Avanta Haberleri

Avanta Haberleri

Selda Yavuz, Karamürsel halkını yalnız bırakmıyor

Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda, ilimizde Ramazan ayında darda olan kimse kalmaması için Vali Yardımcıları ve ilçe Kaymakamları dahil olmak üzere hane ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediliyor.

Karamürsel Tv 'den 2024 yerel seçim anketi

Karamürsel Tv 'den yerel seçim anketi: En dezavantajlı konumda İYİ Parti var  

Ak Partili belediye başkanı Katar Emirinin evinde

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın, makam aracı ile Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed El Sani'nin evinde kimlerle bir araya gelip ne gibi görüşmeler yaptığı merak konusu oldu.

CHP Belediyesi seçime 9 ay kala AK Parti'ye geçti!

Cumhuriyet Halk Partili Ali Kangal'ın kazandığı Kaytazdere Belediyesi seçimden 9 ay önce, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Korhan Tan'ın Ak Parti'ye transfer olması ile mecliste çoğunluğu sağladı. Böylece, Sandıkta binlerce kişinin oyu ile seçilen belediye başkanının yerine bir meclis üyesi değiştirdi ve tüm belediye AK Parti'ye geçti.

Hendek açıp milyonluk tesiste iş durdurdular!

Karamürsel'de sonunda buda oldu! Belediye yetkilileri tüm ruhsatları ve izinleri tam olan milyon dolarlık tesisi dize getiremeyince, tesisin girişine hendek açıp işi durdurmak istedi!

Sahipsiz Karamürsel'de vatandaş ensonunda isyan etti!

Karamürsel genelinde doğa katliamı hız kesmeden devam ederken, uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların dertleri ise bitmek tükenmek bilmiyor. Özel mülklere, Karamürsel Belediyesine ait araçlarla mıcır ve kum taşındığı, avanta veren kişilerin

Karamürsel Gençlik destan yazıyor

Karamürsel Gençlik İstanbul’da kazandıErkekler Bölgesel Basketbol Lig’de mücadele eden Karamürsel Gençlikspor, önceki gün İstanbul deplasmanında Sportif Atletik Kulübü’nü 73-57 yendi, Play-Off’a kalmak adına çok önemli avantaj sağladı.

Sosyal medya Karamürsel'de dönen avanta iddiaları ile çalkalandı

Ülke gündemine sosyal medya üzerindeki yorumlarla bomba gibi düşen "KARAMÜRSEL" avanta iddiaları sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Millet Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'da Kocaeli’nin Karamürsel ilçesindeki Senaiye Köyü’nde mahkeme tarafından durdurulmasına rağmen çalışmaları süren Rüzgar Enerji Santrali (RES) ile ilgili TBMM Başkanlığı'na soru önergesi veren CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sürece ilişkin belgeleri basınla paylaştı. Sosyal medyadaki bir milyonluk avanta iddialarına değinmeyen CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sadece

Karamürsel'de yılın ilk lavanta hasadı yapıldı  

Tıp ve kozmetik sektörünün yanı sıra yağ üretim sektöründe de yaygın kullanılan, nektarı ve kokulu çiçekleriyle arıcılığa da katkısı olan lavantanın Karamürsel’deki üretim merkezi konumunda bulunan

Valimiz ve eşi Karamürsel’de gönülden gönüllere dokundu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yapılan hane ziyaretlerini hafta sonu Karamürsel’de devam etti.

İSMAİL YILDIRIM TAŞ OCAĞI İNŞAATINA KIYAK MI YAPIYOR?

Karamürsel’de yaşanacak muhtemel doğa katliamına neden olacak olan Kızderben mahallesi “TAŞ OCAĞI” inşaatı için Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım kıyak mı yapıyor?

Karamürsel Belediyesi ve vurgun iddiaları

Karamürsel dalçık inşaatında büyük bir vurgun mu dönüyor, yoksa belediye karşılığını aldı, alacak mı?  

İŞ YAPIYORUZ DİYE VATANDAŞA ZULÜM EDEMEZSİNİZ!

Karamürsel Dal-Çık inşaatını üstlenen taşeron firma çalışanları artık esnafa ve vatandaşa zulüm etmeye başladı.

Doğayla sanatı bir araya getiren inanılmaz kadın

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine bağlı Fulacık Mahallesi'nde bir devir açmayı başaran girişimci Aysel Ergül, kurduğu lavanta bahçesi ile sanatı bir araya getirerek inanılmaz bir başarıya imza attı.

Milyonluk yatırımlar seçim için mi, çürümeye terk edildi

Karamürsel Belediyesi'ne ait milyonluk yatırımlar seçim için mi, çürümeye terk edildi. Belediyenin büyük borçları varken, belediyeye ait mülklerin neden çürümeye

Çalışanların beklediği haber geldi !

Sistemin neleri kapsayacağı neleri dışarıda bırakacağı merak ediliyor. Güncel haberlere göre; Avusturya Modeli örnek alınıyor. Modelin avantajı çok ve isteyen internetten hesabını takip edebiliyor.