Aksu Haberleri

Aksu Haberleri

Anıl Aksu, konuşulamayan her şeyi konuştu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Anıl Aksu, Büyük Karamürsel TV YouTube kanalında yayınlanan "Siyasi Rota" adlı programa konuk oldu.

İlçe Başkanı Anıl Aksu, artık yeter!

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, Belediye Personellerinin Seçim Çalışmalarında Kullanılmasına Tepki Gösterdi

Ahmet Çalık sevgisi ne soğuk dinledi ne fırtına

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar (Bugün) Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binası önünde saat 17:00'da aday adaylığını açıkladı. Fırtına ve soğuk havaya aldırış etmeyen kalabalık tarafından alkışlarla karşılanan Çalık, büyük bir ilgi gördü.

CHP Karamürsel'de Atatürk için Kuran-ı Kerim okutulup lokma dağıtıldı 

CHP Karamürsel'de Atatürk için Kuran-ı Kerim okutulup lokma dağıtıldı. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85.yıl dönümünde CHP Karamürsel tarafından Kuran-ı Kerim okutularak ve lokma dağıtılarak anıldı.

Ahmet Çalık Taşağıllıların dertleri ile dertlendi

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe genelinde çalmadık kapı bırakmamaya devam ediyor.

Pazaryeri yangın yeri!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Anıl Aksu, herkes sussa biz susmayacağız diyerek bir basın açıklaması yayınladı.

Karamürsel CHP'den büyük ustaya ahde vefa

Ameliyat ve tedavi sürecini yakından takip eden Kocaeli CHP İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık sağlık durumunun ziyarete uygun olduğu bilgisini alarak Karamürsel CHP ilçe başkanı Anıl Aksu ve yönetimi ile ziyarete gitti. Ziyaret sonrası

Anıl Aksu yoğun bir katılım ile güven tazeledi

Bugün gerçekleştirilen CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı kongresinde seçimlere tek aday olarak giren mevcut başkan Anıl Aksu yoğun bir katılım ile güven tazeledi.  

Karamürsel CHP başarılı başkanı ile kongreye gidiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Kongresi 26 Ağustos Cumartesi gerçekleşecek. Başarılı başkan Anıl Aksu tek aday olarak gösterilerek güven tazeleyecek.

Karamürsel'de işlenen cinayete müebbet hapis

Karamürsel'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu komşusu Hasan Aksüt'ü (60) mahalle meydanında tabancayla başından vurarak öldüren Osman Akbaş (75) müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Karamürsel CHP depremzedeler için seferber oldu

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık önderliğinde, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu liderliğinde yaşanan büyük felaketin hemen sonrasında tüm parti yönetimi, üyeleri, çocukları, aileleri depremin hemen ardından çok kısa bir zamanda koordine oldu.

Karamürsel Handa Aksu Fotoğrafçılık açıldı

Hande Aksu’nun sahibi olduğu Hande Aksu Fotoğrafçılık, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı adresinde hizmete girdi.    

Karamürsel'de CHP de olmasa kimsenin sesi çıkmayacak

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Anıl Aksu ilçe sorunlarını yüksek sesle dile getirmeye devam ediyor.

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi yine gönüllere dokundu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi reklam yapmayı beceremiyor ama ilçe genelinde özellikle ekonomik sıkıntıların tavan yaptığı şu günlerde ilçe genelinde yüzlerce ailenin yardımına koşan ilçe başkanı Anıl Aksu ve yönetimi, yine yüreklere dokundu.

Komşusunu öldürüp kaçan Osman Akbaş yakalandı

Karamürsel İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kızderbent Mahallesi'nde dün aralarında husumet olduğu öğrenilen Hasan Aksüt'ü (60) kahvehanede çıkan kavgada tabancayla öldürdükten sonra

Hasan Aksüt bu gün defnedilecek

Karamürsel'in Kızderbent mahallesinde dün akşam yaşanan korkunç olayda tabanca ile vurularak öldürülen ilçe milli eğitim müdürlüğünde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan Hasan Aksüt ikinde namazına müteakip, Kızderbent mahallesinde defnedilecek.

“Kötü niyet besleyenler Cumhuriyetin değerleri altında ezilirler”

Büyükakın’ın “100 yıllık hesaplaşma” sözlerine tepki gösteren CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, “Dilinin altında başka şeyler saklayanlar, kötü niyet besleyenler Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’in temel değerleri altında ezilip kalırlar” dedi.

İş arayanlar dikkat! Kocaeli Üniversitesi personel alacak!

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görevlendirilmek üzere 188 sözleşmeli personel alınacak.

Karamrüsel'e ilk "KAR" yağdı

Karamürsel'de mevsimin ilk kar yağışı gece saatlerinde başladı. Gece geç saatler'de başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düştü.

FLAŞ HABER: CHP, referandumun iptali için başvuru yaptı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, YSK Başkanı Sadi Güven ile görüştü.

Aldıkları bardak suların içinde yüzen cisimler şaşkınlık yarattı !

Aldıkları bardak suların içinde yüzen cisimler şaşkınlık yarattı! Karamürsel Mustafa Kemal Paşa Dayanışma Kalkınma ve Kültür Yaşatma Derneği’ne alınan bardak suların içinde yüzen cisimler şaşkınlık yarattı. Müşterilerimiz tarafından fark edildi

Karamürsel'de Sevgi Mektupları Projesi çok beğenildi

Karamürsel'de Sevgi Mektupları Projesi çok beğenildi Sevgi Mektupları Projesi Etkinliği çevre günü ile beraber gerçekleşti. İçinde sevgi olan cümleler kuralım dedik, Başta Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ‘Doğayı denizi, yeşili seviyorum. Ülkemi Seviyorum. İnsanları seviyorum’, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ‘Sevgi Kazansın’ derken, çaktırmadan siyaset kokan bir söylem olmuş, Bilindiği üzere Karamürsel belediye başkanlığını kazandığı ilk dönemde bu sloganla seçim kazanmıştı, hatırlatmasını yaparken herkes bir şeyler ekledi. Kimi sevgisiz olmaz dedi, kimi sevgi saygıdan doğar dedi... Ortaya keyifli bir çalışma çıkıverdi. Etkinliği gerçekleştiren Karamürsel Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Aydan Ergenç ve öğrencileri Aslı Akdemir, Kübra Gencer, Kevser Gökgün, Melike Bayraktar, Betül Aköz, Zeynep Aksüt ve Sıla Çakmak'a herkesin taktirini aldı.

Kent Konut da İnsanların Canı da Malı da...

Kent Konut da İnsanların Canı da Malı da...

İsmail Yıldırıma Bilgi Verilmedi mi ?

Karamürsel Belediyesi, olumsuz rapora karşılık insanların hayatını hiçe sayıyor Karamürsel kent konutta bu kadarı da olmaz denilecek bir olaya daha imza atıldı. Geçtiğimiz aylarda Belediyelerin belirlediği asansör bakım şirket yetkilileri Karamürsel Kent Konuttaki, asansörleri denetleyerek, kullanılmasında risk görülen asansörlere kırmızı etiketler yapıştırılmış, tespit edilen uygunsuzluklar giderilmeden asansörün kullanılması tehlikelidir yazılı raporu Karamürsel Belediyesine vermesine rağmen asansörlerin hala çalışması olabilecek bir faciaya davetiye çıkartıyor.