Belediye Binası Haberleri

Belediye Binası Haberleri

Ahmet Çalık önce mazbatasını, sonra makamını aldı!

Devir teslim tamamlandı: "Adam bizi yendi" İlçe Seçim Kurulu Müdürü Abdurrahman Sözgün'den mazbatasını aldıktan sonra Kara Mürsel Alp'in anıt mezarına geçen Çalık, burada dua ettikten sonra Belediye binasına geçti.

Murat Akbaba, projelerini anlattı

Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimi kazanması halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Akbaba, Karamürsel Belediye Binası'nı Alışveriş Merkezi'ne (AVM) dönüştürerek Karamürsel AVM'sini kuracaklarını duyurdu.

Karamürsel'e geçici seyahat kart ofisi açılıyor    

Karamürsel'e geçici seyahat kart ofisi açılıyor     Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, seyahat kartları birimindeki artan taleplerin karşılanması için Karamürsel Belediye binasına geçici seyahat kart ofisi açıyor.

Karamürsel Belediyesi yanında silahlı yaralama

Karamürsel Belediye binası yanında silahlı saldırı sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerinde bulunan bir ticari taksi ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye getirilen yaralının üzerinden kimlik çıkmadığı bildirildi. Polis olay sonrası ilçe genelinde harekete geçti. Ayrıntılar birazdan...

Belediyeye bu seferde yolcu otobüsü girdi!

Kontrolden çıkan otobüs belediye binasına giriyordu! Karamürsel D-130 Karayolunda kontrolünü kaybeden bir yolcu otobüsü az daha belediye binasına giriyordu.

Polisten kaçarken belediye binasına uçtu

Karamürsel’de gece geç saatlerde meydana gelen olayda alkollü olduğu ve ehliyetinin olmadığı öğrenilen sürücü polisten kaçarken Karamürsel Belediye binasının içine araçla daldı.

Karamürsel Belediyesi’nden tam destek

Karamürsel Belediyesi belediye binasına ve tören alanına Azerbaycan bayrakları ile donatarak Azerbaycan halkına ve hükümetine destek verdi.

Silahla belediyeyi bastı! Çok sayıda polis sevk edildi

Elinde silah olduğu öğrenilen bir kişi Körfez Belediyesi’ni bastı. Şahsı etkisiz hale getirmek için çok sayıda polis ekibi sevk edildi

HERŞEY SEÇİM İÇİN Mİ? 14 AY YATTI! 10 GÜNDE YAPILDI!

Aylardır boşu boşuna çürümeye bırakılan ve bir çivi çakılmayan koca belediye binası, istenince günler içerisinde hayata geçirilebiliyormuş.

Karamürsel eski belediye binası ihaleye çıkıyor

Karamürsel'de bir dönem belediye binası olarak kullanılan bina kiraya verilecek.

15 Ay sonra Karamürsel eski belediye binası akıllara geldi

Karamürsel'de bundan 15 Ay önce boşaltılan belediye binası aylardır atıl bir vazitte bırakılmıştı.

BELEDİYENİN MÜLKLERİ NEDEN ÇÜRÜYOR!

Karamürsel’in en değerli yerlerinde bulunan ve bir süre geçici olarak belediye binası ve belediye ek binası olarak kullanılan 2 bina göz göre, göre çürümeye terk edildi.

Karamürsel'de büyük ihaleler

Karamürsel'de 3 salonlu sinema salonu ve 1 Kafeterya belediyeden ihaleye çıkıyor

Karamürsel sahildaki binalar tek tip boyanacak

Karamürsel Belediyesi, Mart ayı meclis toplantısında yapılan açıklamaya göre ilçe merkezinde bulunan 4 Temmuz mahallesi, inönü caddesi üzerinde eski belediye binası ile botanik kafe

Karamürsel'de bir ilk

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi İnönü caddesi üzerinde bulunan, Eski Belediye binası karşısında bulunan zabıta noktası belediye binasının taşınması ile birlikte boşaltılarak yeni belediye binasına geçmişti. İHALESİ YAPILDI Boşaltılan belediye binasının Karamürsel Belediyesi tarafından ihalesi yapıldığı ve ihale sonrası daha modern ve ilçenin estetiğine uygun bir tesis inşaatı başlatıldı. OLMAYANI YAPACAĞIZ Karamürsel'de bir çok ilke imza atan "Dörtbudak Group" İlçe halkı için yaptığımız bir çok yatırıma bir yenisini eklemekten gururduyuyoruz. Büyük şehirlerde çok popüler olan, dünya kahvelerinin ve çikolatalarının satıldığı noktaların neden ilçemizde olmadığını düşündük ve ilçemize böyle bir işletme açma kararı verdik dedi. YAKIN ZAMANDA HİZMETİNİZDE Tesisin ana hatlarının bittiğini ve çok kısa bir sürede açılışının yapılarak ilçeye yeni bir işletme kazandırılacağı bilgisi paylaşıldı.

