Bakanlığı Haberleri

Bakanlığı Haberleri

İlk kez olacak, MEB tarihi açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye genelinde ortaokul ve liselerde ilk kez gerçekleştirilecek "ortak sınav"ların tarihlerini duyurdu.

Tamer Kıran, Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu'nun Açılış Törenine Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü, Kocaeli Üniversitesi'ne (KOÜ) bağlı eski adı Karamürsel Meslek Yüksek Okulu olan eğitim kurumunun "Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu" adını alması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Genel Af Hakkındaki Son Gelişmeler: 8. Hukuki Paket Tartışılıyor

Son gelişmeler, Adalet Bakanlığı bünyesinde yürütülen 8. Hukuki Paket kapsamında yakından takip ediliyor. Çalışmaların içeriği ve maddeleri üzerinde yapılan araştırmalar

Altınova tersaneler bölgesinde korkunç ihmaller

Altınova Tersanelerinde Çalışanlardan Çarpıcı İddialar: Çevre ve Emeklilik Mağduriyetleri

Altınova'daki Tersane Felaketi: Marmara Denizi Tehlike Altında

Yalova'nın Altınova bölgesinde bulunan Tersan Tersanesi'nde yaşandığı iddia edilen çevre felaketi, bölge halkını ve çevre aktivistlerini derinden etkiledi.

Son dakika öğrenciler son hafta ders yapmayacak

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 2023-2024 eğitim öğretim yılı için aldığı yeni karar, öğrenci ve velileri yakından ilgilendiriyor.

Çevre katliamı durdurulamıyor!

Samanlı Dağları’nda, Cengiz Holding tarafından yürütülen Karamürsel RES projesine karşı Kayınormanı Derneği ve çevreciler tarafından açılan iki davayı da sonuçlandıran Kocaeli 2. İdare Mahkemesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Karamürsel RES projesi için verilen ”ÇED olumlu” kararını iptal etti.

Karamürsel AL Artık proje okulu oldu

Karamürsel Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın proje okulu oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır okulu ziyaret ederek, 2023-2024 eğitim öğretim yılında Liselere Giriş Sınavı (LGS) ile öğrenci alınacağını duyurdu.

Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alacak! İşte detaylar

22 bin 43 personel alımı için başvuruların 25 Nisan ile 11 Mayıs arasında yapılacak.

Öğretmenevi Resepsiyonist Olarak Katılın – Hemen Başvurun!

 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Karamürsel Öğretmenevi'ne resepsiyon görevlisi alımını duyurdu. İdeal adayın lise mezunu olması, mükemmel iletişim becerilerine sahip olması, Microsoft Office programlarına hakim olması ve iyi derecede İngilizce bilmesi gerekir. Bu makale, başvuru süreci, gereksinimler ve pozisyon için beklentiler hakkında ayrıntılı bilgi sağlayacaktır.

Karamürsel'de açılıyor!

Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen icra yolu ile çocuk teslimine son veren uygulama kapsamında Karamürsel'de

Hatalı denetim yapan firma ve sahibi ceza aldı

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yasaklama kararları yer aldı. Karamürsel'de 1 firmaya 1 yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verildi.  

Karamürsel kıp kırmızı ama kimsenin umurunda değil!

Bulaş riskini azaltmak amacıyla Sağlık Bakanlığı’nın hizmete sunduğu Hayat Eve Sığar uygulamasında yer alan haritaya göre Karamürsel genelinde virüs bulaşma riski hızla artmaya devam ediyor.

Karamürsel'lde ilk ders zili öğrencilerin okul ve arkadaş özlemini dindirdi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yüz yüze eğitim kararı ile birlikte Karamürsel'de öğrenciler için ilk ders zili çaldı.

Son Dakika İçişleri Bakanlığı'ndan kademeli normalleşme tedbirleri

Genelgeye göre, 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'ten 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar kademeli normalleşme dönemi tedbirleri uygulanacak.

Son dakika: İçişleri Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı açıklaması

Son dakik haberi: İçişleri Bakanlığı, Ramazan Bayramı'nda uygulanacak tedbirlere ilişkin açıklama yaptı.

İçişleri Bakanlığı’ndan cuma namazı kararı

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan'da da sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi sonrası İçişleri Bakanlığı, "Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan 23 Nisan 2021 Cuma günü vatandaşlarımız cuma namazı için camilere gidebilecekler mi?" sorusunu yanıtladı.  

23 Nisan'da sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına bu hafta 23 Nisan Cuma günü de dahil edildi.

Kocaeli Valiliği açıkladı! Ramazan KARARLARI

Kocaeli Valiliği, İçişleri Bakanlığı'nın “Ramazan Ayı Tedbirleri” genelgesi ile alınan karar ve tedbirleri duyurdu.  

Karamürsel’de koronavirüs vaka sayıları hızla artmaya devam ediyor

Karamürsel geneli için Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar uygulamasından alınan risk haritasında 2 Mart tarihinde büyük çoğunluğu mavi renkte olan Karamürsel'de, harita yeniden yüksek riskli anlamına gelen kırmızı renge dönmeye başladı. 

Kritik karar! Marketlerin açılış saati değişiyor!

Ticaret Bakanlığı'nın zincir marketlere yönelik hazırladığı taslakta pek çok meyvenin açıkta satışının sona ermesi ve bazı ürünler için satış yasağı ile birlikte açılış saatleri için sınırlama, ödemelerde 30 gün şartı,

Hak-İş Karamürsel'de sağlık çalışanları ile buluştu

Sağlık Bakanlığına bağlı tüm iş yerlerinde çalışan sağlık işçilerinin yetkili sendikası Hak-İş Karamürsel’de sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Son dakika yılbaşı açıklaması!

Son dakika: İçişleri Bakanlığı 'yılbaşı kısıtlamaları'na ilişkin merak edilen soruları yanıtladı! Son dakika haberi...

Son dakika: Şiddet anında dokun, polis kapına gelsin!

KADES tanıtım filmi yayınlandı İçişleri Bakanlığı kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında hazırladığı KADES uygulamasını hayata geçirdi.

İçişleri Bakanlığı yılbaşı genelgesi yayınlandı!

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı saatleri nasıl olacak? İçişleri Bakanlığı son dakika genelgesini yayınladı! Bakanlık 81 İl Valiliğine yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili ek genelge gönderdi.

Son dakika… Uzaktan eğitim 22 Ocak’a uzatıldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, daha önce 4 Ocak'a kadar yapılacağı açıklanan uzaktan eğitimin 22 Ocak'a kadar devam edeceği belirtildi.

Son dakika: İçişleri Bakanlığı'ndan 'sokağa çıkma kısıtlaması' açıklaması

Son dakika: İçişleri Bakanlığı'ndan 'sokağa çıkma kısıtlaması' açıklaması İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Bu hafta

İşte Karamürsel'e atananların tam listesi

Kocaeli’ne 238 yeni hekim atandı! Sağlık Bakanlığı 94. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonuçlandı.