Biçti Haberleri

Biçti Haberleri

Alkollü sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi!

Karamürsel’de alkollü sürücü Yavuz A. (44) gece geç saatlerde daldığı mahallede 6 aracı biçti. Mahalleyi komple ayağa kaldırdı.

Yoldan çıkan tır araçları biçti!

Karamürsel’de yoldan çıkan bir tır yol kenarında bulunan araçları adeta biçti.

Karamürsel’de korkunç kaza 4 yaralı

Karamürsel’de gece geç saatlerde meydana gelen kazada 2 araç hurdaya döndü 4 kişi yaralandı.

Yolcu otobüsü otomobili biçti 2 yaralı

Dinçer E. idaresindeki 41 EF 682 plakalı yolcu otobüsü, Halıdere mevkiinde akaryakıt istasyonundan yakıt alarak yola çıkmak isteyen İbrahim Zarga idaresindeki 41 E 4339 plakalı otomobile çarptı. Otomobil takla atarak karşı şeride geçti.

Alkollü sürücü arabayı biçti 2 yaralı

Kocaeli, Karamürsel'de sabah saatlerinde bir alkollü ve bir ehliyetsiz sürücü kaza yaptı. Kaza sonrası araçlar kullanılamaz hale geldi iki kişi yaralı.

Tanker durakta bekleyen taksiyi biçti

Karamürsel'de trafik kazası 2 yaralı. Olay Karamürsel D-130 karayolu 4 Temmuz Mahallesi merkez ışıklar mevkinde Karamürsel'den  Yalova istikametine seyir halinde olan

Karamürsel'de katliam gibi kaza TIR 6 taksiyi biçti

Karamürsel'de katliam gibi kaza TIR 9 taksiyi biçti

Kız meslek lisesi ışıklarda tır, taksiyi biçti

Karamürsel'de akşam saatlerin'de meydana gelen kazada kırmızı ışık ihlali yapan bir tır, kavşakta dönene taksiyi biçti.

Karamürsel'de LPG Yüklü tır taksiyi biçti

Karamürsel’de öğlen saatlerin ’de meydana gelen kazada 41 R 8585 Plakalı LPG yüklü  tanker sürücüsü Zeki D (45) D-130 Karayolu kız meslek ışıklara geldiği sırada kırmızı ışığı fark edemeyerek

Karamürsel'de tır taksiyi biçti 3 yaralı

Karamürsel,Ereğli D-130 Karayolu Bozdağ sitesi önünde bir tır, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek bir taksiyi adeta biçti takside

Karamürsel'de Tır Taksiyi Biçti

Karamürsel D-130 karayolunda meydana gelen kazada TIR taksiyi önüne alarak sürükledi.

Tır yolcu minibüsünü biçti

Karamürsel'de facia kıl payı atlatıldı. Karamürsel kayacık mahallesi D-130 Karayolu Yalova istikametinde Karamürsel'den Yalova istikametine gitmekte olan

Karamürsel'de kırmızı ışıkta bekleyen otomobili biçti!

Karamürsel'de kırmızı ışıkta bekleyen otomobili biçti! Karamürsel'de yaşanan trafik kazasında kırmızı ışıkta bekleyen otomobili TIR biçti. Kazada 2 kişi yaralandı Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu Karamürsel Lisesi Işıkları Yalova İstikametine gitmekte olan Hakan S. (28) yönetimindeki 16 CVE 51 plakalı TIR kırmızı ışıklarda duran Mustafa S. (36) yönetimindeki 34 TR 0103 plakalı otomobil çarpması sonucu otomobil şoförü Mustafa S. ve yanında bulunan Mehmet S. (69) yaralanarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-130 Karayolu uzun araç kuyrukları oluştu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KARAMÜRSEL'DE FACİA KIL PAYI ATLATILDI

Karamürsel'de dün gece meydana gelen kazada facia kıl payı atlatıldı. Görgü tanıklarının iddialarına göre olay dün gece Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi park caddesi üzerinden D-130 Karayoluna çıkmaya çalışan 41 J 928 Plakalı binek araç izmit istikametinden Karamürsel merkez istikametine giden 33 CCU 79 Plakalı tır yola çıkmaya çalışan aracın ön kısmını tamamen kopardı. Görgü tanıkları eğer biraz daha yola çıkmış olsaydı taksiyi param parça olabilirdi derken. 41 J 928 Plakalı aracın içindeki 4 kişide hiç bir hasar almadan kurtuldu. Kaza sonrası önü kopan araç kullanılamaz hale gelirken olay yerine çağrılan çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı.

Karamürsel'de Korkunç Kaza Kamyon Ticari Taksiyi Biçti

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Yeni Mezarlık Girişinde meydana gelen kazada ticari taksi şoförü yaralandı. Alınan bilgiye göre Karamürsel Pazarköy mahallesine müşteri almak için giden 41 T 6030 plakalı Mehmet Keskin (56) yönetimindeki ticari taksi 4 Temmuz Mahallesi Yeni Mezarlık girişine geldiği sırada yukarıdan aşağıya inmekte olan 41 PL 353 plakalı kamyonun 110 metre sürüklenerek çarpması sonucu ticari taksi şoförü Mehmet keskin başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak 112 acil ekipleri tarafından Karamürsel devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken kamyon şoförünün kazadan sonra olay yerinde kaçtığı belirtilirken polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken olay yerinden kaçan şoförü de her yerde aramaya başladı.

