Anneler Haberleri

Anneler Haberleri

Ekrem Ünlü'nün acı kaybı

İlçe esnaflarından merhum Mehmet Ali Ünlü'nün eşi, Senipark emeklisi Murat Ünlü, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri çalışanlarından Ekrem Ünlü ve Gülay Ünlü Alagaz'ün anneleri Şefika Ünlü bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

Azbay ailesinin acı kaybı

Karamürsel PTT Müdürü olarak görev yapan Vedat Azbay ve Karamürsel Nüfus Müdürlüğünde görev yapan Ferhat Azbay'ın biricik anneleri Zahide Azbay uzun bir süredir tedavi gördüğü ağır hastalığına yenilerek hayatını kaybetti.

Zekiye Fitoz vefat etti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemiz esnalarından Suat Fitoz, Karamürsel Belediyesi personellerinden Murat Fitoz ve Nesrin Öz, Neslihan Ayçiçek'in anneleri Zekiye Fitoz vefat etti.

Gülbiter ailesinin acı kaybı

Karamürsel'in köklü esnaflarında, merhum zeytinci, Arif Gülbiter'in eşi ve Mehmet , Ahmet, Melek. Dılek ve Yusuf Gülbiter'in anneleri Vasfıye Gülbiter yaşamını kaybetti.

Fehmi ve Ramazan Gül'ün annelerini kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanları Fehmi ve Ramazan Gül'ün çok değerli anneleri Güler Gül (64) geçirdiği ani kalp krizi nedeni ile hayatını kaybetti.

Karamürsel’in sevilen esnafları annelerini kaybetti 

Karamürsel’in sevilen esnafları Kitapçı Taci’nin ortaklarından Ender ve Soner Karatepe’nin anneleri Nermin Karatepe Yaşamını kaybetti. 

Kocabıçak Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

Kocabıçak ailesi Anneleri merhume Adalet Kocabıçak'ın vefatı dolayısıyla cenazeye katılan ve taziyede bulunanlara teşekkür etti.

Ali Kocabıçak Annesini kaybetti

Dereköy Mahallesi'nden Merhum Hüsamettin KOCABIÇAK'ın eşi, Ali, Bekir, Ahmet KOCABIÇAK ve Melahat TÜREL'in anneleri Adalet KOCABIÇAK vefat etmiştir.

Kibar’ların annesi vefat etti

İlimizde çok geniş bir kesim tarafından tanınan KİBAR ailesinin uzun süredir rahatsız olan anneleri Hurinaz Kibar sabaha karşı vefat etti.

Karamürsel CHP ilçe teşkilatı şehit Annelerini unutmadı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilat ilçe genelinde yaşayan şehit annelerini unutmadılar.

Ekşi Ailesinin acı günü

Kocaeli’nin tanınmış iş insanlarından Recep ve Sefer Ekşi’nin anneleri Hayriye Ekşi (96) hayatını kaybetti.

BAT AİLESİNİN ACI KAYBI

Karamürsel MHP İlçe başkan yardımcısı FatihBat'ın,Cemil,Cengiz ve Alican Bat'ın kıymetli anneleri Şaban Bat'ın eşi Perihan Bat

Çocuklar Okula, Anneler Spora

Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu geçtiğimiz günlerde Karamürsel'de bir dizi ziyarette bulunarak ilçemizde yaşayan bayanlar için yeni bir projenin startını vermişti.

Annelere Müjde! tam maaş yarım gün iş

Yarım gün çalışma imkanı, işçilerin ardından memurlar için de devreye giriyor.

Annelere 1500 Lira devlet Desteği- Detaylar Haberimizde

0-2 yaş arası çocuğu olan annelere devlet desteği sürüyor.

Bebekli Anneler İsmail Yıldırım'a seslendi;sizde çocuk büyüttünüz

Karamürsel'de özellikle bebeği olan annelerin ortak bir sıkıntısı var. Bebekleri ile beraber girecekleri bir tuvaletin olmaması ve en önemlisi

SGK'dan çalışan anneye bin 500 lira!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Ankara ve İstanbul'da "Çalışan annelere bakıcı desteği" kapsamında toplam 5 bin anneye ayda bin 500 liraya kadar yardımda bulunacak.

Memurlar artık yarım gün çalışacak

Doğum izninden sonra anneler çocukları okul çağına gelene kadar kısmi çalışmadan yararlanacak. İşçi anneler için başlayan süreç memurlar için de bu ay devreye girecek

Büyükannelere verilecek maaş belli oldu

Geçen hafta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun açıkladığı projeye göre, doğum yapan annenin çalışma hayatına dönebilmesi için evde torun bakan

Bakan müjdeyi verdi: Büyükannelere bebek bakım parası geliyor.

