Ahmetçalık Haberleri

Ahmetçalık Haberleri

Ahmet Çalık, tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, babası Muhammet Çalık'ın vefatı nedeni ile ertelenen Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım programının 17 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini ve tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

Ahmet Çalık geleceğin Karamürsel'ini anlattı

Ahmet Çalık, Birol Öztürk'ün Canlı Yayın Konuğu Olarak Seçmenlerle Buluştu

Ahmet Çalık, sorunları da, çözümleri de biliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, seçim kampanyasında yerel sorunlara ve çözümlerine odaklanıyor.

Ahmet Çalık, sorunları çözmeye geliyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere yoğun bir hazırlık içerisinde

Altınova müftüğü çalışanı tutuklandı!

Karamürsel Tv. özel haberi. Gazetemize gelen çok sayıda şikayet sonrası ortaya çıkan cinsel istismar olayı bu kadarına pes dedirtti. Altınova Müftülüğü'nde üst düzey bir yönetici olarak çalışan Abdullah K (60)

Ahmet Çalık'tan geçmiş olsun ziyareti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı Ahmet Çalık ekibi ile birlikte geçtiğimiz günlerde ağır bir operasyon geçiren ilçenin sevilen simalarından Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu'nu ziyaret etti.

Karamürsel CHP depremzedeler için seferber oldu

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık önderliğinde, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu liderliğinde yaşanan büyük felaketin hemen sonrasında tüm parti yönetimi, üyeleri, çocukları, aileleri depremin hemen ardından çok kısa bir zamanda koordine oldu.

İsmail Yıldırım Sait Mete'yi fena kafaya takmış!

İsmail Yıldırım hafta sonu Bugün Kocaeli Gazetesini Karamürsel'e davet ederek  Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi şikayet etti. Tabiri caiz ise AK Parti'den "SARI ÖKÜZÜ" istedi.

Ahmet Çalık rezilliği gündeme getirdi, binlerce kişi tepki gösterdi!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılı nedeni ile Karamürsel Stadyumunda yapılan kutlamalarda büyük bir rezillik yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ahmet ÇALIK katıldığı programda yaşadıklarını canlı yayında yayınlayınca ortalık ayağa kalktı. Binlerce kişi tepki gösterdi.

Ahmet Çalık'ın Kurban bayramı mesajı

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi il başkan yardımcısı Ahmet Çalık'ın Kurban Bayramı mesajı.

Haydar Akar ve Ahmet Çalık yine gönüllere dokundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Haydar ve Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi il başkan yardımcısı Ahmet Çalık, Karamürsel'de yine gönüllere dokundu.

CHP Kadın kolları şehitleri yine unutmadı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları yönetimi 1 Mart 1958 tarihinde İzmit Karamürsel seferini yapan feribotun, çıkan fırtına nedeni ile batan Üsküdar Vapuru'nda hayatını kaybeden deniz şehitleri için helva dağıttılar.

Suat Ülkü istifa etmeyince yönetim komple istifa etti!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Suat Ülkü'nün yönetim ile yaşadığı sıkıntılar nedeni ile istifasının istendiği ve istifa etmediği için yönetim de bulunan kişilerin topluca istifa ederek yönetimi düşürdüğü bildirildi. 

Kemal Kılıçtaroğlu, Karamürsel'de sevgi ile karşılandı

Deniz ulaşımının ne denli önemli olduğunu vurgulamak için Karamürsel’e vapurla gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu vapur iskelesinde Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Suat Ülkü, Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı yönetimi tarafından çiçekler ile karşıladı.

Seçim bitti ama Ahmet Çalık hala sahalarda!

Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerinde çok az bir fakla seçimi kaybeden Ahmet Çalık seçimin üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala sokaklarda, esnaf ve vatandaşın yanında.

Cumhuriyet halk partililer, ekmeğimiz, ekmeğinizdir dediler. 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Pandemi koşulları nedeni ile zor günler geçiren Pazarcı esnafını ziyaret ederek  “Ekmeğimiz, ekmeğinizdir” dedi. 

Ahmet Çalık, ABD Başkanı Joe Biden'in 

 ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemesine ilişkin, Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi, İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı

AHMET ÇALIK, ELMAS'MI ÇIKARACAKSINIZ?

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl başkan yardımcısı olan ve Karamürsel’in sevilen iş insanlarından olan Ahmet Çalık yine sessizliğini bozarak

Hayrettin Karacaer ve ekibi İade-i Ziyaretlere Başladı

Karamürsel DEVA Partisi İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer ile yönetimi ilçede muhalefetin gür sesi olmaya hazırlanıyor.

Ahmet Çalık sessizliğini bozdu!

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan yardımcısı olan Karamürsel sevdalısı ve ilçenin köklü esnaflarından Ahmet Çalık yine sessizliğini bozdu.

Kılıçdaroğlu'ndan Ahmet Çalık'a 'geçmiş olsun' telefonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Covid-19'a yakalanan Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık’ı telefonla arayarak geçmiş olsun diledi.

Karamürsel CHP belediye başkan adayı Ahmet Çalık tedavi adlında

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı ve ilçenin tanınmış iş insanı Ahmet Çalık korona virüse yakalandı.

VATANDAŞIN SORUNLARINI GÖRMEZDEN GELEMEYİZ!

Karamürsel Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi ve sözcüsü, Ahmet Çalık Karamürsel Belediyesi'nde düzenlenen 2018 Şubat Ayı Meclis toplantısı'nda ilçemiz halkını çok yakından

Ahmet Narinoğlu Spora ve Sporcuya destek vermeye devam ediyor

Karamürsel'in başarılı kaymakamı Ahmet Narinoğlu ilçeye geldiği günden bu yana spor ve sporcuya verdiği destek sebebi ile büyük projelere imza atıyor.