Belediye Meclisi Haberleri

Belediye Meclisi Haberleri

Osman Gazi köprüsünden Gebze seferlerine indirim uygulansın

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Engin Taşdemir ve Orhan Tanış, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Gebze-Gölcük arasında sefer yapan Hat700 ulaşım ücretinde indirim talep etti.

Belediye kiracılarına müjde 4 ay kira alınmayacak

Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım başkanlığında bir araya gelen Karamürsel Belediye Meclisi gerçekleşen oturumda önemli bir karar aldı.

Büyükşehir'de gerginlik! İsmail Yıldırım, Taşdemir'e kağıt fırlattı!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir'e kağıt fırlattı

Büyükşehir 4 yolcu motoru kiralayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı Leyla Atakan kültür merkezinde gerçekleştiriliyor. Düzenlenen Büyükşehir Belediyesi meclisi aldığı kararla, deniz ulaşımında kullanılmak üzere 4 motor kiralayacak.

KARAMÜRSEL BELEDİYE MECLİSİNDE BÜYÜK AYIP!

Karamürsel Belediyesi Mayıs ayı belediye meclis toplantısında 65 yaşındaki CHP Meclis üyesi Orhan Demirer'e yüksek perdeden ağır sözler söyleyen İsmail Yıldırım'ın meclis toplantısı video kayıtlarını basına kim servis etti.

CHP Gurup üyeleri denetlensin dedi, başkan kabul etti

2018 Şubat Ayı Meclis toplantısı Karamürsel Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi.

İş adamı Cevat Sarı meclise talibim dedi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanına ve sevilen iş adamı Cevat Sarı belediye meclisine bende talibim dedi.

İsmail Yıldırım meclis toplantısında yine çark etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin mayıs ayı toplantısı bugün Fuar Alanı içinde bulunan Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda yapıldı.

Ne yetim hakkı yeriz, nede yediririz

CHP Karamürsel Belediye Meclis üyesi ve grup sözcüsü Ahmet Çalık gazetemize yaptığı açıklamada çok önemli konuları gündeme getirdi ve Belediye Meclisinde CHP grubu adına sunduğu son soru önergelerini kamuoyuyla paylaştı.

Balıkçılar Karamürsel Belediyesine dava açacaklar

Karamürsel’in merkezinde bulunan Balık Adası, malumunuz yenilenecek. Gebze Teknik Üniversitesi tarafından çizilen proje, Karamürsel Belediye Meclisi’nden ve

CHP Karamürsel Belediye meclisine soru önergesi verdi

Kasım ayındaki Meclis toplantımızda Sayın Belediye Başkanımızın yapılması düşünülen yeni çarşı içi trafik düzenlemesi ile ilgili yapmış olduğu bilgilendirmeden

Karamürsel'de büyük ihale

Karamürsel Balık Adası yapım işi 12.12.2016 Tarihinde ihaleye çıkacak.Karamürsel'de Balık Adası projesi GTÜ tarafından tasarlandı. Karamürsel Belediye Meclisind

Gültan Kışanak gözaltına alındı!

Gültan Kışanak ile Belediye Meclisi Üyesi Fırat Anlı, terör soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.

Karamürsel Kadın Belediye Meclisi'nden resim sergisi

Karamürsel Kadın Belediye Meclisi'nden resim sergisi Karamürsel İlçesi CHP Belediye Meclis Üyesi Meral Karadeniz tarafından Karamürsel Belediyesi Sanat Galerisin de 'Resim Sergisi' açıldı. Açılışa katılım yoğun oldu.

Büyük Şehirden Güzel Haber Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin eylül ayı birleşimi, fuar içindeki Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun idaresinde 139 gündem maddesiyle yapılan toplantıda önemli kararlar alındı. Meclise verilen bir teklifle 21-27 Eylül tarihleri arasında belediye otobüsleri, 24-27 Eylül tarihleri arasında ise Büyükşehir’in vapur ve yolcu motorlarının ücretsiz yolcu taşımasına karar verildi.

KARAMÜRSEL BELEDİYE MECLİSİNİN ALDIĞI KARARLAR NEDEN GİZLİ ?

Karamürsel'in sevilen simalarından ve çok geniş bir çevre tarafından tanınan Karamürsel merkezdeki iki dükkanı ile Karamürsel'de ilçemiz insanına yıllardır hizmet veren ve sosyal olarak çok aktif bir kişi olan Mehmet Akdeniz,geçtiğimiz günlerde kendi sosyal paylaşım sitesinden Karamürsel'de binlerce insanın merak ettiği ve gerek iş yerinde yapılan muhabbetlerde gerekse katıldığı ortamlarda Karamürsel Belediyesi Meclisi ile alakalı insanların kafalarında bir çok soru işareti olduğunu dile getirdi. Bu konuların başlıcaları şunlar ; Belediye Meclis üyelerinin yetkileri nelerdir ? Belediye Meclisi Şimdiye kadar hangi kararları almıştır ? Belediye Meclis üyeleri alınan kararlarda ne kadar bağımsız kalmıştır ? Belediye Meclis üyeleri Karamürsel'e neler kazandırmıştır ? Belediye Meclis üyeleri çalışmaları hakkında halka ne kadar bilgi vermemiştir? Belediye Meclis üyeleri arasında 1 koyunu dahi emanet etmeyeceğim insanları o listelere kimler yazıyor hangi özelliklerinden dolayı bu insanlar listeye giriyor. ? Belediye Meclis üyelerinin Karamürsel'in gelişimi için bir çalışması varmı ? Neden Belediye meclis üyelerinin çoğunluğu Mimar yada İnşaat Mühendisidir ? Bizlerde bu konulara ilaveten daha geçtiğimiz gün Sn Kocaeli Valisi Güzeloğluna sunulan karamürsel kitapçığının başlığını hatırlatarak soruyoruz. Kimden neyi saklıyorsunuz ? Karamürsel'de sizleri seçen insanlarda dahil olmak üzere herkesin parasının nereye harcandığını bilmeye hakkı yokmu ?

Barış Treni İzmite Geliyor

Barış Treni İzmit’e geliyor Barış sürecini topluma daha iyi anlatmak amacıyla hazırlanan, Türkiye’nin en doğusuna kadar gidecek olan Barış Treni, çarşamba günü İstanbul’dan hareket ediyor. Tren, saat 12.00’de İzmit Garı'nda karşılanacak. İZMİT’TEKİ ETKİNLİKLER Barış Treni’ni İzmit’te karşılama ve ağırlama sorumluluğunu İzmit Belediyesi üstlendi. Çarşamba günü trenle gelecek konuklar çözüm sürecine dikkat çekmek için saat 13.30’da Sabri Yallım Parkı’nda fidan dikecek, saat 14.30’da da İzmit Belediye Meclisi Salonu'nda 'Çözüm Süreci' konulu panel düzenlenecek.