Allah Haberleri

Allah Haberleri

Serkan Türkmen'in acı kaybı

Buber Group ve Karamürsel TV Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kayıp İki Lise Öğrencisi her yerde aranıyor!

ÇOK ŞÜKÜR KIZLARIMIZ BULUNMUŞTUR. GAZETEMİZİ ARAYARAK TEŞEKKÜR EDEN AİLELERİ DESTEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN DEDİ.

100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Karamürsel'de Eğitim Camiasının Büyük Kaybı: 100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu Hayatını Kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Biçeroğlu'nun vefatı, şehirde büyük üzüntü yarattı.

26 maç ceza nedir Allah Aşkına!

Karamürsel'in başarılı takımlarından Kızderbent Spor'un aldığı ceza bu kadarında pes doğrusu dedirtti!

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

Kayıp oğlumuz bulunmuştur. Herkese teşekkürler

KAYIP OĞLUMUZ YAYINLANAN HABER VE BİNLERCE DUYARLI İNSAN SAYESİNDE HEMEN BULUNMUŞTUR. ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN. Kayıp oğlumuz her yerde aranıyor. Geçtiğimiz günlerde Kayacık Mahallesi Kolaylı 2 sitesi civarından alınarak Karapınar ile İhsaniye tarafına bırakıldığı iddia edilen oğlumuz aranıyor. Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi "KAÇAMAK BÜFE" önünde bakılan oğlumuz kahve rengi tüylü ve mor ile siyah arası dili ile insan canlısı ve kesinlikle saldırgan değildir. İsmi "KAHVE" dir. Gören yada bilgisi olanların insanlık namına 0539 399 29 38 numaralı telefona mesaj, çağrı veya Whatsapp üzerinden bilgi vermeleri rica olunur.

Korona Karamürsel’de bir aileyi daha aramızdan aldı

Karamürsel’in sevilen simalarından ve Karamürsel Deva Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Ertan'ın geçtiğimiz Cuma günü Korona virüse yakalanarak hayatını kaybeden

Tahir Büyükakın memleketi için herkesi seferber etti

Karamürsel'de yıllardır reklam malzemesi olarak kullanılan dal-çık ilçemizin evladı olan Tahir Büyükakın'ın büyük çabaları sonrası nihayet bitme aşamasına geldi. İnşallah 2 ay sonra hazır.

El kadar çocuğa cinsel istismarda bulunup alnına 'enayi' yazdılar

Karamürsel’de yaşayan iğrenç olayda Y.T.'nin eşi A.T., kızları C.N.T.'yi de yanına alarak evi terk etti.

Allah belanı versin! Pis sapık sonunda yakalandı

Üvey babasının yaptığı cinsel istismarı rehber öğretmen ortaya çıkardı. Soruşturmada zanlı A.A.S.'nin üvey kızının yanı sıra iki yeğenine de cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü.

Kocaeli geneli ilçe ilçe bayram namazı saatleri

Kocaeli geneli Ramazan Bayramı namaz saati vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kocaeli gebeli ilçe ilçe bayram namazı kaçta kılınacak? Bayram namazı nasıl kılınır?

Allah belanızı versin! Türk öğrenci cinayet kurbanı oldu!

Polonya'da Erasmus eğitimi gören Selçuk Üniversitesi öğrencisi Furkan Kocaman bir AVM'de PKK sempatizanları tarafından yemek yediği esnada boğazından bıçaklanarak öldürüldü.Kaynak: Türk öğrenci cinayet kurbanı

BU SAPIĞIN YAKALANARAK EN AĞIR CEZAYI ALMASI İÇİN LÜTFEN PAYLAŞIN!

+18 Ağır küfürler eden bu sapığın yakalanarak ceza alması için lütfen paylaşın.

İftar vaktinde Zihinsel engelli kıza tecavüz ettiler...!

Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz kişiler, iftar vaktinde engelli bir kıza tecavüz ettiler.

Kocaeli halkını rantçılara yedirmiyeceğiz!

Gebze’de söz verilmesine rağmen tapularını alamayan binlerce vatandaşla buluşan CHP Milletvekili Hürriyet, “Milletin ekmeğine, hakkına, hukukuna kim el uzatıyorsa o elleri kırmasını da biliriz evelallah” dedi

Allah belanızı versin PKK'lı köpek Polisimizi şehit etti

Canlı bomba şüphesiyle gözaltına alınan DEAŞ'lı terörist polis memurunu bıçakladı. Ardından terörist öldürüldü.

Karamürsel'de vatandaşlar kocaman bir esrar tarlası buldu

Karamürsel'de köyler ALLAHA emanet. Karamürsel'de bir vatandaşın duyduğu koku üzerine şans eseri bulduğu kocaman tarla görenleri hayrete düşürdü.

