Ak Parti Karamürsel Ilçe Başkanı Haberleri

Ak Parti Karamürsel Ilçe Başkanı Haberleri

Karamürsel siyasetinde tüm dengeler değişti

Ak Parti Karamürsel ilçe başkanı Sait Mete, üç yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkanlığı için resmen adaylığını açıkladı.

Tahir Büyükakın ve Sait Mete verdikleri sözleri bir bir tutuyor

Karamürsel halkı kışları büyük sorun ve kazaların yaşandığı yolun düzeltilmesi için büyük çaba gösterek, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve Karamürsel'in ağabeyi Tahir Büyükakın'a teşekkür etti.

Sait Mete seçim startını erken verdi

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete belediye başkanlığı seçimleri için adeta start verdi. İsmail Yıldırım'dan sonra adaylığına kesin gözü ile bakılan Mete'nin ilçede çalmadık kapı bırakmaması ve sosyal medyadan sürekli olarak piar yapması, karşılığını bulacakmı önünüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. İSMAİL YILDIRIM BÜYÜK PROJELERİN PEŞİNDE Sait Mete, halkın kapısını çalıp kapı kapı gezerken, mevcut belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise Arap aileleri ile görüşmeler yapıp, Karamürsel sınırları içinde yapılacak inşaatların özel projeleri için sokak ve caddeleri iptal ederek lüx siteler yapılmasının önündeki engelleri kaldırmak gibi işlerle uğraşması ilçenin gündem konularından.

Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür günbür geliyor

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür, gümbür geliyor. Karamürsel gündeminde son günlerde yaşanan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı

Karamürsel'de reklam değil, artık iş yapılıyor

Başkan Mete, battı çıktı projesini incelesi AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, D-130 Karayolu Karamürsel Otogar ve Kent Meydanı

AK Parti Karamürsel’de 6 adaylı temayül

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel’in aday olmayacağını duyurmasının ardından bugün ilçe teşkilatında temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Recep Demirel'den basın açıklaması!

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel'in son dönemde Karamürsel'de elden ele gezen silahlı fotoğraflarını neden çektirdiğini gazetemizin imtiyaz sahibi Ercan Buber

Karamürsel Devlette Odalar Yenilendi

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Karamürsel Devlet Hastanesi’nde modern açılışların bir yenisi daha eklendi.

Karamürsel Ak Parti Teşkilatı Srebrenitsa Soykırımının 21. Yılı Basın Toplantısı

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, “Srebrenitsa tüm İslam alemi ve insanlığın her an bakarak tefekkür etmesi ve ders çıkarması gereken, tuvali henüz kurumamış mavi bir tablo olarak karşımızda durmaktadır.” dedi.

Sağlık Çalışanlarının14 Mart Tıp Bayramlarını Kutladı

Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel yönetimi ve Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi ve sağlık çalışanlarını ziyaret edere, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

Recep Demirel'den tıp bayramı kutlaması

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Karamürsel Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

YILDIRIM AĞAR KONUŞTU

Dün ilçemizde bulunan Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen 65’nci AK Parti Karamürsel İlçe Danışma Meclisi’ne AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zekeriya Özak, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve yönetimi, AK Parti Karamürsel Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, yönetimi ve partililer katıldı. Mecliste partililere seslenen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu durum, 7 Haziranda AK Parti’nin oy kaybından meydana gelen bir durumdur. AK Parti tek başına iktidara gelseydi bir şehidimiz bile olmayacaktı.

Karamürsel'de Kocaeli Ticaret Odası üyeleri iftarda buluştu

7 ilçede 7 iftar programlarına birlik ve beraberlik atmosferi içinde devam eden Kocaeli Ticaret Odası, 29 Haziran Pazartesi akşamı Karamürsel iftarını gerçekleştirdi. Kalyon Kafe’de düzenlenen iftar programına, oda üyeleri ve ilçe protokolü yoğun ilgi gösterdi. İlçeye erken saatlerde giden Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zihni Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Murat Altun, Yusuf Ziya Uludüz, 1. Meslek Komitesi Başkanı Sıtkı Demir, SS Karamürsel 2 No’lu Küçük Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı aynı zamanda 17. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Ahmet Utaş, KOTO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyesi Av. Banu Canayakın, KOTO Karamürsel Temsilcisi Ümit Çimen ve ilçenin tanınmış işadamlarından İdris Sağlam ile birlikte üye ziyaretleri gerçekleştirdi.

Karamürsel protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte ilk iftarı Kızılay aşevinde yaptı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Sadık Erdoğlu, Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte iftarını Kızılay aşevinde yaptı. Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Kızılay’a gelen vatandaşlarla yakından ilgilenerek, Karamürsel aşevinin sadece ramazan ayında değil yılın 12 ayında her gün sıcak yemek dağıtımı yaptığını söyledi.

Karamürsel Tepeköy Gölet Projesini Yerinde İnceledi

Devlet Su İşleri tarafından büyük sulama projeleri alanları dışında kalan kırsal kesimlerde kısa sürede sulu tarıma geçilmesi planlanmış, iş imkânının sağlanması ve göçün önlenerek vatandaşın yerinde istihdamı artıracak projeler arasında yer alan hizmetlerden bir tanesi olan Karamürsel Tepeköy Göleti yükselmeye başladı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ile birlikte Tepeköy Gölet projesini yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Devletimizin kaynaklarını halkımızın ihtiyaçlarına göre belirlemesinin en güzel örneklerinden bir tanesini burada görüyoruz. Çiftimizin ve köylümüzün daha iyi imkânlarda kendi mahsullerini yetiştirmesi için, bölgemizin en önemli su kaynağını bütün yıl boyunca kullanabilecekleri bir proje hayata geçiyor. Bu gölet projesi güçlü ve hizmet aşkıyla çalışan kadroların ürettikleri güzel değerlerden bir tanesidir. Gerek Hükümetimize gerek Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın bu projesinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Ülkemizde ki istikrar tablosu hizmeti getiriyor" açıklamasını yaptı.

Ak Parti'de Milletvekili aday adaylığı başvurusu başladı.

Karamürsel AK Partiden milletvekilliği aday adaylığı müracaatı yapacak olan, Bünyamin Doğruer ve Mehti Taştan bugün AK Parti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demireli ziyaret ettiler Recep Demirel başvurularının hayırlara vesile olmasını diledi.

İbrahim Karaosmanoğlu Karamürselde Salı Pazarını Gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel’de Önce Esnef Kefaleti ardındanda Pazarcılar odasını ve salı pazarındaki pazar esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Karamürsel’de Başkan Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve partililer eşlik etti.