Askı Haberleri

Askı Haberleri

Dikkat! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı yağışlar nedeniyle uyardı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı yağışlar nedeniyle uyarı yaptı! Yalova, Altınova, Kaytazdere ve Karamürsel'de yaşayan vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması için uyarı yaptı.

Sigara fabrikası kurmuşlar!

Karamürsel Jandarma ekipleri tarafından yapılan baskında adeta bir üretim tesisi kurarak sigara üretimi yapan kişilere baskın düzenlendi.

Yüksek Kesimlerde Kar Yağışı Etkili Oldu

Karamürsel'de yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Özellikle Fulacık, Tahtalı, Başkiraz ve Kadriye mahallelerinin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı yaşanıyor. Kar kalınlığının bazı bölgelerde 15 santimetreye ulaştığı bildirildi.

2024 Seçmen listeleri asıldı! Kontrol etmek için hemen tıklayın!

2024 Seçim takvimiyle muhtarlık seçmen listeleri askı tarihi belli oldu. Peki, YSK seçmen kaydı nasıl sorgulanır, nerede oy kullanacağım? İşte, YSK Seçmen kaydı sorgulama ekranı 2024 ve konu hakkında detaylar...  

Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır

4 partiden ortak bildiri: "Terör hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak" TBMM’de AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisinin imzaladığı bildiride PKK terör örgütünün saldırıları kınanarak “Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır” denildi.  

26 maç ceza nedir Allah Aşkına!

Karamürsel'in başarılı takımlarından Kızderbent Spor'un aldığı ceza bu kadarında pes doğrusu dedirtti!

Karamürsel Emniyet uyuşturucunun kökünü kazıyor

Karamürsel Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede uyuşturucunun kökünü kazımak için operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Deniz suları Karamürsel sahilini bastı

Kocaeli genelinde fırtına nedeniyle dev dalgalar oluşurken, coşan denizin suları Karamürsel sahilini bastı. Sahil sular içerisinde kaldı.

Karamürsel merkezde yüklü miktarda uyuşturucu yakalandı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bir eve yapılan baskıda yüklü miktarda kapasite ve üç kişi ele geçirildi. Kocaeli Narkotik şubesinin özel ekibi ve

Karamürsel marinada denizden çıkanlar pes dedirtti

Karamürsel'de Deniz Yıldızları Derneği'nin dalgıçları tarafından yapılan dip temizliği sırasında çıkan atıklar şaşkınlık yarattı.

Yüklü miktarda uyuşturucu yakalandı

Karamürsel ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda 7 kilo 730 gram uyuşturucu ele geçirildi, olaya ilişkin 3 kişi gözaltına alındı Karamürsel’de 7 kilo uyuşturucu

Sahipsiz Karamürsel’de yine Cengiz insaat kazandı

Cengiz, Göçmen kuşları ve kayın ormanlarını tehdit eden, iki kez iptal edilen RES projesinde ısrarcı. Başvurunun ardından Bakanlık, ÇED raporunu askıya çıkardı.

Karamürseli sel vurdu!

Karamürsel'de ani şekilde bastıran yağmur sonrası sel ve su baskınları yaşandı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın yaşanan sel sonrası halkı bilgilendirdi.

Cinnet geçiren emekli devlet memuru eşini ve kendini vurdu

Emekli astsubay Mevlüt Taşkın, bilinmeyen nedenle eşi Nimet Taşkın ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında tabancasını alan Mevlüt Taşkın, eşini vurduktan sonra silahı kendi başına dayayıp, ateşledi.

Karamürsel emniyetten nefes kesen operasyon!

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler önceden takibe aldıkları eve yaptıkları operasyonda yüklü miktarda çorapların içine ve çeşitli yerlere saklanmış

Kocaeli genelinde seçmen listeleri askıya çıkıyor

Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için geri sayım devam ediyor. Muhtarlar, seçim listelerini teslim almaya başladı. 20 Mart Pazartesi günü itibari ile Kocaeli genelinde mahalle muhtarlıklarında seçmen listeleri askıya çıktı

Milli Eğitim’de Sendikal Baskı İddiaları!

Karamürsel’de bazı sendikalarda çok yoğun üye istifaları yaşanıyor. Özellikle Öğretmenlik Meslek Kanunu’na karşı eylem yapılmamasına öfkelenen sendikaların üyeleri beşerli-onarlı gruplar halinde istifa ederken bazı Okul Müdürlerinin kendi sendikasından istifaları önlemek için yasaları çiğnedikleri iddia ediliyor.

Son Dakika Meteoroloji'den Kuvvetli sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika uyarıda şu ifadeleri yer verildi: "Yapılan son değerlendirmelere göre bugün akşam saatlerinden sonra Gebze, Karamürsel ve Gölcük civarında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış

Evinin bahçesine esrar eken kişi şikayet üzerine yakalandı

Karamürsel Akçat mahallesinde evinin bahçesine esrar eken şahıs şikayet üzerine yapılan baskın ile yakalandı.

Son dakika: Meteoroloji'den flaş uyarı! Fırtına, sel ve su baskını

Meteoroloji'den gelen son dakika haberine göre; ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyrederken, Meteoroloji genel müdürlüğü flaş bir uyarıda bulundu.

Kocaeli Emniyetten kumar baskını

Kocaeli’de gerçekleştirilen “kumar ve oyun makineleri” uygulamasında kumar oynadığı tespit edilen 13 kişiye idari para cezası uygulandı.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda şöyle denildi: "Yarın (07.04.2022) öğle saatlerinde Karamürsel, Gölcük, Altınova genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Karda mahsur kalan gençlerin yardımlarına belediye yetişti

Gezintiye çıkan gençler karda mahsur kaldı Karamürsel’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası traktörle gezmeye çıkan gençler, mahsur kaldılar.

Hatiç yeni albümü ile gündeme bomba gibi düştü

KARAMÜRSEL başta olmak üzere bölge genelinde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen sanatçısı Hatiç, 'Hazırım ben aşkı' isimli şarkısının klibini tamamladı. Çekilen klib sosyal mecralar ve YouTube'de yayınlanması ile büyük bir beğeni topladı.

Karamürsel'de torbacı temizliği

Karamürsel ve Gölcük'te polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi. 

MHP İlçe binasının kapılarını kırdılar!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi, Halil Koygun sokak üzerinde faaliyet gösteren, Karamürsel MHP İlçe binasına gece yarısı çok  iddialara göre Gebze ve Dilovası'ndan gelen çok sayıda kişi

Karamürsel'de nefes kesen operasyon!

Aranan şahıs Karamürsel’de yakalandı! Karamürsel ilçesinde, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli tutuklandı.  

Karamürsel Emniyet yine uyuşturucuya geçit vermedi!

Karamürsel Emniyet Müdürlüne bağlı ekipler ilçe genelinde adeta uyuşturucu ve satıcılarına savaş açtı.

HDP Kocaeli’ye şafak baskını!

Kocaeli’de HDP'nin yöneticilerinin de bulunduğu 10 kişilik gruba karşı Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şafak operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.