Yeni Belediye binasında, İlk işyeri açıldı

4 Temmuz Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi Karamürsel Belediyesi Hizmet Binası ve Kent Meydanı dükkanlarında Faaliyet göstermeye başlayan Ersan Gıdanın açılışını Yıldırım gerçekleştirdi.

Karamürsel Belediyesin'de silahlı tehdit

haberoldun.com Haberine göre Kocaeli Karamürsel’de Belediye binasın’da Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile görüşmeye giden Mustafa Öztürk (47)

Yeni belediye binasında ilk meclis toplantısı yapıldı

Karamürsel'de yeni yapılan belediye binası toplantı salonunda ilk meclis toplantısı yapıldı.

Karamürsel Belediyesi Yeni yerine taşındı

19 Ağustos 2013 Tarihin'de Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Belediye binası yıkılarak yeniden yapılacağı için İnönü Caddesi İlhan Çınar alanı karşısında

Karamürsel'de yeni belediye binasın'da çıkan yangın panik yarattı

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi üzerin'de bulunan Karamürsel Belediyesi hizmet binası arkasında bulunan trafodan yükselen duman paniğe neden oldu.

Karamürsel'de otopark sorunu artık tarih olacak

Kocaeli Büyükşehir belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen, yeni belediye binası ve otoparkının yapımı geçtiğimiz aylarda tamamlanmış ve bir bölümünün açılışı yapılmıştı.

Karamürsel Kent Meydanı Doldu taştı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İsmail Yıldırım, bugün açılışı yapılan kent meydanın'dan halka seslendiler.

İsmail Yıldırım Açıkladı

Karamürsel'de yapımı devam etmekte olan yani belediye binası ve kent meydanındaki iş yerleri ve oto park kime verilecek ?

Karamürsel’i sevdiğimizi hizmetlerimizle gösteriyoruz

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel İmam Hatip Lisesi’ne yapılan spor salonu ve ken

Belediye Binası Modern Görünümüyle Dikkat Çekiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen modern belediye binası ve kent meydanı inşaatı devam ediyor.

Stajer Öğretmenler Karamürsel Müze Ziyareti

Stajyer öğretmenler Karamürsel Belediyesi Tarihi Belediye Binası ve Müzeyi gezerek incelemelerde bulundu.

Müzede Karamürsel Sepeti Yok!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, 24 Temmuz 1933 yılında ziyaret ettiği tarihi belediye binası...

Kent Meydanında Sona Yaklaşılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Daire Başkanlığı Karamürsel’de modern bir kent meydanı ve belediye binası inşa ediyor.

YÜRÜME ENGELLİ VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Karamürsel'de bugün öğlen saatlerinde bankada bir işini halletmek için Karamürsel'e gelen yürüme engelli vatandaş ben böyle rezillik görmedim merkezde 3 tur attım sonra yeni yapılan belediye binasının alt tarfındaki engelli yerine gittim fakat bir yer bulamadım en üzüldüğüm ise saygıda kalmamış . ENGELLİ PARK YERLERİ NEDEN DOLU Karamürsel'de uzun zamandır gündeme getirdiğimiz fakat hala bir çözüm bulunamayan engelli park yerleri engelli vatandaşları isyan ettirdi. ALLAH AŞKINA BİR GELİN Bu gün öğle saatlerinde gazetemizi arayan engelli bir vatandaş ALLAH aşkına bir gelin bakın fotoğrafını ben çektim gelin size onları'da göstereyim çarşı merkezinde bulunan bankaya gitmek için aracımı sahilin sonuna bıraktım diyerek serzenişte bulundu . YETKİLİLER CAYDIRICI ÇÖZÜM BULSUN Yürüme engeli olan vatandaş cezalar caydırıcı değil bu engelli park yerlerine park eden kişilerin eğer araçları oradan çekici ile kaldırılıp sağlamda bir ceza yazılırsa eminim bir daha bu yerlere park etmeyecektir diyerek çektiği fotoğrafları bizlerle paylaştı.

Gelene Geçene Rezil Oluyoruz, Bu Pisliği Kaldırın!

Gelene Geçene Rezil Oluyoruz, Bu Pisliği Kaldırın! Güzel Bir Atasözü vardır. ‘Aslan Yattığı Yerden Belli Olur’ demiş atalarımız ama gelin görün ki Karamürsel’den her gün yüzlerce geçiş yapan kişiler acaba bu atasözü ile Karamürsel’i ne kadar irdeler, yetkililer bu resim size ne ifade ediyor? Körfez’in incisi dediğimiz ve de Türkiye’nin en önemli karayolundan birisi olma özelliğini taşıyan D-130 karayolunu kullanarak ulaşımlarını sağlayanlar tarafından bu tür kirli görüntülerle Karamürsel’in anımsanmasının, hafızalarda bu kirli görüntülerin kalmasının kendilerini son derece üzecek ve rencide edecek bu görüntü nedeniyle Karamürselliler, yetkililerden harekete geçerek bu pis görüntüyü ortadan kaldırmalarını istiyorlar. Yetkililer halkın sesine ve şikâyetine duyarsız kalmayın gelip geçene daha fazla rezil olmadan bu pis görüntüyü kaldırın.