Aliço Haberleri

Aliço Haberleri

ALİÇO DUALARLA AÇILDI

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ali Fitoz, çocukluğundan bu yana yaptığı işin dükkânını dualar ile açtı.

SON DAKİKA "AHMET TAŞÇIYA " İNANILMAZ AYIP

Güreş Federasyonu, Aliço’nun rekorunu kırmak için Kırkpınar’da güreşmesine izin vermediği Ahmet Taşçı’ya, Brezilya’dan gelen televizyon ekibi Rio Olimpiyatları’nda gösterilmek üzere belgesel çekiyor.

Ahmet Taşçı Kırkpınar'a Katılamıyor

Güreş Federasyonu, Aliço’nun rekorunu kırmak için Kırkpınar’da güreşmesine izin vermediği Ahmet Taşçı’ya, Brezilya’dan gelen televizyon ekibi Rio Olimpiyatları’nda gösterilmek üzere belgesel çekiyor. Tarihi 654.Kırkpınar Yağlı güreşleri bugün Selimiye Camiinde kılınan Cuma Namazından sonra başlamış olacak. Kırkpınar’a 25 yıl damga vuran ve 12 kez Başpehlivanlıkla 2 kez ebedi Altın Kemer alan Türkiye’nin tek ilçesi pehlivanlar diyarı Karamürsel’e Güreş Federasyonu’ndan deprem gibi darbe geldi. Karamürselli efsane pehlivan Ahmet Taşçı’nın, 26 yıl aralıksız Kırkpınar’da güreşen 56 yaşındaki Aliço’nun rekorunu kırmaya hazırlandığı 654. Tarihi Kırkpınar’da güreşemeyeceğinin, Federasyondan gelen resmi açıklaması, güreş camiasında ŞOK etkisi yarattı.

AHMET TAŞÇI BU SENE REKORU KIRACAĞIM

Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde 9 defa altın kemer kazanan Ahmet Taşçı, Osmanlı döneminin başpehlivanlarından Kel Aliço’nun rekorunu kırmayı hedefliyor. Yağlı güreşin yaşayan efsanesi bu sene Edirne Sarayiçi’de 654’ü yapılacak olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ninde iddialı olduğunu açıkladı.. Ünlü güreşçi, Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreş Takımı’nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in daveti üzerine Manavgat’a gelen Taşçı, belediyenin yağlı pehlivan sporcularıyla birlikte kıspet giyerek yeşil çayırda peşrev çekti. Ahmet Taşçı, belediyenin yağlı güreş antrenmanı yaptığı çayırda Kırkpınar’da Antalya’ya 2 defa altın kemer getiren Mehmet Yeşil Yeşil ile birlikte güreş tuttu. Ahmet Taşçı ile Mehmet Yeşil Yeşil’in güreş tutmasına Manavgatlı yağlı güreş severleri alkışlarla destek verdi.