün aramızdan ayrılan Ferhat Olgun için bir taziye mesajı yayınladı.

Ahmet Çalık, Mahalle Programlarında Büyük İlgi Gördü

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, bu hafta Karapınar, Akpınar, Kızderbent, Dereköy, Kadriye, Tahtalı, Fulacık, Çamdibi mahallelerinde gerçekleştirdiği programlarla büyük bir ilgi ve alaka ile karşılandı.

Ahmet Çalık geleceğin Karamürsel'ini anlattı

Ahmet Çalık, Birol Öztürk'ün Canlı Yayın Konuğu Olarak Seçmenlerle Buluştu

Karamürselbey gümbür gümbür

Erkekler Basketbol 2.Lig’de zirve mücadelesi veren temsilcimiz Karamürselbey Spor Kulübü, 6.hafta maçında aynı puanda bulunan Çözüm Ankara Koleji’ni konuk etti. Karamürsel Spor Salonu’nda oynanan maçı temsilcimiz 76-67 kazandı.

Ahmet Çalık'tan taziye ve başsağlığı mesajı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatı nedeni ile başsağlığı ve taziye mesajı yayımladı.

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ), Kocaeli'de yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları 28 Kasım 2023 tarihinde ilçede planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bu çalışmalar kapsamında, Karamürsel genelinde bir çok mahallede planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

Ahmet Çalık sevgisi ne soğuk dinledi ne fırtına

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar (Bugün) Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binası önünde saat 17:00'da aday adaylığını açıkladı. Fırtına ve soğuk havaya aldırış etmeyen kalabalık tarafından alkışlarla karşılanan Çalık, büyük bir ilgi gördü.

Ahmet Çalık öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet ÇALIK,  ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte ilçede  bulunan okulları ziyaret etti. 

Pazaryeri yangın yeri!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Anıl Aksu, herkes sussa biz susmayacağız diyerek bir basın açıklaması yayınladı.

CHP meclis üyeleri büyük bir sorunu gündeme getirdi

Karamürsel Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi grup başkan vekili İlkay Kaya ilçe halkının büyük bir sorununu gündeme getirdi. KARAMÜRSEL HALKI ÇOK MAĞDUR

Geçmişte Belde olan mahallelerin suçu ne?

Cumhuriyet Halk Partisi 2019 Yılı  Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Büyükşehir Yasasıyla Karamürsel in eski beldeleri olan  Kızderbent, Yalakdere ,Dereköy ile Ereğli mahalleye dönüştürülürken

Ahmet Çalık, ABD Başkanı Joe Biden'in 

 ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemesine ilişkin, Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi, İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı

Karamürsel ve Gölcük Ahmet Çalık'a emanet

CHP Kocaeli İl Örgütü, il yönetim kurulu görevlendirmelerini tamamladı. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı olarak ilçede partisine büyük bir ivme kazandıran Ahmet Çalık Karamürsel ve Gölcük'ün örgütlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirildi.

AHMET ÇALIK KARAMÜRSEL’DE TARİH YAZDI

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet Çalık tarihi bir rekora imza attı.

İYİ Parti Karamürsel’e, 120 kişi birden geçiş yaptı

İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı’nda, 55’i MHP’den olmak üzere, toplamda 120 yeni isim İYİ Parti rozetini yakasına taktı.

Ahmet Çalık’dan Yaşlılar Haftası Mesajı

Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, "Geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültürümüzü ve toplumsal değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, hayatımızın...

Karamürsel’e Ahmet Çalık, resmen atandı

CHP'de bugün gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantısında bir ilçenin daha adayı belirlendi. Karamürsel'e Ahmet Çalık başkan adayı olarak atandı.

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Ahmet Çalık dedi

Karamürsel'de uzun bir süredir siyasette isminden sık sık söz ettiren, Ahmet Çalık CHP belediye başkanlığı için adaylığını resmen koydu.

AHMET ÇALIK ÇAĞRIDA BULUNDU! ERKENDEN ÖNLEM ALALIM

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi ve gurup sözcüsü Ahmet Çalık çok hassas bir konuyu gündeme getirdi.

Karamürsel CHP öyle bir teklifte bulundu ki!

Karamürsel Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında, Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi ve sözcüsü Ahmet Çalık

Ahmet Çalık meclis toplantısında herkesi duygulandırdı

Karamürsel Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında söz alan Cumhuriyet Halk Partisi sözcüsü Ahmet Çalık öyle bir konuyu gündeme getirdiki, meclis toplantısına katılan herkesin hem desteğini aldı, hemde tamamının onayını.

VATANDAŞIN SORUNLARINI GÖRMEZDEN GELEMEYİZ!

Karamürsel Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi ve sözcüsü, Ahmet Çalık Karamürsel Belediyesi'nde düzenlenen 2018 Şubat Ayı Meclis toplantısı'nda ilçemiz halkını çok yakından