Bahçesi Haberleri

Bahçesi Haberleri

Halıdereli Mustafa Kendini Başından Vurdu

Gölcük'e bağlı Halıdere Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa Eraydın, Sakarya'nın Arifiye ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yerinin bahçesinde arkadaşlarıyla şakalaşırken kendini vurdu.

Çetinkaya, Muhtarlarla Buluştu

Cumhur İttifakı'nın Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, muhtarlarla bir araya geldi. Karamürsel Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen toplantıda Çetinkaya, yapmış olduğu açıklamada

Antik Köfte Kafe & Restoran Karamürsel'de açıldı

Karamürsel'de yeni bir sosyal tesis kazandırdı. Uygun fiyat tarifesinin uygulanacağı tesis, vatandaşların yeni lezzet durağı olacak.

Aktif Hastanesi ve Özdilek AVM önündeki vatandaşlar yaralandı

Çiftlikköy Aktif Hastanesi kantininde ve Özdilek AVM bahçesinde oturan çok sayıda kişi nereden geldiği bilinmeyen saçmalar ile yaralandı ilk belirlemelere göre 5 kişinin yaralandığı olayda 2 kişinin durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Karamürsel 41 Şifa Bahçesi hayırlı olsun

41 Şifa Bahçesi hayırlı olsun. Karamürsel Anaokulu öğrencileri, ‘Orman Haftası’ için düzenledikleri etkinlikte hazırladıkları bir dizi gösterilerinin ardından okullarının arka bahçesine fidan dikerek haftayı kutladı.  

Karamürsel Millet Bahçesi 4 ay sonra tamam

Karamürsel ve Gölcük ihalesi Uzuner’in Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı açık ihaleye çıktı, teklifleri aldı, değerlendirmesini yaptı ve sözleşmeyi imzaladı.  

Karamürsel Millet Bahçesi’nin restoran binasının temeli atıldı

Kocaeli Büyükşehir, Karamürsel’e vizyon katacak Millet Bahçesi projesinde restoran binasının temelini attı

Evinin bahçesine esrar eken kişi şikayet üzerine yakalandı

Karamürsel Akçat mahallesinde evinin bahçesine esrar eken şahıs şikayet üzerine yapılan baskın ile yakalandı.

Kontrolden çıkan araç evin bahçesine uçtu

Kayganlaşan yol nedeni ile kontrolden çıkan araç yol kenarında bulunan bir evin bahçesine düştü. Kayacık mahallesi 204. Cadde üzeri D 595 yolu üzerinde seyir halinde olan,

Karamürsel sevilen bir esnafını daha kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemiz esnafların dan Osman Çiloğlu genç yaşta hayatını kaybetti.

Karamürsel millet kıraathanesinde çay ve wc bedava

Kayacık mahallesi, İnönü caddesi üzerinde faaliyet gösteren millet kıraathanesinde çaylar ve ilçenin en büyük ihtiyaçlarından biri olan WC ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı.

Karamürsel'de vatandaşa tonlarca kiraz dağıtıldı

A Haber muhabiri Hakan Süer'in yaptığı özel haberde, Karamürsel'de hayırsever bir iş adamı 500 dönümlük kiraz bahçesinde ağaçlarda bulunan kirazları vatandaşlara hediye ederek, binlerce tonluk kiraz dağıttı.

Kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunaparklar açılıyor

Kafe ve lokantalar açılıyor Kademeli normalleşme kararıyla birlikte kafe ve restoranlar, sabah 07.00- 21.00 masaya servis, 24.00'e kadar da paket servis şeklinde hizmet verebilecek.

Tahir Büyükakın, Karamürsel'i baştan inşa ediyor!

Karamürsel'in evladı, Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın ilçeyi adeta sil baştan baştan aşağı yeniliyor. Karamürsel'e 15 yıldır çivi dahi çakılmamış olması nedeni ile projeler biraz aksasa da, ilçe halkı ve esnafı yapılan hizmetlerden ötürü çok memnun.

MICIR YÜKLÜ KAMYON EVİN BAHÇESİNE UÇTU !

Karamürsel'de facia kıl payı atlatıldı. Mıcır yüklü bir kamyon evin bahçesine uçtu. Araçta sıkışan araç sürücüsü

Karamürsel İcradan Meyve bahçesi ve Ev

Meyve bahçesi icradan satılıyor | Karamürsel Akçat Mahallesinde bulunan 1602 metrekarelik meyve bahçesi icradan satılıyor. 

Recep Tayyip Erdoğan yeşili katledin talimatımı verdi?

Karamürsel’de millet bahçesi kılıfı ile katledilen ağaçlar sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu!

Doğayla sanatı bir araya getiren inanılmaz kadın

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine bağlı Fulacık Mahallesi'nde bir devir açmayı başaran girişimci Aysel Ergül, kurduğu lavanta bahçesi ile sanatı bir araya getirerek inanılmaz bir başarıya imza attı.

Büyükşehir, Desteklediği Çilek Bahçeleri

Kocaeli Büyükşehir Ziraat Mühendisleri, “Çilek Bahçesi Kurulumu Desteklemesi” projesi kapsamında destek verilen çiftçilerin bahçelerini kontrol etti.

Cuma hasreti bu gün bitti

Karamürsel’de vatandaşlar cami ve okul bahçelerinde Cuma namazı kıldı.

Evinin bahçesinde kalbine yenildi

Karamürsel’in Ereğli Mahallesi meydana gelen olayda eşinin evlerinin bahçesinde düştüğünü sanarak yanına koşan

Adem Özgenç ve Sena Demirler muhteşem bir düğünle evlendi

Karamürsel'in ünlü sinama sanatçılarından Deniz Demirler'in biricik kızı Sena Demirler Karamürsel Vona Kırbahçesi'nde yapılan muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

Karamürsel Alp’te muhteşem mezuniyet sevinci

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni

Kocaeli Şehidini göz yaşları ile defnetti !

Öğrencisi tarafından okuldaki odasında bıçaklanarak Şehit olan Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Necmeddin Kuyucu'nun (45) Türk bayrağına sarılı tabutu, adının verildiği okulun bahçesine getirilirken, cenaze törenine katılanlar gözyaşlarını tutamadı.

Karamürsel Belediyesinde silah sesleri

Sabah saatlerinde Karamürsel belediyesi bahçesinde silah sesleri yükseldi.

Karamürsel Belediyesi 3 ihale birden yapıyor

Karamürsel Belediyesi 1 Çay bahçesi ve 2 baz istasyonu için ihale yapıyor.

Devlet Hastanesi Geleneksel İftar Programı

Karamürsel Devlet Hastanesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel iftar programı, Karamürsel Devlet Hastanesinin bahçesinde gerçekleşti.

Korkunç intihar

Ayhan Mızrak, dün akşam saatlerinde evin bahçesindeki samanlıkta kendisini asarak intihar etti.

Karamürsel Alp Anadolu'da Mezuniyet Sevinci

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi 2017-2018 eğitim öğretim yılının ardından mezunlarını verdi. Okulun bahçesinde düzenlenen törende öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadı.

Halıdere ve Ereğli'de meyve bahçelerine ayı girdi

Halıdere ve Ereğli'de 3 ayrı meyve bahçesine giren ayı paniğe sebep oldu. Herhangi bir vatandaşa zarar vermeyen ayı çok sayıda kiraz ağacını parçaladı