Fikri Işık'tan Karamürsel Müjdesi

Allah’a şükürler olsun yeni bir sağlık merkezini hayata geçireceğiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne birçok sağlık merkezini hizmete aldık. Karamürsel Devlet Hastanesi’nin de yapımını çok yakında inşallah tamamlayacağız.

Cihan Özer'den Kınama Mesajı

Patlamada hayatını kaybeden kahraman vatan evlatlarına Allah'tan rahmet, yaralılara acil sifalar dilerim. Türk milletinin sinir uçları ile oynamak isteyen şer

Allah belanızı versin. Gine şehit ateşi düştü

Şemdinli'de karakola bomba yüklü araçla saldırı Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki bir karakola bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.

AKYILDIZ Ailesinin Acı Kaybı

İlçemiz sakinlerinden Selahattin AKYILDIZ' ın kızı, Musa AKYILDIZ' ın ablası,Cenk, Cantuğ, Sarptuğ ve Alptuğ AKYILDIZ' ın halaları, Senan AKYILDIZ vefat etmişti

MHP İlçe başkanı isyan etti. PKK'ya elektirik var, Şehide yok

Bizler şehitlerimize Allah rızası için sahip çıkarız,siyasi rant için değil.! Merkezdeki şehidimiz ne ise, dağ başındaki şehidimiz'de aynıdır diyen MHP ilçe

ALLAH Belanızı versin, yine şehitlerimiz var

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’ lılarla çıkan çatışmada 4 askerin şehit olurken Bingöl Karlıova'da da 1 asker şehit oldu.

Allah belanızı versin. Gine şehit ateşi düştü

Şırnak'ta teröristler önce EYP patlattı, sonra da taradı: 5 şehit, 8 yaralı

Anadolu Yıldızlar Ligi Şampiyonu Eray AKBULUT

Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü’nden 41 kg Eray AKBULUT şampiyon oldu.

Genç yaşında kalbine yenik düştü

Bu gün öğlen saatlerinde 4 Temmuz mahallesi 1149 Sokakta ikamet eden ve Karamürsel'in sevilen simalarından olan Mustafa D. ( 49 ) sabah evinde kahvaltı yaptıktan sonra birden fenalaştığı bildirildi. Ailesi tarafından eve çağrılan 112 Acil servis ekiplerince ilk müdahalesi evinde yapılan Mustafa D. daha sonra Karamürsel Devlet Hastanesine getirildiği belirtildi.Genç adama yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mustafa D. hayatını kaybetti. Karamürsel.tv Ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine hasır diliyoruz.

YÜRÜME ENGELLİ VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Karamürsel'de bugün öğlen saatlerinde bankada bir işini halletmek için Karamürsel'e gelen yürüme engelli vatandaş ben böyle rezillik görmedim merkezde 3 tur attım sonra yeni yapılan belediye binasının alt tarfındaki engelli yerine gittim fakat bir yer bulamadım en üzüldüğüm ise saygıda kalmamış . ENGELLİ PARK YERLERİ NEDEN DOLU Karamürsel'de uzun zamandır gündeme getirdiğimiz fakat hala bir çözüm bulunamayan engelli park yerleri engelli vatandaşları isyan ettirdi. ALLAH AŞKINA BİR GELİN Bu gün öğle saatlerinde gazetemizi arayan engelli bir vatandaş ALLAH aşkına bir gelin bakın fotoğrafını ben çektim gelin size onları'da göstereyim çarşı merkezinde bulunan bankaya gitmek için aracımı sahilin sonuna bıraktım diyerek serzenişte bulundu . YETKİLİLER CAYDIRICI ÇÖZÜM BULSUN Yürüme engeli olan vatandaş cezalar caydırıcı değil bu engelli park yerlerine park eden kişilerin eğer araçları oradan çekici ile kaldırılıp sağlamda bir ceza yazılırsa eminim bir daha bu yerlere park etmeyecektir diyerek çektiği fotoğrafları bizlerle paylaştı.

İŞİTME ENGELLİ DÜNYA ŞAMPİYONUMUZ NEDEN OLMASIN ?

İŞİTME ENGELLİ DÜNYA ŞAMPİYONUMUZ NEDEN OLMASIN ? Açıklamalarda bulunan Taekwondo antrenörü İsa Gündağ şunları söyledi: “Okulun çocuklara karşı tutumu davranışı çocuklarla ilgilenilmesi bizi başarıya daha çabuk getirecektir. Karamürselimizde, Kocaelimizde neden işitme engelli dünya şampiyonumuz olmasın, inşallah bunu da başaracağız.