Milyonları ilgilendiren müjdeyi açıklayan Müezzinoğlu "Çocuklarını yakınlarına bırakanlara ilişkin çalışmalar tamamlandı. Büyükannelere evde bebek bakım parası verilecek" dedi..

Özyılmaz, kardeşlerin acı günü

Karamürsel'in sevilen simalarında Erkin, Ersin ve Ali Özyılmaz kardeşler, anne annelerini kaybetti . Cenazesi 24.12.2016 (C.TESİ) günü SAKARYA /KEMALİYE Köyünde kılınacak

Karamürselli güreşçi Mehmet Taşçı, annesini kaybetti

Karamürsel eşrafından merhum Halil YILDIRIM ın kızı merhum Mehmet TAŞÇI nın eşi pehlivan Mehmet TAŞÇI Yadigar ÇEVİK ve Zeynep ABANOZ un anneleri

Emine Ayşe OLGUN Vefat Etti

Karamürsel in Sevilen Berber i Olgun kardeşlerin Anneleri Emine Ayşe Olgun vefat etti.

Karamürsel'de Aile Eğitimini tamamlayan 56 kursiyere sertifikaları törenle verildi

Karamürsel’de Aile Eğitimini tamamlayan 56 kursiyere sertifikaları törenle verildi Karamürsel Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Merkezi Müdürlüğü tarafından annelere yönelik verilen aile eğitimi kursları, sertifikaları tören ile hak sahiplerine verildi. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı süresince Uzman Öğretmen Heybet Taşkıran tarafından 3-6, 12-18 yaş aralığında çocukları olan 56 annenin katıldığı, 14 hafta süren aile eğitimi kursunda başarılı olan 56 kişiye törenle belgeleri verildi.

Ahmet Gazanfer Bilge İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu Engelliler Haftasını Kutladı

Karamürsel Ahmet Gazanfer Bilge İşitme Engelliler İlköğretim ve Ortaokulu’nun Engelliler Haftasında öğrencilerin düzenlediği birbirinden güzel etkinliklerle kutlandı. 10-16 Mayıs tarihleri arasındaki hafta “Engelliler Haftası” olması nedeniyle Ahmet Gazanfer Bilge İşitme Engelliler İlköğretim ve Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Engelliler Haftası” etkinlikleri düzenlendi. Karamürsel Kültür Merkezinde düzenlenen program İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı ardından okul müdürü Kamuran Ögcem okul hakkında bilgi verirken Karamürsel kaymakamı Ahmet Narinoğlu yaptı konuşmada’ onların dünyasına girdiğinizde öğlesine büyük güzellikler görüyorsunuz ki anlatılamaz bu nedenle engelli annelerin ellerinden öpüyorum dedi. Konuşmaların ardından Ahmet Gazanfer Bilge İşitme Engelli okulundaki öğrencilerin hazırladıkları Step, Şarkılar, Skeç, Halk Oyunları, Slayt gösterileri çok beğenilirken zaman, zaman duygulu anlar yaşayan konuklarda oldu. Program sonunda öğrencilerle birlikte konuklara çeşitli ikramlar sunularak etkinlik tamamlandı.

Karamürsel CHPli kadınlardan Anneler Günü Eğlencesi

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde CHP İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliği, Karamürsel Kalyon Cafe’de gerçekleştirildi. Karamürsel CHP Kadın Kolları’nın yanı sıra Kocaeli milletvekili adayları Fatma Kaplan Hürriyet, Tahsin Tarhan, Haydar Akar, Turan Dumlu, Sabriye Şahin, Kemal Nişancı, Kocaeli CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, Karamürsel CHP Meclis Üyeleri ve CHP’li kadınların katılım sağladığı özel günde, annelere fular hediye edildi. Programın açılış konuşmasını yapan Karamürsel CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun programa katılan herkese teşekkür ederken, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar da ‘bu seçim kadınların seçimi en çok kadın vekil CHP çıkartmıştır dedi. Daha sonra sırasıyla programa katılan Kocaeli CHP milletvekilleri tek, tek kendilerini tanıtarak bütün annelerin gününü kutladılar. Konuşmaların ardından anneler günü nedeniyle bir araya gelen kadınlar müzik eşliğinde halaylar çekerek gönüllerince eğlendiler

Annelere ilk maaş bu ay

Çocuğu olanlara 'ilk altın devletten' yasası bu ay devreye giriyor. Yasaya göre birinci çocuk için 300, ikinci çocuk için 400, üçüncü çocuk için 600 TL doğum yardımı yapılacak. Aile Bakanlığı, 81 ilde bulunan İl Müdürlükleri vasıtasıyla müracatları 15 Mayıs'ta almaya başlayacak. Bu tarih öncesinde doğan çocuklar çocuk sayısına dahil edilecek.