Annesini Haberleri

Annesini Haberleri

Apartmanın önüne çanta içinde bırakılan bebek ailesini arıyor!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Yavuz apartmanı önüne çanta içinde bırakılan bebek ailesini arıyor. 27 yıl önce apartmana bırakılmış! Bahtiyar annesini arıyor 27 yıl önce Karamürsel’de bulunan Yavuz Apartmanı’na bırakılan Bahtiyar Kadayıf, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hiç görmediği biyolojik annesini arıyor.

Timuçin Uysal annesini kaybetti

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri müdürü Timuçin Uysal annesi İlhan Uysal yaşamını kaybetti. Merhumenin cenazesi 27.03.2023 (Pazartesi) bu gün Karamürsel Ulu Caminde

Mecit Erdoğan’ın acı günü

Mecit Erdoğan’ın acı günü Karamürsel Belediye Meclis üyesi Mecit Erdoğan, annesini kaybetti.  

İznik yolundaki evinde ölü bulundu!

Karamürsel'de evde yalnız yaşayan Nurcin Tanrıverdi isimli kadından haber alamayan oğlu annesini evde ölü buldu.

Bülent Ekinci annesini kaybetti

Kocaeli Gazetesi Haber Müdürü Bülent Ekinci, annesi Halide Ekinci’yi kaybetti.

Ali Kocabıçak Annesini kaybetti

Dereköy Mahallesi'nden Merhum Hüsamettin KOCABIÇAK'ın eşi, Ali, Bekir, Ahmet KOCABIÇAK ve Melahat TÜREL'in anneleri Adalet KOCABIÇAK vefat etmiştir.

MHP'liler Kandıra yolunda kaza yaptı 5 kişi yaralandı

MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz’ün Annesinin cenazesinden Kandıra’ya dönerken İzmit Kandıra yolu Çayırköy mevkisinde MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur’un içinde bulunduğu araç kaza yaptı, kazada 5 kişi yaralandı.

MHP İlçe başkanı Çetin Öksüz annesini kaybetti

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Çetin Öksüz annesini kaybetti.

Kaytazdere belediye başkanı Ali Kangal annesini kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi, Kaytazdere Belediye başkanı Ali Kangal’ın acı kaybı

Karamürsel MHP İl Yöneticisi Gürhan Gökgün annesi vefat etti

Karamürsel'in sevilen simalarından Gürhan Gökgün annesini kaybetti.

Kemal Köse annesini kaybetti

MHP 25. Dönem Milletvekili Kemal Köse’nin annesi Havva Köse (90), hayatını kaybetti.

Ahmet Sezgin'in acı kaybı annesini kaybetti

TV 41 Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Sezgin'in annesi Şekerci Ferdane Büyükkütük hayatını kaybetti. Kaynak: Ahmet Sezgin'in acı kaybı .

Annesinin kafasını kesmişti! Cezası 4 yıl sonra verildi!

Karamürsel'de 4 yıl önce annesinin kafasını hunharca keserek koparan cani evlat 4 yıl sonra

Anneannesi ve 1.5 yaşındaki Torunu kayıp !

Kayıp olduğu bildirilen 1,5 yaşındaki Rüya Çelik ile anneannesini bulmak için arama çalışması başlatıldı.

GÖLCÜKLÜ ECEM HERKESİ ÜZDÜ!

Son Dakika, 17 yaşındaki Ecem Balcı’dan 5 Ocak gününden beri haber alınamıyordu. En son annesinin imam nikahlı eşi Süleyman K. ile beraber olduğu belirlenen Ecem Balcı bir türlü bulunamamıştı.

Oğuz Korukır annesini kaybetti

Kocaeli’nin tanınmış isimlerinden ‘Abaza Oğuz’ lakaplı Oğuz Korukır annesini kaybetti

İzmitli genç kızın sır dolu feci ölümü!

İzmit’te ikamet eden ve 1,5 yıldır üniversite eğitimi nedeniyle İstanbul’da babaannesinin yanında kalan 20 yaşındaki Hazal Akyürek, sabaha karşı apartmanın 6. katından düşerek feci şekilde can verdi

Karamürsel'in sevilen siması annesini kaybetti

Karamürsel'in tanınmış ve sevilen simalarından Yusuf Turna annesi Muzeyyen Turan hanım efendiyi kay betti.

Behçet Güvenaltın'ın Acı Günü

Karamürsel'in sevilen esnafların'dan Güven Elektrik sahibi olan Behçet Güvenaltın bu sabah annesini kaybetti.

Karamürselli güreşçi Mehmet Taşçı, annesini kaybetti

Karamürsel eşrafından merhum Halil YILDIRIM ın kızı merhum Mehmet TAŞÇI nın eşi pehlivan Mehmet TAŞÇI Yadigar ÇEVİK ve Zeynep ABANOZ un anneleri

Ensar Vakfı=Hizbullah=Zekai İşler Karamürsel’i karıştırdı (!)

Abdullah Karagöz'ün Kocaeli Gazetesin'deki Yazısı.

Son Dakika Emrullah Bingöl Tutuklandı

Karamürsel İlçesi'nde annesini öldüren 36 yaşındaki Emrullah Bingöl tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay dün

Karamürsel'de Cinayet

Karamürsel'de dün gerçekleşen cinayette bugün duruşmaya çıkarılan Emrullah Bingöl şuan duruşma salonunda.

