Bayraktar Haberleri

Bayraktar Haberleri

Başarılı isim Karamürsel'e başkan atandı

Ümit Özdağ önderliğinde teşkilatlanmaya devam eden Zafer Partisi Kocaeli’de iki ilçe başkanının daha atandığını duyurdu. Zafer Partisi Başiskele İlçe Başkanlığı’na Yasin Erbayraktar, Karamürsel İlçe Başkanlığı’na ise İdris Kılıçarslan atandı.  

Eski başkana, İzmit'in tanınmış simalarından ziyaret

İlçemizin sevilen simalarından emekli yarbay, 1980 yılında İzmit Belediye Başkanlığı yapan Aydın Tamer’i, Kocaeli’nin iş ve siyaset dünyasından eski dostları ziyaret etti.

Akıncı TİHA, ilk uçuş testini gerçekleştirdi

Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı, Çorlu Hava Meydan Komutanlığı'nda gerçekleştirilen ilk uçuş testinde 16 dakika havada kaldı.

Karamürsel Ak Parti yine karıştı

Karamürsel Ak Parti ilçede kurulduğu günden bu yana canla başla çalışan Kenan Bayraktar

Mahalle Temsilciliğinin açılışını, Kocaeli Millet Vekili Aygün yaptı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Ak Parti Mahalle Temsilcilğine atanan ve Karamürsel Ak Parti Kurulduğu günden bu yana bir çok görevde bulunan Kenan Bayraktar'ın atanması ile

Her Yaşta Süt İçelim, İçmeye Teşvik Edelim Kampanyası

Karamürsel Ziraat Odası'nı ziyarete gelenlere "Her Yaşta Süt İçelim, İçmeye Teşvik Edelim Kampanyası" kapsamında süt ikram ediliyor.

Şeyda ve Tolga dünya evine giriyor.

Şeyda'mız dünya evine giriyor.Karamürsel Belediyesi Basın-Yayın müdürlüğü çalışanlarından Şeyda Bayraktar ile Karamürsel Emniyet Müdürlüğü çalışanlarından Tolga Yılmaz 15 Kasım Pazar günü Karamürsel Kültür Merkezinde 14.00 - 16,00 saatleri arasında yapılacak nikah töreni ile dünya evine girmeye hazırlanıyorlar. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Şeyda Bayraktar ve Tolga Yılmaz 14 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da Karamürsel Su altı Sporları Kulübünde gerçekleşecek nişan töreninin ardından 15 Kasım Cumartesi günü Karamürsel Kültür merkezinde dünya evine girecekler. Bizlerde Karamürsel.tv ve Buber Group ailesi olarak genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İlyas Bayraktar ve Çiftlik Cadde sakinleri alkol ve uyuşturuculardan şikayetçiler

Karamürsel İlyas Bayraktar ve Çiftlik Cadde sakinleri alkol ve uyuşturuculardan şikayetçiler Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 4 Temmuz Mahallesi İlyas Bayraktar ile Çiftlik Caddesi köşesinde bulunan inşaat alkol ve uyuşturucuların mekanı olmuş. Mahalle sakinlerinin şikayetlerine rağmen inşaat sahipleri tarafından hiçbir önlem alınmaması tepkilere neden oluyor.

Karamürsel'de Sevgi Mektupları Projesi çok beğenildi

Karamürsel'de Sevgi Mektupları Projesi çok beğenildi Sevgi Mektupları Projesi Etkinliği çevre günü ile beraber gerçekleşti. İçinde sevgi olan cümleler kuralım dedik, Başta Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ‘Doğayı denizi, yeşili seviyorum. Ülkemi Seviyorum. İnsanları seviyorum’, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ‘Sevgi Kazansın’ derken, çaktırmadan siyaset kokan bir söylem olmuş, Bilindiği üzere Karamürsel belediye başkanlığını kazandığı ilk dönemde bu sloganla seçim kazanmıştı, hatırlatmasını yaparken herkes bir şeyler ekledi. Kimi sevgisiz olmaz dedi, kimi sevgi saygıdan doğar dedi... Ortaya keyifli bir çalışma çıkıverdi. Etkinliği gerçekleştiren Karamürsel Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Aydan Ergenç ve öğrencileri Aslı Akdemir, Kübra Gencer, Kevser Gökgün, Melike Bayraktar, Betül Aköz, Zeynep Aksüt ve Sıla Çakmak'a herkesin taktirini aldı.

Hırsızlar Çaldıkları Arabayı Karamürsel'e Bıraktılar

Dün akşam saatlerinde Yalova kemer köprüde evinin önünde duran 77 DH 095 Plakalı Yüksel B. İsimli şahsın Kartal marka otomobili çalan hırsız veya hırsızlar çaldıkları araçla Karamürsel'e gelerek burada kayacık mahallesi Rauf Denktaş bulvarı üzerinde bulunan ulu caminin arka tarafına bırakıldığı. Araçtan şüphelenen vatandaşların Karamürsel emniyetini arayarak şikayet etmesi üzerine araç bırakıldığı yerden Karamürsel emniyeti olay yeri inceleme ekiplerinin parmak izi almasından sonra. Araç sahibi Yüksel B. isimli şahsa teslim edildi. Aracının elektrik aksamının tamamen söküldüğünü ve aracın çalışmadığını söyleyen Bayraktar çalacak başka araba bulamadılar mı zaten zor ayakta duruyordu arabam. Bu kadarı da olmaz diyerek sitem etti.

Şampiyon Karamürsel..

Bu gün sahasında oynadığı karşılaşmada Gölcük Asarköyspor'u 2-0 deviren temsilcimiz puanını 21'e yükseltti. Karamürselspor rakibini 2-0 yenip Şampiyonluğunu ilan etti.Goller Emre Karabela ve Uğur Bayraktar.