Ahmetnarinoğlu Haberleri

Ahmetnarinoğlu Haberleri

23 Nisan Karamürsel'de törenle kutlandı  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karamürsel Atatürk anıtı önünde, sosyal Mesafeli yapılan resmi tören ile kutlandı.  

Gençler yine ölmesin! Acil önlem alınması gerekiyor!

Karamürsel'de geçtiğimiz yıllarda ilçemizde özellikle küçük yaşta çocukların çok fazla tükettiği ve ölümlerin yaşandığı "Çakmak Gazı" uzun yıllar sonra yine gençlerde yaygınlaşmaya başladı.

KARAMÜRSEL RESMEN KİLİTLENDİ

Karamürsel D-130 üzerinde inşası başlayan dal-çık nedeni ile alınması gereken fakat alınmayan önlemler nedeni ile ilçe resmen kilitlendi.

Ahmet Narinoğlu'ndan polis kontrol noktasını ziyaret etti

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, 2018'e Karamürsel'in huzur ve güven içinde girmesi için alınan önlemleri yerinde denetledi.

Karamürsel 2018 Yılına huzurla girdi

Karamürsel Emniyet Müdürü Okan Tekin tarafından 12 Kontrol noktası ve 45 Polis ile alınan önlemler sayesin'de Karamürsel 2018 Yılına huzurdolu girdi.

Karamürsel'e 12 yeni derslik yapılıyor

Karamürsel genelinde ikinci dönem tüm okulların tekli öğretime geçileceğinden dolayı ilçe genelinde bulunan ve şartları müsait olmayan dört ayrı okul için toplam 12 derslik yapıldı.

Yılın Emekli Öğretmeni Narinoğlu'nu ziyaret etti

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde “Yılın Emekli Öğretmeni” seçilen Muhsin KUTUN Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'nu ziyaret etti.

Karamürsel'de bağımlılık ile mücadele tam gaz devam ediyor

Karamürsel Kaymakamlığı bünyesinde yürütülmekte olan “Bağımlılık ile Mücadele Projesi” kapsamında ilçemizde bulunan ortaokul, lise, üniversite okul temsilcileri

Ahmet Narinoğlu Spora ve Sporcuya destek vermeye devam ediyor

Karamürsel'in başarılı kaymakamı Ahmet Narinoğlu ilçeye geldiği günden bu yana spor ve sporcuya verdiği destek sebebi ile büyük projelere imza atıyor.

Karamürsel AK Gençlerden Ahmet Narinoğluna ziyaret

Karamürsel AK Gençlerden Ahmet Narinoğluna ziyaret. Karamürsel AK parti gençlik kolları başkanı ve ekibi bugün Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlunu makamında ziyaret ettiler. Hoş bir sohbetin ardından ak parti Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş Narinoğluna Kuranıkerim hediye etti.

Ahmet Taşçıdan Karamürsel Kaymakamı Narinoğluna Ziyaret

İlçemizin önde gelen iş adamlarından Ahmet BAŞ ve Hasan KOYGUN'un da eşlik ettiği ziyarette, Ahmet NARİNOĞLU memnuniyetini dile getirerek kendisine Türk Güreşine ve Karamürsel'e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

KARAMÜRSELDE 2023 STRATEJİK PLANLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Karamürsel kaymakamı Ahmet Narinoğlu tarafından Eğitim, Sağlık, Tarım ve Hayvancılık, Ekonomi, Kentsel Altyapı, Ulaşım ve Trafik, Sosyal Hizmetler, Kültür Turizm, Çere ve Doğal Altyapı, Gençlik ve Spor, Güvenlik ve Yönetim sektör başlıkları içeren ve bu sektörlerle ilişkili ilçedeki Sivil toplum kuruluşu, özel kuruluş, kamu kurum ve kuruluşlarının katıldığı toplantılar kapsamında bugün eğitim ve sağlık sektöründe çalışanları bugün kaymakamlık toplantı salonunda ağırlandı.

Ünlü Yapımcı Acun Ilıcalının Abisinden Karamürsele Özel Ana Sınıfı

Bir Anasınıfım Olsun’’ projesi ile Gazanfer Bilge İşitme Engelliler Okulu’na bir anasınıfı açmak amacıyla Ahmet NARİNOĞLU’nun daveti üzerine Kaymakamlığımızı ziyaret ettiler.

Kaymakam Narinoğlu, yeni yıla polislerle girdi.

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, yeni yıla polislerle girdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Narinoğlu, polislerin ilçenin huzuru ve güvenliği için 24 saat çalıştığını belirtti. "Emniyet teşkilatımız, güven duygusunun yerleşik hal almasında büyük bir rol oynamışlardır" diyen Narinoğlu, şunları söyledi: