Alkol Haberleri

Alkol Haberleri

Sigara ve alkole yine zam!

Sözcü Gazetesi Sözcü Plus Haberler - Ekonomi Alkol ve sigaraya büyük zam Geçen ay başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaraya dün itibarıyla 5 lira daha zam geldi. Sigaraya gelen zamların süreceğine işaret eden Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yüzde 25-30 oranında bir zammın da alkole geldiğini duyurdu. SOZCU.COM.TR Yayınlanma: 10:17 - 04 Temmuz 2023 Güncellenme: 11:04 - 04 Temmuz 2023 Alkol ve sigaraya büyük zam Sigara ve alkol ürünlerine bir zam daha geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sene başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaranın, haziran ayı başında 5 TL daha zamlandığını anımsatarak “Dün itibarıyla bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi oldu” dedi.

Karamürsel'i Teksas’a çevirdiler!

Karamürsel'de iki kardeş arasında çıkan alacak verecek tartışmasında kan aktı.  Olay akşam saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi Çiftlik caddesi üzerinde görgü tanıklarının iddialarına göre alkollü oldukları belirtilen Kenan K. ve kardeşi  Haşim K. arasında

Polisten kaçarken belediye binasına uçtu

Karamürsel’de gece geç saatlerde meydana gelen olayda alkollü olduğu ve ehliyetinin olmadığı öğrenilen sürücü polisten kaçarken Karamürsel Belediye binasının içine araçla daldı.

Alkollü sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi!

Karamürsel’de alkollü sürücü Yavuz A. (44) gece geç saatlerde daldığı mahallede 6 aracı biçti. Mahalleyi komple ayağa kaldırdı.

Son dakika tarihi ceza onaylandı

Yeni alkol düzenlemesi Meclis'te Alkollü içecekleri 18 yaşından küçüklere satanlara verilen cezalar artırıldı.

ALKOL İÇİP ETRAFIN İÇİNE EDİYORLAR!

Karamürsel’de geceleri park, bahçe ve sahilde alkol alıp diplerindeki çöp kutularını kullanmak yerine etrafı leş gibi yapan kişiler vatandaşı canından bezdirdi.

Mahalle sakinleri artık yeter dedi!

Karamürsel Kayacık Mahallesi Akasya sokakta bulunan park ve içinde bulunan trafo etrafında oturan mahalle sakinlerine aldırmadan uyuşturucu kullanan ve alkol alan kişiler mahalle sakinlerini artık bıktırdı.

ARKADAŞIMIZI BİZ ÖLDÜRMEDİK

Karamürsel ilçesinde beraber alkol aldıkları arkadaşını darp ederek öldüren ve cesedi taşırken yakalanan 2 şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşları biz öldürmedik dediler.

Küçük kıza tecavüz olayında 5 tutuklama daha

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, R.G. (16) adlı genç kızın alkol ve uyuşturucu verildikten sonra cinsel istismara uğradığı iddiası üzerine 7 kişi daha gözaltına alındı.

Küçük kıza tecavüz ettiği iddia edilen bir çok kişi gözaltına alındı

Karamürsel’de geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda 16 yaşındaki R.G isimli küçük kıza uyuşturucu ve alkol içiren bir çok kişi defalarca tecavüz

Karamürsel'de kaçak içki operasyonu!

Karamürsel'de insanların canını hiçe sayarak insanları zehirlemeye çalışan 3 kişi yakalandı.

HALIDERE'DE İŞ ADAMINI KİM ÖLDÜRDÜ?

Halıdere Yeni Mahallede meydana gelen olayda birlikte alkol aldığı iddia edilen arkadaşı tarafından lüks villada sırtından tabanca ile vurulan kişi olay yerinde yaşamını kaybetti

Karamürsel'de Korkunç Kaza 1 Ölü

Karamürsel D-130 karayolu kavak mevkiinde alkollü olduğu öğrenilen 42 yaşındaki Ramazan K. yolun ortasında yattığı esnada Yalova istikametine gitmekte olan aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Gölcük'e çalışmak için geldiler ama! Biri öldü, diğeri kör oldu!

