Atandı Haberleri

Atandı Haberleri

Karamürsel Emniyet Uyuşturucuya göz açtırmıyor!

Karamürsel'e atandığı günden beri ilçe genelinde büyük başarılara imza atan Karamürsel Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ve başarılı ekibi, bir kez daha başarılı bir operasyona imza attı.

Karamürsel'e sağlık müdürü atandı

Karamürsel'de uzun bir süredir boş olan ilçe sağlık müdürlüğüne atanan Dr. Musa Çallı'nın yakın bir zamanda göreve başlaması bekleniyor.

Şehir Hastanesine başhekim atandı

Kocaeli Şehir Hastanesinin açılmasının üzerinden 9 ay geçtikten sonra başhekim ataması yapıldı. Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Bahri Elmas, 2 Ocak Salı günü Şehir Hastanesinde iş başı yapacak.  

Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir'in tayini çıktı

Karamürsel'e geldiği günden bu yana çok büyük başarılara imza atan ve adeta jandarmanın varlığını her yerde hissettiren başarılı isim Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir, yeni yapılan atalar nedeni ile Başiskele Jandarma komutanı olarak atandı. İlçe genelinde genç yaşına rağmen gerek kişiliği, gerekse çalışkanlığı nedeni ile sevilen Demir, ekibi ile birlikte arkasında büyük başarılar bıraktı.

Radyoloji Uzmanı Dr. Ömer Faruk Sevinç göreve başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne yeni bir radyoloji uzmanı atandı. Karamürsel Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, "Radyoloji Uzmanı Dr. Ömer Faruk Sevinç

Yeni atanan çocuk doktoru göreve başladı

Karamürsel Devket Hastanesi'ne yeni çocuk doktoru atandı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr.Nazlı Özge Özköteş, Karamürsel Devlet Hastanesinde yeni görevine başladı.

43 Yıllık hizmet sona erdi

1979 yılında öğretmenlik mesleğine başlayan Mehmet Sayım Ergen, 1998 yılından itibaren kutsal mesleğini ilimizde sürdürdü. Ergen; Hatay, Siirt ve Batman’da öğretmenlik yaptıktan sonra  1994 yılında ilimize atandı.

Karamürsel çok büyük bir ADAM kaybetti!

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik artık yeter dedi ve istifa etti! Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi olarak 2016 yılında ilçeye atanan ve atandığı günden bu yana Karamürsel sağlık camiasında bir çığır açan Dr. Erkan

Ünlü hukuk kadını Neslihan Vona İstanbul İl Başkanı oldu

Genç yaşına rağmen ülke genelinde çok büyük başarılara ve sosyal sorumluluk projeleri ile isminden sık, sık söz ettiren Karamürselli iş insanı Mert Vona'nın eşi Av. Neslihan Vona, EMŞAV İstanbul il Başkanlığına atandı.

Başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfeze atandı

Karamürsel' tayin olduğu günden bu yana büyük başarılara imza atan Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan Körfez Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Kurra Hafız Ahmet Yılmaz yine gönüllere dokundu

Karamürsel'e atandığı günden bu yana gerek sosyal sorumluluk projelerinde, gerekse camii ve yaptığı etkinlikler ile bölgede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Çiçek Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Ahmet Yılmaz yine gönülleri fet etti.

Başarılı isim Karamürsel'e başkan atandı

Ümit Özdağ önderliğinde teşkilatlanmaya devam eden Zafer Partisi Kocaeli’de iki ilçe başkanının daha atandığını duyurdu. Zafer Partisi Başiskele İlçe Başkanlığı’na Yasin Erbayraktar, Karamürsel İlçe Başkanlığı’na ise İdris Kılıçarslan atandı.  

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne iki yeni uzman atandı

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne iki yeni uzman doktor daha atandı. Görevlerine başlayan doktorlar hasta kabulüne başladılar.

İşte Kocaeli'nin atanan hakim ve savcıları

HSK tarafından yeni hakim ve savcı atamaları Resmi Gazetede yayımlanan kararla açıklandı.

İşte Karamürsel'e atananların tam listesi

Kocaeli’ne 238 yeni hekim atandı! Sağlık Bakanlığı 94. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonuçlandı.

Karamürsel Jandarmaya yeni komutan

Karamürsel Jandarma Komutanlığı görevine genç ve başarılı bir isim atandı.

Karamürsel DEVA Karacaer ile Bismillah dedi

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ilçe yönetimlerini atamaya devam ediyor. Bu kapsamda Karamürsel İlçe Başkanlığı’na ilçenin başarılı iş insanı Hayrettin Karacaer atandı.

İşte Kocaeli'nin yeni valisi

Kocaeli Valisi değişti. Ordu Valisi Seddar Yavuz Kocaeli Valisi olarak atandı.

Karamürsel Gelecek Partisi'ne Avukat Boler Arslan atandı

PortSaeedGelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, kurucu Karamürsel İlçe Başkanlığına Avukat Boler Arslan’ı atadıklarını açıkladı.

Erhan Çelik Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine atandı.

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erhan Çelik Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine koordinatör olarak atandı.

Karamürsel'in yeni Emniyet Müdürü Ali Fuat Aktaş oldu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Emniyet 3.Sınıf Emniyet Müdürü Ali Fuat Aktaş, Karamürsel Emniyet Müdürü olarak atandı.

BAŞARILI EMNİYET MÜDÜRÜ GÖLÜKCÜ BİTLİS'E ATANDI

Karamürsel'e atandığı günden bu yana gece, gündüz demeden canla, başla çalışan başarılı emniyet müdürü

Karamürsel'in yeni Emniyet Müdürü Mehmet Gölükçü göreve başladı

Karamürsel'de göreve başlayan yeni Emniyet Müdürü Mehmet Gölükçü, 1975 Soma doğumlu olup, evli ve iki çocuk babası.

Prof. Dr. Ersin Kayahan, KOÜ Karamürsel Denizcilik Fakültesine atandı

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Denizcilik Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak görev yapan Prof. Dr. Ersin Kayahan, YÖK tarafından Karamürsel Denizcilik Fakültesi’ne Dekan olarak atandı.

Başarılı Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Tekirdağ Vali yardımcısı oldu

Karamürsel'in başarılı kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Tekirda Vali yardımcısı olarak atandı.

Kocaeli geneline 703 okul yöneticisi tayin oldu

Müdür ve Müdür Yardımcılığı görevlendirmeleri yönetmeliği kapsamında ilimizde atamalar gerçekleşti. Şu an 703 olay sayının artabileceği ön görülüyor.

Karamürsel Adliyesi'nden yeni atamalar yapıldı!

HSK Kararnamesi kapsamında ilimize 45 hâkim ve savcı atanırken, ilimizde görev yapan 34 hâkim ve savcı ise başka il ve ilçelere gönderildi.Karamürsel'e atanan ve Karamürsel'den gidenler şunlar.

Ereğli Çiçek Cami-inde büyük mahalle iftarı

Karamürsel’e atandığı günden bu yana yaptıkları ile sürekli gündeme gelen ilçenin en aktif imamı Ahmet Yılmaz yine bir ilke imza atmayı başardı.

Ahmet Narinoğlu koltuğu devrediyor

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'nun vekaleten yönettiği Gölcük kaymakamlığına atama yapıldı.

Selçuk Karaduman karamürsel'e atandı

6 yıldır Gölcük Öğretmen evi Akşam Sanat Okulunda Müdürlük görevini yapan Selçuk Karaduman Karamürsel Öğretmen evi Akşam Sanat Okulu atandı.