Askerler Haberleri

Askerler Haberleri

Acı haber şehit askerlerimiz var!

Şırnak-Uludere kara yolu, Balveren beldesi mevkinde askeri personel taşıyan bir otobüs şarampole devrildi. Sabah saatlerinde meydana gelen kazada 2 asker şehit oldu, 44 asker ve bir otobüs şoförü yaralandı. Kontrolden çıkan 73 FE 108 plakalı otobüsün şarampole devrildiği belirtildi.

Bitlis'teki helikopter kazasından ilk görüntüler

Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığını, 9 personelin şehit olduğunu, 4 personelin yaralandığı öğrenilirken, kaza yerinden ilk fotoğraflar gelmeye başladı.    

Askerleri taşıyan araç kaza yaptı: çok sayıda yaralı!

kocaeli’de askerleri taşıyan araç kaza yaptı. Çok sayıda yaralı var.

Son Dakika: Sakarya'da patlama şehitlerimiz var

Hendek'te meydana gelen patlamada; 2’si patlayıcı madde imha timinden olmak üzere 3 jandarma personelimiz şehit oldu, 6 personelimiz yaralandı.

Terhisleri durdurulan askerler ailelerine kavuşuyor

Askerlik mükellefiyeti için kışlada bulunan askerlerin yeni tip koronavirüs tedbirleri nedeniyle ertelenen terhis işlemleri yapılmaya başlandı.

İdlib şehitlerimizin isimleri ve memleketleri belli oldu!

İdlib'e düzenlenen hain hava saldırısında 33 askerimiz şehit oldu. Şehit olan askerlerimizin kimlileri belli olmaya başladı.

Altınova'da Kayıp Bizans Kalesi Bulundu

Haçlı Seferi’nde, Hasting Muharebesi’ne katılan Anglo-Sakson askerlerin sığınmaları için yapılan kale Altınova'da bulundu.

Kocaeli plakalı araçta üç komando askeri hayatını kaybetti

Komando askerlerinin bulunduğu otomobil ile kamyon çarpıştı. Kaza sonrası araçta bulunan 3 komanda feci şekilde hayatını kaybetti.

Sancaktepe’de şehit olan askerler memleketlerine uğurlandılar

Askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerin cenazesi, İstanbul Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen törenin ardından memleketlerine gönderildi.

Srebrenitsa katliamı nedir? Kapanmayan yara Srebrenitsa katliamı!

Büyük bir insanlık trajedisi olan Srebrenitsa katliamının üzerinden 23 yıl geçti. En az 8 bin 372 Boşnak sivilin Sırp askerlerce hunharca katledildiği Srebrenitsa soykırımı, aradan 23 yıl geçmesine rağmen Boşnak halkı için dinmeyen bir acı olarak kalmaya devam ediyor.

Aile yanında askerlik dönemi geliyor!

Şehit ve gazi yakınlarının, ailelerinin yanında askerlik yapmasının önü açılıyor.

Karamürselli yiğitlerin cepheden selamı var

Karamürsel'in kahraman askerleri Erdem Ciftci Hakkari'de, Yasin Aksoy Şırnak'ta görev yaparken Karamürsel ve Karamürselspor'un şampiyonluğuna duyarsız kalmadı.

Şehit acısı Kocaeli'ye düştü!

Afrin’de sürdürülen Zeytin Dalı harekatında şehit olan askerlerden birinin acısı Kocaeli’ye düştü.

Çiftlikköy hanımlarından yiğitlerimize 1000 sevgi dolu reçel

Yalova ili Çiftlikköy ilçesinde yaşayan hanımlar Arfin'de savaşan yiğit askerlerimiz için ne yapabiliriz dedi ve kolları sıvadı.

Askerlerimize bombalı tuzak 17 Askerimiz

Hakkari 'nin Yüksekova ilçesi Esendere beldesi Ovaiçi köyü yakınlarında askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin patlayıcı infilak ettirmesi sonucunda

Askerlerin Zehirlenme Sebebi Belli Oldu

Askerlerin neden zehirlendiği belli oldu

Manisada Zehirlenen Askerlerin Sayısı Artıyor

Manisa Savcılığı, kışlada yedikleri yemekten dolayı zehirlendikleri belirtilen askerlerle ilgili yaptığı açıklamada.

Son dakika 20 ilde Jandarma'ya operasyon... Çok sayıda gözaltı var

ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen iki ayrı FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Ankara İl Jandarma Komutanlığınca Ankara merkezli 20 ilde

Son dakika! Gündeme bomba gibi düştü, askerler şu anda...

Son dakika haberi az önce geldi. Tekirdağ merkezli olmak üzere 20 ilde askerlere yönelik operasyon başlatıldı.

Son dakika... Mayın taramasında patlama: İki asker şehit

Diyarbakır'dan son dakika acı haber geldi. Diyarbakır- Mardin karayoluna bu sabah askerlerin mayın taraması sırasında patlama oldu. Patlamada 2 uzman çavuşun şehit olduğu bildirildi..

Şehidimizin naaşı Kartepe'ye getirildi

SURİYE'de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan askerlerden sözleşmeli er 23 yaşındaki Ömer Akkuş'un cenazesi, memleketi Sakarya'ya gönderilmek üzere Kartepe'de bulunan Cengiz Topel Hava alanına getitirildi.

Türk askerine alçak saldırı: 2 şehit, 15 yaralı

Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı harekatı kapsamında El Bab kentine ilerlemeye çalışan Türk askerlerine, terör örgütü DEAŞ unsurları tarafından saldırı düzenlendi.

Son Dakika 14 Şehit 6'sı ağır 33 Yaralı

Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanıharekatında Türk askerlerine yönelik terör örgütü IŞİD unsurları tarafından saldırı düzenlendi.

Kayseri'deki saldırı... Şehitlerin ve yaralıların isimleri açıklandı!

Kayseri’de bu sabah teröristlerin çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu halk otobüsüne bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 13 asker ile yaralanan 56 kişinin kimlikleri belirlendi.

PKK 2'si asker 4 kişiyi kaçırdı

Hakkari'de yol kesen PKK'lı teröristler tarafından 2'si uzman çavuş 4 kişi kaçırıldı.

Acil Koduyla Havalandılar

Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığında Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende komuta kademesi ile askerler bayramlaştı.

Şemdinli'den Kötü Haber Geldi 5 ŞEHİT !

Hakkari’ nin Şemdinli ilçesi’nde yol güvenliğini sağlayan askerlerle PKK’lılar arasında çıkan çatışmada 5 asker şehit oldu.

Siirt'te Çatışma: 1 Şehit, 1 Yaralı

Siirt Pervari'de yol güvenliğini sağlayan askerlere, teröristler tarafından ateş açılmasının ardından çıkan çatışmada, 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

TANKLAR KOCAELİ'DEN ÇIKIŞ YAPTI

Suriye'de sabah erken saatlerde başlatılan sınır ötesi harekat için Kocaeli'nde konuşlandırılan tankların sevkıyatı başlatıldı.