Arsa Haberleri

Arsa Haberleri

Kocaeli geneli Bayramda Ulaşım 3 Gün Boyunca Ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara otobüs, raylı sistemler ve deniz ulaşımında ücretsiz hizmet sunacak. Bu kapsamda, 10 Nisan Çarşamba günü ile bayramın son günü olan 12 Nisan Cuma günü saat 24.00'e kadar 3 gün boyunca ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak.

Genç yaşta canına kıymıştı! İşte sebebi!

Yılmaz'ın ani ve acı sonu, yakınlarını ve mahalle sakinlerini derinden sarsarken, ailesi ve çevresi büyük bir üzüntü yaşadı. Yakınları, Yılmaz'ın son dönemde zorlu bir dönemden geçtiğini ve bu durumun ruhsal sağlığını olumsuz etkilediğini belirtti.

Oluklu'da 3 Milyon TL Değerinde arsa icradan satılık

Karamürsel Oluklu Mahallesi'nde bulunan 638 metrekarelik arsa, 3 milyon 193 bin 750 TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

1 Mart Vapur Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualar ile Anıldı

Karamürsel Vapur İskelesi meydanında düzenlenen törenle, 1 Mart 1958 tarihinde İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Üsküdar Vapuru'nun İzmit Körfezi'nde fırtınaya yakalanarak batması sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

Sosyal Medya Üzerinden Artan Arsa Dolandırıcılığı Olaylarına Dikkat!

Karamürsel'de Sosyal Medya Üzerinden Artan Arsa Dolandırıcılığı Olaylarına Dikkat!

Ahmet Çalık'tan geçmiş olsun ziyareti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı Ahmet Çalık ekibi ile birlikte geçtiğimiz günlerde ağır bir operasyon geçiren ilçenin sevilen simalarından Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu'nu ziyaret etti.

19 milyon TL'ye icradan deniz manzaralı arsa ve müstakil yapı  

Karamürsel'de bulunan 21 bin 733 metrekare deniz manzaralı müstakil yapı 19 milyon 148 bin TL'ye mahkemeden satılacak. Karamürsel Kayacık Mahallesi'nde bulunan

Karamürsel'de icradan satılık müstakil dubleks ev

Karamürsel Senaiye mahallesinde 668 m2 arsa içerisinde iki katlı müstakil ev sadece 1.240.700,00 TL satılacaktır.

Karamürsel'de arsa değil vatandaşlık pazarlanıyor!

Karamürsel'de özellikle son dönemlerde yurt dışı menşehli firmaların piyasaya girmesi ilçede emlak sektörünün bir anda fırlamasına neden oldu. 

Karamürsel’de 1455 m² arsa mahkemeden satılıktır

Karamürsel’de 1455 m² arsa mahkemeden satılıktır. 1.Artırma 26/06/2023 saat 14:55’de olup, 2.Artırma 19/07/2023 saat 14:55’de olup, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Namı Diğer Beton Metin Olcan hayatını kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen "Beton Metin" Metin Olcan hayatını kaybetti.

Karamürsel Belediyesi 40 bin liraya arsa kiraya verecek!

Mülkiyeti Karamürsel Belediyesi’ne ait 8 adet işyeri, 1 adet tarla 20 Aralık 2022 tarihinde kiraya verilmek üzere 2886 sayılı yaranın

2 Kasım yani yarın okullar tatil mi? Öğretmenler iş mi bırakıyor?

Sosyal medyada “yarın zil çalmayacak” gibi etiketlerle twit’ler atılarak, 2 Kasım Çarşamba günü öğretmenlerin iş bırakma eylemi yapacağından söz ediliyor. Bu iddialar doğru mu;

Karamürsel'de mahkemeden satılık tarla ve arsalar

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Karamürsel Sulh Hukuk Mahkemesi satış memurluğu tarla satıyor.

DSİ KARAMÜRSEL'DE ARSALARINI SATIŞA ÇIKARDI

DSİ Karamürsel’de 9 taşınmazını uygun fiyata satışa çıkardı. Arsa almayı düşünen kişiler için kaçırılmayacak fırsat.

Karamürsel-İzmit hattında yazlık saat uygulamasına geçildi    

Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi yönetim kurulu toplantısında alınan karara göre Karamürsel ve İzmit’ten kalkış saatlerinde düzenlemeye gidildi. Kooperatif, çarşamba gününden itibaren yazlık saat uygulamasına geçildiğini duyurdu.

