Başarılı Haberleri

Başarılı Haberleri

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü, Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son zamanlarda artan hırsızlık vakalarına karşı başarılı operasyonlar gerçekleştirerek şehirdeki güvenlik önlemlerini arttırıyor. Kayacık Mahallesi ve 4 Temmuz Mahallesi'nde çalınan motosikletlerin izini süren ekipler, Orhan Y. ve Mehmet E. isimli şahısları tespit etti.

Karamürsel Emniyet Uyuşturucuya göz açtırmıyor!

Karamürsel'e atandığı günden beri ilçe genelinde büyük başarılara imza atan Karamürsel Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ve başarılı ekibi, bir kez daha başarılı bir operasyona imza attı.

Karamürsel'den çıktı. Dünyaya adını duyurdu

Kıbrıs'ta düzenlenen Uluslararası MMA Şampiyonası'nda Karamürsel'in gurur kaynağı olan Pirge Sambo Academy'den başarılı sporcular Altay Pirge, Kerem Ali Vahap, Cem Şahut Vahap ve Adar Vargün, toplamda 4 altın madalya kazandı.

Karamürsel Emniyet Yüklü miktarda met yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla bir kadının üzerinde büyük miktarda uyuşturucu madde bulundu.

Osman Kıvanç, adaylığını açıkladı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi muhtarlığı için bir başarılı isim daha adaylığını açıkladı.

Berkan Çelik, Karamürsel seçimlerinde bende varım dedi

Karamürsel'de uzun yıllar devlet memuru olarak görev yapan ve başarılı bir kariyere sahip olan Berkan Çelik, 31 Mart seçimlerinde bağımsız belediye meclis üyesi olarak adaylığını açıkladı.

Doğan Çitil'in adaylığı resmen açıklandı

Kaytazdere ve bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Kaytazdere Belediyesinde uzun yıllardır başarılı bir şekilde görev yapan, Kaytazdere Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığını icra eden, Doğan Çitil Kaytazdere Belediye Başkanlığına aday adaylığı kesinleşti.

Doğan Çitil Kaytazdere belediye başkan aday adayı oldu

Kaytazdere ve bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Kaytazdere Belediyesinde uzun yıllardır başarılı bir şekilde görev yapan, Kaytazdere Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığını icra eden, Doğan Çitil  Kaytazdere Belediye Başkanlığına aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Başarılı isim Harun Baykır tekrar adayım dedi

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi belediye meclis üyesi Harun Baykır tekrar adaylık başvurusu yaptı.

26 maç ceza nedir Allah Aşkına!

Karamürsel'in başarılı takımlarından Kızderbent Spor'un aldığı ceza bu kadarında pes doğrusu dedirtti!

Doğan Çitil Kaytazdere belediye başkan aday adayı oldu

Kaytazdere ve bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Kaytazdere Belediyesinde uzun yıllardır başarılı bir şekilde görev yapan, Kaytazdere Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığını icra eden, Doğan Çitil  Kaytazdere Belediye Başkanlığına aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Karamürsel siyasetinde tüm dengeler değişti

Ak Parti Karamürsel ilçe başkanı Sait Mete, üç yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkanlığı için resmen adaylığını açıkladı.

Başarılı emniyet müdürü Vedat İşleyen dede oldu

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Vedat İşleyen dede oldu. İlçe halkı tarafından sevilen Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ‘in ilk torunu dünya ‘ya geldi.

Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir'in tayini çıktı

Karamürsel'e geldiği günden bu yana çok büyük başarılara imza atan ve adeta jandarmanın varlığını her yerde hissettiren başarılı isim Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir, yeni yapılan atalar nedeni ile Başiskele Jandarma komutanı olarak atandı. İlçe genelinde genç yaşına rağmen gerek kişiliği, gerekse çalışkanlığı nedeni ile sevilen Demir, ekibi ile birlikte arkasında büyük başarılar bıraktı.

Karamürsel CHP başarılı başkanı ile kongreye gidiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Kongresi 26 Ağustos Cumartesi gerçekleşecek. Başarılı başkan Anıl Aksu tek aday olarak gösterilerek güven tazeleyecek.

Karamürsel Birey Koleji başarıyı ödüllendiriyor

Karamürsel Birey Koleji, başarı odaklı eğitim anlayışı ile öğrencilerini başarılı bir geleceğe taşıyor.

Tahir Büyükakın güreşçilerimize sahip çıkmaya devam ediyor

Karamürsel'in ağabeyi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Karamürsel'in evlatları güreşçilere sahip çıkmaya devam ediyor. 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarılı olan Kağıtspor'un pehlivanlarını makamında ağırladı.

