Av Haberleri

Av Haberleri

Denizlerde av yasağı başladı!

Karamürsel'de balıkçılar, av sezonunun sona ermesiyle birlikte teknelerini liman ve barınaklara çekerek bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Kocaeli Genelinde (EDS) Cezaları Bugün Başlıyor

Kocaeli'nde araç kullanıcılarına önemli bir uyarı! Şehir genelinde hız sınırları, kırmızı ışık ihlalleri ve park kuralı ihlallerini denetlemek amacıyla kurulan Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS), artık cezai işlem uygulamaya başlayacak.

Karamürsel AK Parti'de bayram günü kavga

Karamürsel AK Parti ilçe binasında bayram günü hareketli anlar yaşandı. AK Parti'nin geleneksel bayramlaşma programları tüm ilçelerde gerçekleşti, ancak Karamürsel'de hoş olmayan bir olay meydana geldi.

Ahmet Çalık, ilk nikahlarını kıydı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, göreve başladıktan sonra ilk nikah törenlerini gerçekleştirdi.

Başkan Çalık tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, ilçe halkını önemli bir etkinlik için davet ediyor.

Doğan Çitil, herkesi davet etti!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, belde halkını önemli bir etkinliğe davet etti.

Ahmet Çalık tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, ilçe halkına önemli bir davette bulundu.

MANSUR YAVAŞ'TAN KARAMÜRSEL HALKINA ÖZEL MESAJ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık'a destek vermek amacıyla özel bir mesaj paylaştı.

Selda Yavuz, Karamürsel halkını yalnız bırakmıyor

Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda, ilimizde Ramazan ayında darda olan kimse kalmaması için Vali Yardımcıları ve ilçe Kaymakamları dahil olmak üzere hane ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediliyor.

Karamürsel'den çıktı. Dünyaya adını duyurdu

Kıbrıs'ta düzenlenen Uluslararası MMA Şampiyonası'nda Karamürsel'in gurur kaynağı olan Pirge Sambo Academy'den başarılı sporcular Altay Pirge, Kerem Ali Vahap, Cem Şahut Vahap ve Adar Vargün, toplamda 4 altın madalya kazandı.

İmsa ışıklı kavşakta korkunç kaza

Karamürsel Kayacık Mahallesi, Amiral Caddesi D 130 Karayolu üzeri imsa ışıklar mevkiinde gerçekleşen kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü.

Ramazan'ın ilk gününde kan gövdeyi götürdü

Sabahın erken saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir taksi durağının önüne araçlarını bırakan kişiler, taksi şoförü Şükrü Ç. tarafından uyarıldığı iddia edildi. 

Elektrikli Araçlar İçin 5 noktada 14 Şarj İstasyonu Hizmette

Elektrikli Araçlar İçin 5 noktada 14 Şarj İstasyonu Hizmette

Ahmet Çalık, tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, babası Muhammet Çalık'ın vefatı nedeni ile ertelenen Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım programının 17 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini ve tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

Murat Akbaba, projelerini anlattı

Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimi kazanması halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Akbaba, Karamürsel Belediye Binası'nı Alışveriş Merkezi'ne (AVM) dönüştürerek Karamürsel AVM'sini kuracaklarını duyurdu.

Yunus Emre Katı, Bağımsızlık Günü'nü kutladı

DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Katı, Bosna Hersek'in Bağımsızlık Günü'nü kutladı.

Murat Akbaba, Halkı Aday Tanıtım Programına Davet Ediyor

Karamürsel Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Akbaba, Halkı Aday Tanıtım Programına Davet Ediyor

Mesut Çetinkaya, tüm Karamürsel halkını davet etti

Karamürsel AK Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya Seçim Beyannamesi ve Meclis Üyesi Aday Tanıtım Programına Davet Ediyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kiralarda Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkabilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı programda yaptığı açıklamalarda kiralarda uygulanan yüzde 25'lik zam sınırının devam edip etmeyeceği konusuna değindi.

Karamürsel'in Sevilen Esnafı Muhammet Çalık Yoğun Bakıma Alındı

Karamürsel'in köklü esnaflarından ve Çalıklar Tekstil'in kurucusu Muhammet Çalık, ilçenin sevilen simalarından biri olarak tanınıyor. Ancak son günlerde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle Umuttepe Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

İlk kez olacak, MEB tarihi açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye genelinde ortaokul ve liselerde ilk kez gerçekleştirilecek "ortak sınav"ların tarihlerini duyurdu.

Kardeş cinayetinin korkunç detayları ortaya çıktı!

Karamürsel'de 32 yaşındaki ağabeyi Murat Can Torun'u uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek öldüren 30 yaşındaki Emre Torun'un 'Tasarlayarak canavarca hisle üst soya karşı kasten öldürme

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde Yeni Doktor Göreve Başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne yeni bir doktor atanarak göreve başladı. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzman Hekimi Fatma Serenay VARDAR, hastanenin FTR Polikliniği'nde hasta kabulüne başlamıştır.

Kocaeli'de Sıcaklık Aniden Düşüyor, Yağmur Geliyor

Kocaeli genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar aniden düşüşe geçiyor. Yeni haftada Kocaeli'yi yağmurlu bir hava bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli için haftalık hava durumu raporunu yayımladı.

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

Karamürsel Büyük Birlik Partisi'nde Yeni Başkan: Cem Onat

Karamürsel'de uzun yıllardır aktif teşkilatı bulunmayan Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi, yeni başkanını belirledi. İlçenin sevilen esnaflarından Cem Onat, geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olarak yeni başkanlık görevine getirildi.

Kantinlerde Fiyatlara Zam Geldi! İşte yeni fiyatlar

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken, Kocaeli'deki kantinler için yeni fiyat tarifesi belirlendi. Tost 50 lira, yarım ekmek tavuk döner 50 lira, tavuk dürüm ise 65 lira oldu. Kantin işletmecileri, artan girdi maliyetleri sebebiyle bu fiyat artışını yapmak zorunda kaldı.

Büyük Karamürsel TV, Siyasi Rota Programına İdris Kılıçaslan'ı Konuk Etti

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana ilçeye farklı bir renk katan Büyük Karamürsel TV, yine güzel bir yayına imza attı. Gökhan Gümüşalan'ın siyasi rota programına davet ettiği konuğu, Zafer Partisi Karamürsel Belediye Başkan adayı İdris Kılıçaslan oldu.

Namazdan çıktı Köpek Saldırısına Uğradı: Kolu Kırıldı

Karamürsel'in 4 Temmuz Mahallesi'nde meydana gelen olayda, akşam namazını kıldıktan sonra evine dönmeye çalışan 70 yaşındaki Ramazan Gülen, Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde saldırgan bir köpek grubunun hedefi oldu. Köpeklerden kaçarken dengesini kaybeden Gülen, yere düşerek kolunu kırdı.