Karamürsel'de Korkunç Cinayet

Cinnet geçirdi annesinin öldürdü.

Oğlu tarafından öldürülen Karamürselli yorgancı cinayetinde savcı müebbet istedi

Karamürsel'de yorgancılık yapan ve kısa bir süre önce eşinden yarılarak yeniden evlenen ve körfez Tütünçiftlik'e taşınan babasını aralarında çıkan tartışmadan ötürü öldüren oğlunun duruşması görüldü. Duruşma 5 dakikadan az bir sürede görülürken görülen duruşmada savcı verdiği mütalaada sanık Uğur Tunç hakkında ağırlaştırılmış müebbet istedi. Kocaeli 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Uğur Tunç ile avukatı Güzin Aşkın Alparslan ve sanık yakınları katıldı. Geçtiğimiz Mayıs ayında annesiyle kalan Uğur Tunç, babası ile annesini ve kendisini bırakıp bir başka kadınla evlenmesi nedeniyle yeniden tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine evdeki pompalı tüfeği alan Uğur Tunç, babası Zafer Tunç’a 6 el ateş etti. Bel ve bacaklarına isabet eden saçmalarla yaralanan Tunç, Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili Uğur Tunç, gözaltına alınmıştı. Konuyla ilgili davanın görülmesine dün Kocaeli 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. SAVCI AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET DEDİ Bu gün Görülen duruşmada savcı mütalaa verdi. Kocaeli Cumhuriyet Savcısı verdiği mütalaada tutuklu sanık Uğur Tunç’un hakkında yakın akrabayı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet almasına ve müşteki İlknur Tunç’u kasten yaralamasından 1 ay ve 1 yıl hapis cezası almasını silah taşıması nedeniyle de bu cezanın yarı oranında arttırılmasını istedi. Savcının mütalaasının ardından sanık avukatı daha önceki duruşmada yaptığı olay yeri keşif talebini yineleyerek savcının mütalaası ve esasa ilişkin beyanda bulunmak üzere ek süre talep etti. MAHKEME 17 KASIM’A ERTELEDİ Görülen duruşma 5 dakika bile sürmedi. Duruşmada mahkeme heyeti sanık avukatı Güzin Aşkın Alparslan’ın olay yeri keşif talebini reddetti. Sanık avukatının savcı mütalaası ve esasa ilişkin ek süre talebini onaylayan mahkeme heyeti duruşmayı 17 Kasım tarihine erteledi. Dava sonrası Uğur Tunç’un götürülmesini gören ve savcının verdiği mütalaayı öğrenen Uğur Tunç’un annesi sessizce akan gözyaşılarını gizleyemedi.

Karamürsel'de hasta yakını doktor ve sağlık çalışanlarını darp etti

Karamürsel'de hasta yakını doktor ve sağlık çalışanlarını darp etti   Karamürsel Devlet Hastanesi acil polikliniğinde nöbetçi olan doktor, sağlık çalışanı ve güvenlik görevlilerini hasta yakını tarafından darp edildi.   Edinilen bilgiye göre, M.T.(28) adlı şahıs annesini Karamürsel Devlet Hastanesinin acil polikliniğinde muayene olmak için getirdiği sırada ilk önce hastanenin güvenlik görevlisi Coşkun Şişman’a tokat attıktan sonra acil serviste bulunan nöbetçi doktor Gamze Öztürk’ün üzerine doğru gitti doktor Gamze Öztürk acilin arka kapısından dışarıya kaçarak 155 polisi aradığı sırada dışarıya kadar gelen M.T. doktorun elindeki telefonu aldıktan sonra koluna da zarar verdikten sonra acil polikliniğinin önünde süper vayzır görevlisi Metin Bayır’ı, Hasta Bakıcısı Hizmetli Saim Şen ve acilin diğer doktorlarından Arda Bilgeli’ye de saldırdıktan sonra olay yerinde hastaneye muayene olması için getirdiği annesiyle birlikte uzaklaştığı belirtildi.

Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler'dem taziye ziyareti

Geçtiğimiz hafta sonu Kurban Bayramı’nın 4’üncü günü, Annesini son yolculuğuna uğurlayan, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’a taziye ziyaretleri sürüyor. Kocaman'a taziye ziyaretine bugün Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler'de gitti. Başkan Kocaman'da,Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özlere , “Allah sizin gibi dostlardan razı olsun” dedi.

Lütfü Türkkan Annesini Kaybetti

Kocaeli eski milletvekili Lütfü Türkkan'ın annesi Halise Türkkan hayatını kaybetti. 82 yaşında hayata gözlerini yuman Halise Türkkan yarın defnedilecek. KARAMÜRSEL.TV ve Buber Group Ailesi olarak Hakkın Rahmetine Kavuşan Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet , kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

AK Parti Eski Kadın Kolları Başkanı Nazan Baş Anne Annesini Kaybetti

Karamürsel ak parti kadın kolları eski başkanı Nazan Baş dün gece anne annesini kaybetti. Anne annesi Münir’e Özalp ( 81 ) Cenazesi bu gün Öğlen Namazına müteakip olarak Karamürsel Avcı köyünde kılınacak cenaze namazının ardından. Avcı köyündeki aile kabristanlığına defnedilecek. Cenazeye gitmek isteyenler için Karamürsel otogarından araç kaldırılacaktır. Buber Group ve karamursel.tv Ailesi olarak Nazan Baş Hanım efendiye ve kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz.