Bağdat Haberleri

Bağdat Haberleri

İsmail Yıldırım’ın Cumhuriyet ile derdi mi var?

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karamürsel Şube Başkanı Bilgutay Bağdat, yaptığı açıklamada Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı eleştirdi.

Bilgütay Bağdat ADD Başkanı seçildi

Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği başkanlığı görevini 12 yıldır büyük bir özveri ve başarılar ile sürdüren Münteha Purut yapılan seçim ile Karamürsel'in sevilen simalarından Bilgütay Bağdatlı'nın seçilmesi ile bayrağı devretti.

İdmanyurdu Spor bir yıldız daha çıkarttı

Karamürsel İdman Yurdu bir star daha çıkarttı. Bağdatspor’a bir forvet daha Süper Lig A Grubu’nda liderlik koltuğunda oturan Bağdatspor, ara transferin başlamasıyla birlikte atağa kalktı.  

Eski başkana, İzmit'in tanınmış simalarından ziyaret

İlçemizin sevilen simalarından emekli yarbay, 1980 yılında İzmit Belediye Başkanlığı yapan Aydın Tamer’i, Kocaeli’nin iş ve siyaset dünyasından eski dostları ziyaret etti.

Sevgili başkan yalanlar yetmedi mi artık!

Karamürsel Belediyesi’nde uzun bir süre yöneticilik yapan ve emekli olan başarılı isim, ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan

Karamürsel ADD söyleşileri başladı

Toplumun birinden ayrışmaya başladığı son zamanlarda; ADD Karamürsel Şubesi Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucularına ve ilkelerine bağlı herkesi kucaklayan

KARAMÜRSELLİ BAŞARILI AVUKAT TARIK CAN BAĞDAT DÜNYA EVİNE GİRDİ

Karamürsel’in köklü ailelerinden Hacer Çelenk ve Bilgutay Bağdat’ın biricik oğulları Tarık Can Bağdat dünya evine girdi.

Karamürsel Yeniden Refah Partisi her geçen gün büyüyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana sürekli yeni üye kayıtları ile büyüme sergileyen Yeniden Refah Partisi ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen

Lider'e Selam Dur ! Karamürselspor - Bağdatspor 2-0

Amatör Süper Lig Play-Off Grubu’nda 4.hafta müsabakalarında Karamürselspor kendi sahasında Bağdatspor'u misafir etti.

Büyükşehir Spor Okulu öğrencilerinden, İznik çıkartması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ücretsiz Spor Okulu öğrencileri

Irak'ta bombalı saldırı: 32 ölü 65 yaralı

Irak'ın başkenti Bağdat'taki "Miredi" çarşısında düzenlenen iki bombalı saldırıda ölü sayısının 32'ye yükseldiği bildirildi.

Tarık BAĞDAT Hayatını Kaybetti

İlçemizin tanınan simalarından Tarık BAĞDAT hayatını kaybetti.

TARIK BAĞDAT YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Karamürsel'de geniş bir kitle tarafından tanınan ve sevilen Tarık Bağdat ( 91 ) geçtiğimiz gün geçirdiği solunum sorunu nedeni ile kaldırıldığı Karamürsel Devlet Hastanesinde yoğun bakım servisine alındı. Karamürsel’de 38 yıl esnaf kefalet kooperatifi başkanlığı ve esnaf kefalet kooperatifleri merkez birliği denetleme kurulu başkanlığı görevini yürüten Tarık Bağdat aynı zamanda Akşam Gazetesi, Dünya Gazetesi ve Ulus Gazetelerinde çalıştı. Bağdat’ın halen Kocaeli Gazetesinde haftalık köşe yazıları yayınlanıyor.Geçirdiği rahatsızlık nedeni ile sevenlerini üzen Tarık Bağdat'a bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak acil şifalar diliyoruz.

İlçemizin Tanınmış Simalarından Fuat Bağdat Vefat Etti.

Karamürsel’in tanınmış simalarından olan Fuat Bağdat yaşamını yitirdi Karamürsel’de tanınan ve sevilen Fuat Bağdat, vefat etti. İlçede ‘7 Bela Fuat’ olarak tanınan Fuat Bağdat, yarın Karamürsel Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Buber Group Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz..