Arızalı Haberleri

Arızalı Haberleri

İş insanı Alper Uzgören'den Karamürsel halkına büyük destek

Karamürsel devlet hastanesinde güncel ihtiyaçlara cevap vermekten uzak ve arızalı eski görüntüleme sisteminin yerine, ileri kapalı teknikle  güncel ameliyatların yapılabildiği yeni görüntüleme sistemi iş insanı Alper Uzgören tarafından temin edildi.

Karamürsel Devlet’te gebelik testi yaptıranlar dikkat!

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde kadın polikliniğine giden yaklaşık 30’u aşkın bayanın yapılan gebelik testinin yanlış yapıldığı öğrenildi ‘Sen hamile değilsin’

Karamürsel'de Tomografi cihazı sürekli arızalı

Karamürsel Devlet Hastanesi vatandaşı mağdur etmeye yine devam ediyor. Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar çok ama çok dertli. Sebebi ise Karamürsel Devlet Hastanesinde bulunan tomografi cihazı.

Emre Torun, neden mağazaya girdiğini anlattı

Kocaeli’de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Karamürsel'de ikamet eden Emre Torun konuştu.

Karamürsel Hükümet Konağı'nda arızalı olmayan alet var mı!

Karamürsel Hükümet Konağı'nda arızalı olmayan alet var mı! Karamürsel Hükümet Konağında sık, sık arızalanan asansörün onarılmaması vatandaşların tepkisine neden olurken Nüfus müdürlüğün önündeki dokunmatik sıramatik sisteminin arızalı olması vatandaşların ‘Hükümet Konağında Arızalı Olmayan Alet Var mı’ sorusuyla karşılaşılıyor. Karamürsel Hükümet Konağında asansörün sık, sık arıza yapması vatandaşların tepkisine neden olurken Hükümet Konağın 4. katında bulunan Nüfus Müdürlüğün önündeki dokunmatik sıramatik sisteminin üzerinde arızalı yazması ise ‘Bazı Vatandaşları Burada arızalı olmayan bir şey var mı’ sorusuyla karşılanıyor. Asansörün arızalı olması nedeniyle işleri gereği 3. 4. ve 5. katlara çıkması gereken yaşlı vatandaşların merdivenlerden inip çıkmakta zorluk yaşadığını ifade ederek, yetkililerden Asansör'ün bir an evvel yaptırılmasını istediler.