İşte Karamürsel'in Aslanları yine sokaklarda

UltrAslan Karamürsel’in geleneksel hale getirdiği, Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlar bu Ramazan’da da devam ediyor.

İsmail Yıldırım garibanın hakkını yiyenlere bakalım ne yapacak

Karamürsel Belediyesinin dikkatine  Karamürsel'de ne kadar müteahhit varsa seve seve onlara ramazan erzakı yaptırdınız, erzak dağıtımında size müracaat eden birçok ihtiyaç sahiplerini elimde erzak kalmadı diye geri çeviriyorsunuz bir sonra gelene istediğiniz gibi erzak veriyorsunuz.

Karamürsel'in altın çocukları büyük bir başarıya imza attı

Karamürselli yüzücüler madalyalarla döndü Kocaeli Haber – Karamürsel Su Altı Sporları Derneği Sporcuları, Edirne ve Kırklareli’nde gerçekleşen Analig Anadolu Yıldızları Ligi yarışlarında madalyalarla döndü .

Karamürsel'in bir çok kesiminde saatlerce elektrik yok!

Karamürsel Elektrik Arızası Sedaş resmi sitesi üzerinden 02 Şubat 2022 (Çarşamba) gününe ait Karamürsel elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı.  

Bu mahallede arsası olanlar dikkat!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İLANEN DUYURULUR KOCAELİ İLİ, KARAMÜRSEL İLÇESİ, PAZARKÖY MAHALLESİNDE, 67 NOLU DÜZENLEME BÖLGESİ OLARAK ADLANDIRILAN 105-106-107-108-109-110-111 ADALARI KAPSAYAN ALANDA İMAR UYGULAMASI YAPILMAKTADIR.

Öğretmenler Bir Günlük İş Bırakma Eylemi Yapacak

Eğitim İş 29 Aralık Çarşamba günü, 1 günlük iş bırakma eylemi yapmaya hazırlanıyor.

Karamürsel'in altın çocuğu Ada Çalış

Ada Çalış, Kocaeli'ye üç madalyayla döndü Ada Çalış, Yalova’da düzenlenen okullar arası yüzme yarışlarında Karamürsel Su Altı Sporları Derneği Yüzme Kulübü adına yarıştı. Çalış, ilimize madalyalarıyla birlikte döndü.

Karamürsel'de icradan satılık daire ve arsalar

Karamürsel'de icradan satılık daire ve arsaların ilanları yayınlandı. İşte detaylar...

Karamürsel'in yiğidi Sinan Yıldız

Karamürsel Belediyesi Pehlivanlarından, Sinan Yıldız'dan büyük başarı. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı güreşlerinde Deste Büyük boyda 1. Olmayı başararak memleketine madalya ile döndü.

İznik yolunda icradan satılık arsa

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Karamürsel İcra Dairesi arsa satıyor. Karamürsel Kayacık Mahallesi'nde bulunan 1387 m² arsa icradan satılıyor.

SGK 125 Bin TL’ye 3+1 Daire 145 Bin TL’ye 4+1 Daire Satıyor 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kendisine ait olan bazı gayrimenkullerin satışını yapacağını duyurdu. Toplam 17 adet gayrimenkul satışı yapacak olan kurum bu satışların 16 tanesini konut statüsünde olan gayrimenkullerden yapacak.   Satışı yapılacak olan 1 diğer gayrimenkul ise Betonarme Bina ve Arsası (176 Adet Bağımsız Bölüm) olarak duyuruldu.  

Meteoroloji uyardı: Kar geri geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre çarşamba gününden itibaren Marmara bölgesi de dahil olmak üzere yurdun büyük bölümünde kar yağışı yeniden etkisini hissettirecek.

Ereğli ve Tepeköy’de arsası olanlar dikkat!

Karamürsel Belediyesi Ereğli Mahallesi ve Tepeköy Mahallesinde arsası olan kişiler için bir ilan yayınladı.

Kocaeli geneli Dikkat! İşte yasakların detayları 1

18 Kasım 2020, Çarşamba - 20:22 Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, alınan yeni kararları açıkladı. Kurulun aldığı karara göre,