Ak Parti Gençlik Kolları Haberleri

Ak Parti Gençlik Kolları Haberleri

Karamürsel AK Partide bir sürpriz aday daha

Karamürsel AK Parti gençlik kolları başkanlığı görevini üç yıl yapmış ve ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan Adem Özgüneş 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bende AK Parti'den aday, adayıyım dedi.

Karamürsel’de Ak Partili gençler temayül istiyor

Karamürsel Ak Parti gençlik kolları ilçe başkanlığı için birçok başarılı isim hazırlık yapıyor. Fakat gençlik kolları başkanının temayül ile belirlenmesi için

Recep Tayyip Erdoğan ile Emre Kahraman bayramlaştı

Kocaeli Ak Parti denildiği zaman ilk akla gelen isimlerden biri olan ve Kocaeli Ak Parti gençlik kollarının en uzun süre başkanlığını yapan Emre Kahraman, Recep Tayyip Erdoğan ile telekonferans sistemi üzerinden bayramlaştı.

Karamürsel'den başladılar Suriye'de bitirdiler

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları, Karamürsel'den başladı "Dünya Çocuk Hakları Günü" dolayısıyla Suriye'ye kadar yetim çocuklara sürpriz yaparak, Afrin ve Azez'de bir tır oyuncak dağıttı.

Karamürsel AK Parti'nin başarılı ismi Bülent Bilgiç'e yeni görev

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Bülent Bilgiç, AK Parti gençlik kollarında ürettiği bir birinden güzel projeler ile bir çok başarıya imza atmıştı.

Ak Parti gençlik kollarından muhteşem etkinlik

Karamürsel AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen “Kampüse Hoşgeldin” programı bu gün gerçekleşti.

Karamürsel AK Gençler Menderes’in mektubunu dağıttı

Karamürsel AK Gençler, eski başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam edilmesinin yıl dönümünde ilçe esnafına Menderes’in son mektubunu dağıttı

AK Partili gençler kongreye damga vurmayı başardı

AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi’nde, Kocaeli Gençlik Kolları açtığı pankartla kongreye yine damgasını vurmayı başardı.

Karamürsel AK Gençler kongre hazırlıklarına dört koldan saldırdı

Karamürsel AK Parti gençlik kolları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli'nde katılacağı 5. İl Gençlik Kolları, Olağan Kongresi için arı gibi çalışıyorlar.

Karamürsel AK Gençlerden Yıldırım'a tam destek

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel AK Parti Gençlik Kollarını ziyaret etti.

Ak Gençlerden hastalara yılbaşı ziyareti

Karamürsel Ak Parti gençlik kolları yılbaşında hastaları yalnız bırakmadı.

Adem Özgüneş referandum süreci için meşaleyi yaktı

Karamürsel Kalyon Kafe'de dün akşam birincisini düzenlediği Genç Kürsü programımı ile Karamürsel AK Parti gençlik kolları başkanı referandum sürecinde

Ak Gençlerden 28 Şubat konferansı

Karamürsel AK Parti gençlik kollarının organize ettiği ve konuşmacı olarak davet edilen, ÖNDER onursan başkanı İbrahim Solmazın "BİR NESLİN MÜCADELESİ 28 ŞUBAT"

AK Parti'de, referandum için çalışmalara başlanıyor

Danışma meclisine Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş

ADEM ÖZGÜNEŞ KAN BAĞAŞINA DAVET ETTİ

Kan bağışının ve stokların artması için AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, tüm birimleri ile Çarşamba günü Karamürsel Kültür Merkezi’de kan bağışında bulunacak.

Karamürsel AK Gençler Ereğlide Teşkilatlandı

Karamürsel ak parti gençlik kolları şirin beldemiz Ereğli’de yeni bir teşkilatlanma için ilk adımı attılar.

Karamürsel AK Gençlerden Ahmet Narinoğluna ziyaret

Karamürsel AK Gençlerden Ahmet Narinoğluna ziyaret. Karamürsel AK parti gençlik kolları başkanı ve ekibi bugün Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlunu makamında ziyaret ettiler. Hoş bir sohbetin ardından ak parti Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş Narinoğluna Kuranıkerim hediye etti.