Karamürsel Birey Koleji başarıyı ödüllendiriyor

Karamürsel Birey Koleji,  başarı odaklı eğitim anlayışı ile öğrencilerini başarılı bir geleceğe taşıyor.

Karamürsel Jandarma hız kesmiyor! Aranan şahıs yakalandı

Karamürsel’de aranan hükümlü yakalandı Karamürsel'de kasten yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.  

KARAMÜRSEL'İN EN BAŞARALI OKULU SINIRLI KALAN YENİ KAYIT İÇİN HAZIR

Karamürsel başta olmak üzere bölge genelinde adından sürekli söz ettiren Özel Karamürsel Birey Koleji, sınırlı sayıda kontenjanları için kapılarını yeniden açıyor. Siz de en büyük hazineniz evlatlarınızın eğitimi için bölgenin en başarılı okuluna kayıt yaptırmakta geç kalmayın.

Cinayetten aranıyordu! Karamürsel'de yakalandı

Kasten adam öldürmek suçundan dolayı 12 yıl 6 ay 3 gün kesinleşmiş hapis cezası alan hükümlü Karamürsel'de yapılan başarılı operasyonla yakalandı.

Kocaeli milletvekilleri açıklandı, Serpil Yılmaz liste dışı

Listeye girmesi kesin gözle bakılan Karamürselli başarılı isim Serpil Önder Yılmaz liste dışı kaldı.

Karamürsel Emniyet Yine Müdürsüz Kaldı

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğüne atanması sonrası yerine Bursa-Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Nail Dalsar tayin olmuştu. Dalsar, yeni görevine daha yeni başlamasına rağmen hakkında yürütülen bir soruşturma nedeni ile merkeze çekildiği iddia edildi. KARAMÜRSEL HALKI HUZUR İSTİYOR Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne yine yeni bir emniyet müdürü atanması beklenirken ilçe halkı uzun bir zamandır huzur içinde olan ilçede yine hırsızlık ve uyuşturucu olaylarının artmasından korktuklarını dile getirerek, ilçede huzur istiyoruz mesajları ile sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladılar.

Başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfeze atandı

Karamürsel' tayin olduğu günden bu yana büyük başarılara imza atan Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan Körfez Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Karamürsel yine ağaç katliamları ile gündemde

Karamürsel yine ağaç ve orman katliamları ile haber programlarında. TV100 ekranlarının başarılı haber spikeri Ela Rümeysa Cebeci kendisine gelen bilgileri gündeme getirerek ilçede yaşanan ağaç katliamlarına tepki gösterdi.

Mustafa Hüsnü Bozkurt Karamürsel'e geliyor

Başarılı başkan Münteha Purut  yine bir ilke imza atmayı başardı. Atatürkçü Düşünce Derneği ADD Karamürsel Şubesi tarafından “ Yeniden Atatürk Cumhuriyeti” adlı söyleşi programı düzenleniyor.

Önce darp ettiler, sonra gasp!

Karamürsel'de 09.05.2022 günü saat 23:00 sıralarında akşam aracında gasp ettikleri kişiyi daha sonrasında darp ettikleri iddia edilen kişiler, Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan başarılı bir operasyon sonucu yakalandılar.

Başarılı isim Karamürsel'e başkan atandı

Ümit Özdağ önderliğinde teşkilatlanmaya devam eden Zafer Partisi Kocaeli’de iki ilçe başkanının daha atandığını duyurdu. Zafer Partisi Başiskele İlçe Başkanlığı’na Yasin Erbayraktar, Karamürsel İlçe Başkanlığı’na ise İdris Kılıçarslan atandı.  

Karamürsel'in en başarılı kreş anaokulu 13 yaşında

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana işletmecisi Bahar Yücetepe tarafından büyük bir titizlik ile kendi çocuklarına eğitim verircesine önem ve özen gösteren Yücetepe başarılarla dolu 13 yılı geride bıraktı.

KARAMÜRSEL'İN EN BAŞARALI OKULU YENİ KAYITLAR İÇİN HAZIR

Karamürsel başta olmak üzere bölge genelinde adından sürekli söz ettiren Özel Karamürsel Birey Koleji sınırlı sayıda ki, kontenjanları için kapılarını yeniden açıyor. Sizde en büyük hazineniz evlatlarınızın eğitimi için bölgenin en başarılı okuluna kayıt yaptırmakta geç kalmayın.