Aslancanbaba Haberleri

Aslancanbaba Haberleri

Bu acıya yürek dayanmaz! Çakmak gazı yine can aldı!

Karamürsel'de 16 yaşındaki Furkan K. isimli çocuk, iddialara göre üç arkadaşı ile çakmak gazı çekerek hayatını kaybetti.

Osman Aslan Canbaba artık sahalara indi! Şimdi icraat zamanı!

Karamürsel Kaymakamlığına 2019 Yılında atanan Osman Aslan Canbaba göreve başladığı günden bu yana en çok eleştiriyi halkın içine çok fazla girmemesi ve ulaşılır olamamasından almıştı.

İlçeye gelen depremzedeleri yalnız bırakmadılar

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve Karamürsel Kaymakamlığının bütüm birimleri ilçeye gelen depremzedelere destekte bulunup aileleri bir an olsun yalnız bırakmadı.

Kocaeli Valisi Yavuz, Karamürsel'de muhtarlarla bir araya geldi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Karamürsel ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN ÖNEMLİ UYARI

Kocaeli Valiliği, fırtına beklendiğini duyurarak tedbirli olmak konusunda uyarıda bulundu Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklama:

Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Binası Hizmete Açıldı

Karamürsel Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının Açılış Töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış Törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı

Osman Aslan Canbaba sağlık için hareket etmeliyiz dedi

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü, Karamürsel İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, kamu kurumu ve kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürsel ve Gölcük'te kodlama atölyesi açılacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 99’uncu kuruluş yıldönümünde 99 okula daha KODELİ Robotik Kodlama Atölyesi kurulumu yapılacak.

Vatandaş Seddar Yavuz'a seslerini duyurmaya çalışıyor

Karamürsel'de yüzlerce insan alınmayan önlemler yüzünden mağduriyet yaşarken, bir yandan seslerini Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'a duyurmaya çalışıyor.

Karamürsel'de uyuşturucu ve patlayıcı madde ele geçirildi

Karamürsel'de jandarma tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ve patlayıcı madde ele geçirildi. Olaya ilişkin 1 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Karamürsel kıp kırmızı!

Karamürsel'de her geçen gün sürekli olarak artan korona virüs vakaları ilçe halkını her geçen gün daha fazla korkutuyor.

Karamürsel'de korkutan Koronavirüs yoğunluğu!

Karamürsel'de korona virüs vakalarının çok hızlı ve yoğun bir şekilde artması ilçe halkını tedirgin ediyor. Hayat Eve Sığar uygulamasından 27.08.2021 tarihi ve saat 10.00'da alınan verilere göre ilçede çok yoğun bir şekilde korona virüs vakalarının görüldüğü

Karamürsel'de korona virüs yine artmaya başladı!

Kocaeli’de 100 bin nüfusta görülen vaka sayısı düşmeye devam ederken, en az vaka görülen ilçe olan Karamürsel'de ise vaka sayıları arttı.

Kaymakam Osman Canbaba bir skandal ile ülke gündeminde!

Öğretmenlere Yaptırtmadığınız Bir Bu Kalmıştı! Kaymakamlık talimatıyla Öğretmenlerin Marmara Denizini, Dereleri ve Çöpleri temizleme görevi verildi.

Karamürsel'in süper kahramanları sonunda hatırlandı!

Korona virüsün ülkemizde yayılmaya başladığı ilk günden bu yana, Karamürsel'de gece gündüz demeden canını dişine takan ilçenin adeta süper kahramanları olan sağlık personeli nihayet küçükte olsa bir şekilde hatırlandı.

İhsaniye baraj bitti ama açılışı 1 yıl sonra?

İhsaniye baraj rezervuar alanı içerisinde kalan makilik ile ağaçlık alanların baraj inşaatı yapılırken temizlenmediği için, barajın açılışı 1 yıl ertelendi. 

Karamürsel merkezde yapılan ağaç katliamı büyük tepki aldı!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın'ın memleketi için aylardır gece gündüz demeden, Karamürsel'in çehresini güzelleştirmek için onca çaba sarf ederken, yaşanan doğa katliamı yürekleri acıttı.

Karamürsel Kaymakamı sonunda sahalara indi!

Karamürsel kaymakamı sonunda sokağa indi ve vatandaşın dertleri ile dertlenmeye başladı. Karamürsel'e 2019 yılında İstanbul'dan gelen ve geldiği zamandan beri ilçe halkı ile sürekli arasına mesafe koyan ilçe kaymakamı Osman Aslan Canbaba

Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümü buruk kutlandı

Karamürsel'de Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümü buruk kutlandı. İlçe kaymakamı konutunun hemen ön tarafında gerçekleşen törene ilçe Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve belediye başkanı İsmail Yıldırım katılmadı.

Karamürsel'de 4 yıllık çile Tahir Büyükakın sayesinde sonunda bitti!

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde Karamürsel ilçe merkezi geçişinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karamürsel Battı-çıktı projesi 4 yılın sonunda Tahir Büyükakın sayesinde sonunda tamamlandı. Tamamlanan projenin açılışında Büyükakın ilçe halkına bir büyük müjdeli haberi daha verdi.

KARAMÜRSEL’DE VAKALAR YİNE ARTMAYA BAŞLADI

Karamürsel geneli için “Hayat Eve Sığar” uygulamasından son alınan verilere göre ilçe genelinde korona virüs vakalarında ciddi bir artış olduğu görüldü.

Karamürsel'de Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliği

Karamürsel'de "Avrupa Hareketlilik Haftası" kapsamında bisiklet sürme etkinliği düzenlendi. 

KARAMÜRSEL HALKI BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ!

Karamürsel merkezde yüzlerce vatandaş ve kolluk kuvvetleri karşı karşıya geldi. İstenilmeyen görüntüler meydana geldi.