Karamürsel'de Kırmızı ışıkta geçen TIR taksiyi biçti

Olay dün gece geç saatlerde Karamürsel Amiral Caddesi D-130 Karayolu kız meslek lisesi ışıklarında meydana geldi.Görgü tanıklarının iddialarına göre döner kavşakta yeşil ışıkta dönmek isteyen Fiat marka binek araca kendisine kırmızı ışık yanan 34 GA 6535 Plakalı Mercedes Marka tır çarparak aracın ön kısmını param parça yaptı. Kazada can kaybı yaşanmaz iken bu kavşakta sık sık yaşanan kazalar kavşaktaki ışıklandırmadan kaynaklandığı düşünülüyor.

Beton yolda kazalar hız kesmeden devam ediyor

Karamürsel D-130 kara yolu Karamürsel girişi ile çıkışı arasında yer alan beton yolda kazalar hız kesmeden devam ediyor. Sabah saatlerinde bir tır kayarak bariyerleri biçti ve tırın dorsesi yolun diğer tarafına geçti . Olaydan can kaybı yaşanmazken maddi zarar meydana geldi. Aradan bir kaç saat geçmeden bu sefer yine aynı yerde Gulf Petrolün karşısında bir tır ışıklarda durunca arkasındaki minibüs duramayarak tırın dorsesine çarptı.Minibüs sürücüsü hızının sadece 30 yada 40 km olduğunu frene dokunması ile aracın altından kayarak öndeki dorsenin altına girdiğini söylerken 'Burada bu kadar kaygan bir yolun olduğunu nereden bile bilirdim az daha dorse şoför mahalline girecekti çok korktum' diyerek yetkililere sitem etti. Bizde buradan yüzlerce defa uyarmamıza rağmen tekrar özellikle Karamürselli hemşehrilerimize bir daha söyleyelim yağmurlu havalarda lütfen özellikle beton yolda çok ama çok dikkat edin. Hızınız ne kadar yavaş olursa olsun takip mesafenizi lütfen koruyun herhangi bir mal veya can kaybına karşı dikkatli olmanızı tekrar hatırlatıyoruz.

Karamürsel'de korkunç kaza tır arabaları Biçti D-130 karayolunda Yan Yattı

  Karamürsel’de meydana gelen kazada TIR çarptığı minibüste 35 Suriye uyruklu mülteci çıktı   Karamürsel’de meydana gelen kazada TIR çarptığı minibüste 35 Suriye uyruklu mülteci çıktı      Edinilen bilgilere göre kaza, Karamürsel D-130 Karayolu kayacık Mahallesi İmsak Işıklarında meydana geldi. Karamürsel’den Yalova istikametine gitmekte olan Mehmet Zafer Cagran (57) yönetimindeki 31 AZJ 34 plakalı TIR İmsa Işıklarına geldiğinde ilk önce önündeki 34 BZ 0700 plakalı minibüse çarptı daha sonra kontrolden çıkan TIR, D-130 karayolunun ortasındaki tel bariyerleri devirerek devrildi. Devrilen Bariyerlerden bir demir karşı yönden seyir halindeki Sevinç Demir (35)  yönetimindeki özel aracın ön camından girdi.   35 Mülteci kaçtı Yaşanan kazının ardından TIR’ın çarptığı minibüste bulunan 35 Suriyeli mülteci olay yerinden kaçarken Karamürsel Emniyet güçleri tarafından 27 kişi kısa sürede yakalanırken diğer kaçan 8 mülteciyi polis her yerde ararken yakalanan mülteciler sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, kazada TIR sürücüsü Mehmet Zafer Cagran, özel araç sürücüsü Gökhan Demir ve eşi Sevinç Demir (27) hafif yaralanarak Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Devrilen TIR nedeniyle D-130 Karayolu Yalova İstikametine kapanırken trafik tahliye yoldan verildi.

Kırmızı Işıkta Geçen Minibüs Taksiyi Biçti

Akşam saatlerinde ilçemiz 4 Temmuz Mahallesi D-130 karayolu üzeri Kız meslek Lisesi Girişinde Kırmızı ışıkta geçen 34 DR 8277 Plakalı Wosvagen marka minibüs bu esnada ışıklardaki adadan dönüş yapıp anayola girmek isteyen 41 GE 941 Plakalı Hyundai marka araca çarparak aracı sürükleyerek yoldan çıkardı ve ışıkların altındaki refüje fırlattı olayda aracın içinde bulunan bir bayan hafif şekilde yaralanırken araçta bulunan küçük bir kız çocuğunun çok korktuğu fakat çok şükür yara almadan kurtulduğu görüldü. Kazaya çarpan minibüs sahibi ise olayı yara almadan atlattı. Olay yerine gelen trafik polisleri olayla ilgili inceleme yapmaya başladı.