Gölcük’te alkol ve oksijenli su içtikleri iddia edilen şahıslardan biri öldü, diğer ise kör oldu.

BELEDİYE TESİSLERİNDE ALKOL VE UYUŞTURUCU

Karamürsel'de son zamanlarda yaşananlar bu kadarınada pes dedirtti. Belediyesnin tesislerinde uyuşturucu atıklarına rastlayan vatandaşlar yetkililere seslendi

Alkole büyük zam ! 9.5 TL'nin altında bira kalmayacak

Alkollü içeceklerden alınan ÖTV yüzde 13.48 artırıldı. Yapılan düzenlemeyle devletin 1 litre rakıdan elde edeceği vergi otomatik olarak 154 TL'ye yükselecek. 9.5 TL'nin altında bira kalmayacak.

Sigara satışında 'Düz Paket' dönemi başlıyor!

Sağlıkla İlgili Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Yasa, tütün ürünlerinin kullanımı, satışı ve iletişim araçlarında

Büyük fuhuş operasyonu!

YALOVA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, alkollü eğlence mekanlarına fuhuş baskını yaptı. 31 yabancı uyruklu kadın ve 9 Türk vatandaşı gözaltına alındı. 31 yabancı uyruklu kadın, sınır dışı edildi.

290 PROMİL ALKOLLÜ SÜRÜCÜ ÖLÜMDEN KIL PAYI DÖNDÜ

Kocaeli Karamürsel’de gece geç saatlerde meydana gelen kazada 1 kişi ölümden kıl payı kurtuldu.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ BALIK LOKANTASINA DALDI

Karamürsel Ereğli'de faaliyet gösteren marmara balığa araba girdi 1 kişi yaralı.

Akollü içkilere Büyük ZAM

Son dakika... Alkollü içkilere büyük zam Özel Tüketim Vergisi yüzde 15.5 oranında artırıldı.

Aleyna Tilki Kocaeli’ye geliyor

Popçu Aleyna Tilki 41 Burda AVM’de konser vermek için 6 Temmuz’da ilimize geliyor

Trafik denetimlerinde yeni dönem! 5 dakikada kontrol edilebilecek.

Yeni geliştirilen cihaz ile tükürük, kan ve idrar gibi vücut sıvılarına ihtiyaç duyulmadan 5 dakikada sıfır hata ile nefesten alkol ve uyuşturucu madde testi yapılabiliyor.

Karamürsel'de 233 Promil alkollü sürücü dehşet saçtı

Karamürsel'de alkollü sürücü motosiklete çarptı 1 yaralı.

Alkollü sürücü faciayı kıl payı atlattı 1 yaralı

Karamürsel istikametinden İzmit istikametine seyir halinde olan ismail adıyaman idaresindeki 34 YH 1652 plakalı araç henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Kazada sürücü yaralandı.

Alkollü sürücü arabayı biçti 2 yaralı

Kocaeli, Karamürsel'de sabah saatlerinde bir alkollü ve bir ehliyetsiz sürücü kaza yaptı. Kaza sonrası araçlar kullanılamaz hale geldi iki kişi yaralı.

Alkol içip etrafı rahatsız eden kişiler hastanelik oldu

Olay gece saatlerin'de Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İlhançınar alanında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre İlhançınar alanı sahil bandında bankta oturarak alkol alan

Kaytazdere Belediyesinden Plajım Rengarenk Etkinliği

Kaytazdere Saral Kent halk plajı bu senede mavi bayrak almaya hak kazandı.

Yeni sigara fiyatları ne kadar oldu?

Son Dakika Gelişmesi: ÖTV zammı ile sigaraya zam geldi. İlgili karar bu sabah Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni karar ile birlikte sigaraya ne kadar zam geldi?

Alkollü Üniversiteli Genç’e Öldüresiye Dayak

Karamürsel’de Alkollü Üniversiteli genç’e 5 kişi tarafından öldüresiye dayak.