Baskını Haberleri

Baskını Haberleri

Dikkat! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı yağışlar nedeniyle uyardı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı yağışlar nedeniyle uyarı yaptı! Yalova, Altınova, Kaytazdere ve Karamürsel'de yaşayan vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması için uyarı yaptı.

Karamürsel Emniyet uyuşturucunun kökünü kazıyor

Karamürsel Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede uyuşturucunun kökünü kazımak için operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Deniz suları Karamürsel sahilini bastı

Kocaeli genelinde fırtına nedeniyle dev dalgalar oluşurken, coşan denizin suları Karamürsel sahilini bastı. Sahil sular içerisinde kaldı.

Yüklü miktarda uyuşturucu yakalandı

Karamürsel ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda 7 kilo 730 gram uyuşturucu ele geçirildi, olaya ilişkin 3 kişi gözaltına alındı Karamürsel’de 7 kilo uyuşturucu

Karamürseli sel vurdu!

Karamürsel'de ani şekilde bastıran yağmur sonrası sel ve su baskınları yaşandı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın yaşanan sel sonrası halkı bilgilendirdi.

Karamürsel emniyetten nefes kesen operasyon!

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler önceden takibe aldıkları eve yaptıkları operasyonda yüklü miktarda çorapların içine ve çeşitli yerlere saklanmış

Son Dakika Meteoroloji'den Kuvvetli sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika uyarıda şu ifadeleri yer verildi: "Yapılan son değerlendirmelere göre bugün akşam saatlerinden sonra Gebze, Karamürsel ve Gölcük civarında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış

Son dakika: Meteoroloji'den flaş uyarı! Fırtına, sel ve su baskını

Meteoroloji'den gelen son dakika haberine göre; ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyrederken, Meteoroloji genel müdürlüğü flaş bir uyarıda bulundu.

Kocaeli Emniyetten kumar baskını

Kocaeli’de gerçekleştirilen “kumar ve oyun makineleri” uygulamasında kumar oynadığı tespit edilen 13 kişiye idari para cezası uygulandı.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda şöyle denildi: "Yarın (07.04.2022) öğle saatlerinde Karamürsel, Gölcük, Altınova genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

HDP Kocaeli’ye şafak baskını!

Kocaeli’de HDP'nin yöneticilerinin de bulunduğu 10 kişilik gruba karşı Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şafak operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli Ses gazetesine sabah baskını    

Güngör Arslan'ın imtiyaz sahibi olduğu Cedit mahallesi Muzaffer Fidan Sk. No:10 adresinde faliyet gösteren Kocaeli Gazetesi'ne saah erken saatlerde çok sayda polis ve savcı

Uyuşturucu ve silahla yakalanan şüpheli tutuklandı!

Karamürsel’de sadece bir kişinin üzerinden çıkanlar bu kadarına da pes dedirtti.

Karamürsel'de uyuşturucu baskını ! Tutuklandılar...

Son günlerde Karamürsel’de artan uyuşturucu vakaları sonrası, tedirgin olmaya başlayan vatandaşlar için iyi haber geldi.

Metamfetamin gençlerin başına bela oldu

Kocaeli’de jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kocaeli Emniyetinden fuhuş operasyonu: 1 gözaltı

Karamürsel ilçesinde, fuhuş yapıldığı iddiası üzerine ekipler tarafından operasyon düzenlendi.

Kocaeli'nde yapılan operasyonda 4 kişi yakalandı!

Terör örgütü DEAŞ’ın “Yabancı Terör Savaşçısı” olarak adlandırılan 4 kişi Kocaeli’de yakalandı.

120 Polis ile dev uyuşturucu operasyonu

Karamürsel’de uyuşturucu ile yakalanan bir çok kişinin verdiği adrese 120 polis ile dev operasyon.

Karamürsel'de fuhuş baskını

Karamürsel'de fuhuş operasyonunda gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınlar sınır dışı edildi.

Kocaeli'de DEAŞ bombacıları yakalandı

Kocaeli’de yılbaşı gecesi öncesinde Terörle Mücadele ekiplerince yapılan şafak baskınında terör örgütü DEAŞ’ın bomba ve patlayıcı düzenekleri sorumlusu olan şahıslarında aralarında olduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Büyük fuhuş operasyonu!

YALOVA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, alkollü eğlence mekanlarına fuhuş baskını yaptı. 31 yabancı uyruklu kadın ve 9 Türk vatandaşı gözaltına alındı. 31 yabancı uyruklu kadın, sınır dışı edildi.

Kocaeli geneli için sel ve su baskını uyarısı!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü uyardı! Güneş yerini tekrar sağanak yağmura bırakacak, gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış, kent genelinde

Kocaeli'de 12 İlçede kumar ve tombala baskını

Kocaeli'de kumar ve tombala oynatılan iş yerlerine baskın düzenlendi. Bin 497 kişinin kimlikleri kontrol edilirken, kumar oynatan 5 iş yeri işletmecisi hakkında işlem yapıldı.

Karamürsel sular altında kaldı!

Karamürsel'de gece geç saatlerde başlayan aşırı yağış sonrası bir çok yerde sel ve su baskınları meydana geldi. Vatandaşlar çok uzun bir süre yardım almayı beklediler.

ACİL PAYLAŞALIM

Kocaeli geneli için geçerlidir. Acil paylaşalım lütfen.

Kocaeli'de büyük uyuşturucu operasyonu

Türkiye üzerinden Avrupa’ya yapılan uyuşturucu sevkiyatını yöneten isimler arasında olduğu iddia edilen 8 kişi, Kocaeli,

Kocaeli Jandarmadan Uyuşturucu tacirlerine büyük operasyonu

Kocaeli Jandarmadan nefes kesen operasyon.

Karamürsel merkezli fuhuş operasyonu

Karamürsel merkezli 3 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda 5 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin fuhuştan 690 bin TL kazanç elde ettikleri belirlendi.

FETÖ'dan Aranan Mühendis Karamürsel'de yakalandı

Aranan mühendis Karamürsel'de yakalandı. Dün akşam üzeri yol kontrolü yapan Karamürsel Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Terör Örgütü (FETÖ) üyesi

GÖLCÜKTE FETO/PDY İŞ ADAMLARINA OPERASYON

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Gölcük İlçesi’nde FETÖ/PDY operasyonu yaptı. Yapılan operasyonda aralarında iş adamlarının da bulunduğu