Ali Koç Haberleri

Ali Koç Haberleri

Karamürsel'de Siyasi Arenada Sürpriz Gelişme

Ali Kocabıçak, 2019 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık'a destek vermek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçmiş

Karamürsel DEVA’da büyük açılış Pazar

Ali Babacan liderliğinde kurulan, ilimizde Adem Koç liderliğinde örgütlenen DEVA Partisi, Karamürsel ilçe teşkilatı ilçemizin tanınmış ve sevilen bir ismi olan Hayrettin Karacaer tarafından

Kocabıçak Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

Kocabıçak ailesi Anneleri merhume Adalet Kocabıçak'ın vefatı dolayısıyla cenazeye katılan ve taziyede bulunanlara teşekkür etti.

Ali Kocabıçak Annesini kaybetti

Dereköy Mahallesi'nden Merhum Hüsamettin KOCABIÇAK'ın eşi, Ali, Bekir, Ahmet KOCABIÇAK ve Melahat TÜREL'in anneleri Adalet KOCABIÇAK vefat etmiştir.

Hem partisinden, hem meclis üyeliğinden istifa etti!

Karamürsel siyasetinin duayen isimlerinden olan ve yıllarca Ak Parti'de önemli pozisyonlarda görev yaptıktan sonra, Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçen

DEREKÖY HALKINDAN BÜYÜK DESTEK

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık dün akşam Dereköy mahallesinde düzenlenen mitingde yüzlerce hemşerisine seslendi.

AK PARTİLİ BAŞKAN CHP’YE GEÇTİ

Karamürsel'de Ak Parti'ye gönül veren çok sayıda kişi Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık'ı desteklemek için parti değiştiriyor, yada oylarımız Ahmet Çalık'a diyor.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç

Aziz Yıldırım'ın 20 yıllık başkanlık dönemine son veren Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni başkanı oldu. Resmi sonuçlara göre geçerli oy sayısı 20 bin 736 olarak açıklanırken oyların 16 bin 92'sini Ali Koç, 4 bin 644'ünü ise Aziz Yıldırım aldı.