Başkanı İsmail Yıldırım Haberleri

Başkanı İsmail Yıldırım Haberleri

İsmail Yıldırım'ın gider ayak verdiği ihale gündeme bomba gibi düştü

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın görevini bırakmasına günler kala, sadece tek bir firmanın katıldığı ihale büyük tartışmalara neden oldu.

Yıldırım, bu makamlar tehlikeli diyerek veda etti

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, görevini bırakırken düzenlediği "Veda Busesi" programında, makamların tehlikeli olduğunu ve 31 Mart'ta şehrin eminini seçerken dikkatli olunması gerektiğini belirterek halkı uyardı.

İsmail Yıldırım, daire başkanımı oluyor ?

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından daire başkanlığı teklif edildiği iddiasıyla ilgili AK Parti Kocaeli kulislerinden gelen haberler

AK Parti Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti'nin Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İYİ Parti Karamürsel'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

İYİ Parti Karamürsel'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi: Birlikte Başarıya Odaklandılar

İsmail Yıldırım Fevzi Utaş'ı paylaştı

Karamürsel AK Parti'de hangi aday adayı gösterilecek diye düşünülürken Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın bu gün makamında mutlu ve gülümseyerek paylaştığı resim ilçe gündemine bomba gibi düştü.

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

İsmail Yıldırım yine gündem yaratmaya çalışıyor

Karamürsel AK Parti belediye başkanı İsmail Yıldırım son zamanlarda gündeme sık, sık AK Parti ilçe başkanı ve onun üzerinden AK Parti teşkilatına verdiği göz dağları ile gündem yaratmaya çalışıyordu.

İsmail Yıldırım’ın Cumhuriyet ile derdi mi var?

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karamürsel Şube Başkanı Bilgutay Bağdat, yaptığı açıklamada Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı eleştirdi.

İsmail Yıldırım AK Partiyi darmadağın etti

Karamürsel AK Parti belediye başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti ilçe teşkilatının altına dinamit koyup patlattığı şeklinde bir iddia bulunmaktadır.

Ak Partili belediye başkanı Katar Emirinin evinde

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın, makam aracı ile Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed El Sani'nin evinde kimlerle bir araya gelip ne gibi görüşmeler yaptığı merak konusu oldu.

Sait Mete seçim startını erken verdi

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete belediye başkanlığı seçimleri için adeta start verdi. İsmail Yıldırım'dan sonra adaylığına kesin gözü ile bakılan Mete'nin ilçede çalmadık kapı bırakmaması ve sosyal medyadan sürekli olarak piar yapması, karşılığını bulacakmı önünüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. İSMAİL YILDIRIM BÜYÜK PROJELERİN PEŞİNDE Sait Mete, halkın kapısını çalıp kapı kapı gezerken, mevcut belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise Arap aileleri ile görüşmeler yapıp, Karamürsel sınırları içinde yapılacak inşaatların özel projeleri için sokak ve caddeleri iptal ederek lüx siteler yapılmasının önündeki engelleri kaldırmak gibi işlerle uğraşması ilçenin gündem konularından.

Şeref Çiloğlu kalp krizi geçirdi

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım'ın en yakın çalışma arkadaşlarından Şeref Çiloğlu kalp krizi geçirdi.

Ak Partili belediye başkanı Katar Emirinin evinde

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın, makam aracı ile Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed El Sani'nin evinde kimlerle bir araya gelip ne gibi görüşmeler yaptığı merak konusu oldu.

Devlet Hastanesine ek hizmet binası sonunda açıldı

Binanın açılışını Karamürsel Kaymakamı Osman Canbaba, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Canveren ve hastane personeli gerçekleştirdi.

Serpil Yılmaz mı ? İsmail Yıldırım mı ?

Karamürsel Ak Parti'de başladığı siyaset hayatını büyük başarılar ile taçlandırarak, AK PARTİ Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılığı görevinde olan Serpil Yılmaz ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın Kocaeli Millet Vekilliği için

İsmail Yıldırım'ın davası mayıs ayında

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım twitter üzerinden yaptığı bir paylaşıma eleştiri yapan Ahmet Küçük isimli vatandaşa dava açtı.  

Karamürsel Belediyesi çalışanları için çığır açtı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım son zamanlarda resmen insafa geldi ve yıllardır yapmadığı, aldırmadığı, önemsemediği, görmezden geldiği her şeyi ne hikmet ise bir anda değiştirmek için harekete geçti.

İsmail Yıldırım'ın annesi kalp krizi geçirdi

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın annesi kalp krizi geçirdi. Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Nermin Yıldırım'a şu an anjiyo yapılıyor.

Sait Mete ve İsmail Yıldırım gerilimi bitmiyor!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete arasında yaşanan gerilim her geçen gün büyüyerek devam ederken, haftalar önce gerilimin AK Parti Genel Merkeze hatta Recep Tayyip Erdoğan'a kadar iletildiğini yazmıştık. Son gelişmeler sonrası Ankara'dan bir ekip gönderildiği dile getirildi.

Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür günbür geliyor

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür, gümbür geliyor. Karamürsel gündeminde son günlerde yaşanan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ağır sözler

İsmail Yıldırım'ın hafta sonu Karamürsel'e davet ettiği, Bu gün Kocaeli gazetesine önce, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi sonrada ilçe genelinde yıllardır devam eden bir çok olumsuzluğun sorumlusunu ifşa etmişti. İsmail Yıldırım'ın bu ifşalarından sonra

İsmail Yıldırım eleştiri yapan vatandaşa dava açtı

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım twitter üzerinden yaptığı bir paylaşıma eleştiri yapan Ahmet Küçük isimli vatandaşa dava açtı.

MHP’li eski yönetici Yıldırım’ın kıyafetini beğenmedi!

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar davetine spor kıyafetlerle katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a MHP Kocaeli eski İl Yöneticisi Fatih Turan’dan tepki geldi.

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda Sevinç yeniden başkan seçildi

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, diğer ilçelerin oda başkanları ile üyeler katıldı.

Yıldırım “2 milyon zarar ettik” dedi teşkilata seslendi

Karamürsel Yerel Yönetimler Toplantısı’nda konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Yüzme Havuzu’nun kendilerine 2 milyon 200 bin TL zarar ettirdiğini söyleyerek partilileri hizmetlere sahip çıkmaya davet etti

Karamürsel Belediyesi yeni hizmet araçlarını tanıttı

Törene katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; belediye hizmet araçlarının sayısının arttığını ve envanterlerini zenginleştirdiklerini açıkladı.

Karamürsel By Boşnak dualar ile açıldı

Karamürsel By Boşnak dualar ile kapılarını halka açtı. Açılışa Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'nin yansıra çok sayıda vatandaş katıldı.

İsmail Yıldırım'da Fatma Kaplan Hürriyet'e iğrenç gönderme!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın sosyal medya hesabı üzerinden bir anneye karşı yaptığı patlıcanlı, salatalıklı paylaşıma tepki yağdı

Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümü buruk kutlandı

Karamürsel'de Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümü buruk kutlandı. İlçe kaymakamı konutunun hemen ön tarafında gerçekleşen törene ilçe Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve belediye başkanı İsmail Yıldırım katılmadı.