#Altınova Haberleri

#Altınova Haberleri

Yine tersaneler bölgesi yine gencecik bir kişi feci şekilde öldü

Yine Altınova Tersaneler bölgesi yine gencecik bir can daha hayatını kaybetti. Yalova Altınova ilçesi‘nde faaliyet gösteren bir tersanede 1 kişi iş kazası sonucu yaşamını yitirdi. Altınova Tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren Doğruyol Tersanesinde

Sefine Tersanesi'nde bir işçi hayatını kaybetti!

Sefine Tersanesi'nde çalışan Mehmet Bozbey (55) geçirdiği iş kazası sonrası hayatını kaybetti.

İnsanlar birileri daha çok para kazansın diye ölmeye devam ediyor!

Yalova ili Altınova ilçesinde faaliyet gösteren tersanelerde yaşanan can kayıpları ve çıkan büyük kavgalar ve alınmayan önlemler herkesi tedirgin ediyor. Geçtiğimiz gün daha 19 yaşında hayatını kaybeden Yasin Demirdağ isimli gencin ölüm anları ve sonrasında ihmali olduğu düşünülen kişilere yapılan saldırı görüntüleri ortaya çıktı.

Sefine tersanesinde korkunç kaza bir kişi feci şekilde öldü

Altınova tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren ve sürekli iş kazaları ve ölümler ile gündemden hiç düşmeyen sefine tersanesinde yine gencecik yaşta bir işçi feci şekilde hayatını kaybettiği iddia edildi.

Yine Sefine tersanesi yine yangın !

Sefine Tersanesi´ndeki Liberya bayraklı `SIYA´ isimli gemide çıktı Yangın gece yarısı Altınova ilçesinde bulunan Sefine Tersanesi´ndeki Liberya bayraklı `SIYA´ isimli gemide çıktı.

Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizden çıkamadı

Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kayboldu  Altınova ilçesinde yaşayan 2 çocuk babası Cahit Turhan, dün saat 06.00 sıralarında zıpkınla balık avlamak için Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinden çıktı.

20 yıl sonra Tepeköy halkına bayram hediyesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-130 Karayolu üzerinde yapılan Karamürsel Tepeköy Eşdüzey Kavşağı, tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Kavşak düzenlemesi kapsamında sinyalizasyon, yol çizgileri, trafik işaret ve levhaları montajı da yapılarak kavşak kullanıma açıldı.

Dolandırıcılar altınları Karamürsel'de sattılar

Alınan bilgiye göre, iki gün içinde meydana gelen farklı dolandırıcılık olaylarında kendini polis, savcı olarak tanıtan ve mağdur vatandaşları FETÖ’ye kimliklerinin karıştığını söyleyerek korkutan İ.G. (19) ve A.E. (25), polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Altınova'da Fenerbahçe otobüsüne saldırı

Altınova'da bir benzin istasyonuna giren ve içerisinde Fenerbahçe taraftarını taşıyan otobüse saldırı.

Böyle fuhuş ağı görülmedi

Patroniçe ve Manken kadınları bakın nasıl pazarlamış! Böyle fuhuş ağı görülmedi: Patroniçe ve Manken kadınları bakın nasıl pazarlamış!

Hüseyin Gümüşalan yine esti geçti

Karamürsel'in evladı olan ve son yıllarda Er Meydanlarında adından sık, sık söz ettirmeyi başaran Hüseyin Gümüşalan 6. Hersek Yağlı Güreşleri'nde Balıkesir Belediyesi adına birincilik madalyasını aldı.

Kısmet orman ürünleri saatlerdir yanıyor

Kaytazdere beldesinde faaliyet gösteren ve bölgenin en büyük kereste ve sunta fabrikası, Kısmet Orman Ürünleri'nde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına bölgede bulunan bir çok itfaiye ekibi saatlerdir müdahale ediyor. 

Yine Altınova Tersaneler bölgesinde korkutan patlama

Yalova'nın Altınova ilçesinin tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren "HER ÇELİK" isimli iş yerinde tankta çalışma yapılırken patlama oldu.

Altınova tersanede feci iş kazası ile gelen ölüm

Altınova tersaneler bölgesinde yine feci bir iş kazası nedeni ile tersane işçisi A.C. çalıştığı iskeleden denize düşerek hayatını kaybetti.