Bilgiç Haberleri

Bilgiç Haberleri

Artık Karamürsel köy ürünleri alıyoruz

Karamürsel’in marka değerlerinden olan Bilgiçler’in yeni projesi ‘’ Karamürsel Köy Ürünleri ‘’ tanıtımını yaptı.

Karamürsel Spor Ufuk Gülez ile anlaştı

Hücum hattını bir santrafor transferiyle güçlendirmek isteyen Karamürselspor, İlimtepe Kullar ile yollarını ayıran Ufuk Gülez ile anlaştı . 

Karamürsel'in kocaman yürekli insanları

Türkiye Yardım Severler Derneği Kocaeli Şubesi başkanı, Bilgiç Bilgisu YENER ve yönetimi tarafından Karamürsel'e yardım eli.

Bilgiç: “Sevdamız Karamürsel”

AK Parti Karamürsel İlçe SKM toplantısında konuşan SKM Başkanı Ramis Bilgiç, “Karamürsel’de seçim parolamızı ‘Sevdamız Karamürsel’ olarak belirledik” dedi

Karamürsel AK Parti'nin başarılı ismi Bülent Bilgiç'e yeni görev

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Bülent Bilgiç, AK Parti gençlik kollarında ürettiği bir birinden güzel projeler ile bir çok başarıya imza atmıştı.

KARAMÜRSEL’DE BİR İLKE İMZA ATTI

Karamürsel’de bir ilke imza atan Kadir Bilgiç, kurduğu dernek ile büyük başarılara imza atmaya devam diyor.

Genç kız işe giderken, araba ezdi

Kocaeli Karamürsel'de sabah erken saatlerde evinin karşısında bulunan çalıştıüğı iş yerine geç kalmamak için işe giden genç kıza araba çarptı.

Bilgiçler Köfte ve Izgara 3 Şubesini açtı

Kocaeli'nde ürün ve hizmet kalitesi ile adından sürekli söz ettiren Bilgiçler Köfte ve Izgara tarafından devralınan ve çok kısa süre içerisinde yapılan tadilat sonrası 

Bilgiçler Köfte önünde trafik kazası 2 yaralı

Karamürsel Ereğli'de meydana gelen trafik kazasın'da iki kişi yaralandı. Olay Haktan Ç. İdaresindeki 77 DL 585 Plakalı araç henüz bilinmeyen bir nedenle Ereğli Bilgiçler köfte önüne

Karamürsel öğretmen evi el değiştirdi

Karamürsel'in sevilen simaların'dan olan Ergün Akkuş sosyal paylaşım hesabın'dan yaptığı açıklamada, Karamürsel Öğretmenler evi Düğün Salonu

Kamyon Apartmana Girdi

Karamürsel, Ereğli bilgiçler köftenin önünde meydana gelen kazada faciadan kıl payı atlatıldı.

Karamürsel'in Yiğit Çocukları

Fevziye köyünde düzenlenen 110. Geleneksel Tarihi Yalova Fevziye Yağlı Güreşleri, 40'ı başpehlivan 400 güreşçinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kediyi ezmemek için kaza yaptı

Karamürsel'de yola atlayan kediyi ezmemek için direksiyonu kıran sürücü, kaza yaptı.

Çamçukur Moral Depoladı

12 Mart’ta başlaması beklenen 2. Küme U-19 Ligi’nde mücadele edecek olan Çamçukurspor önceki gün Bilgiçler Köfte de yediği yemekle moral depoladı.

İsmail Yıldırım ak gençlerle buluştu

AKP Karamürsel İlçe Gençlik Kolları, Tecrübe Konuşuyor etkinliğine katılan İsmail Yıldırım,Ben sizleri bana emanet olarak görüyorum dedi. AKP Karamürsel İlçe Gençlik Kolları, Tecrübe Konuşuyor etkinliği kapsamında haftalık toplantılarında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AKP İlçe Başkanı Recep Demirel'i ağırladı. AKP Gençlik Kolları Üniversite Sorumlu Başkanı Bülent Bilgiç tarafından organize edilen etkinliğe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve üniversiteli gençler katıldı.

Karamürsel'de kaza yapan aracın tekeri koptu

Karamürsel Ereğli'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada aracın amortisörü ve tekeri koparken araç kullanılamayacak bir hale geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre İzmit istikametinden Karamürsel'e doğru gelen 35 AE 062 plakalı H.D (37) yönetimindeki araç D-130 karayolu bilgiçler köftenin önüne geldiğinde birden direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarındaki beton bariyere çarptığı ve çarpmanın etkisi ile aracın amortisörü ve tekerinin fırladığını gören çevredeki vatandaşlar kaza yapan kadın sürücü ve araçta arka koltukta bulunan 5 yaşındaki oğlunu araçtan çıkardıklarını ve 112 acil servis ekiplerini aradıklarını bildirdiler. Kazada araç sürücüsü ve küçük oğlu yara almadan kurtuldular. Kazadan sonra D-130 karayoluna bir müddet tek şeritten trafik verilirken olay yerine çağrılan çekici ile araç yoldan kaldırıldı.

Karamürsel'in Yeni İncisi Dereköy Sahilde Sona Gelindi

Büyükakın Karamürsel Dereköy sahilini inceledi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel Dereköy Sahili birinci etap çalışmasını yerinde inceledi.

Bilgiçler Köfte önünde araç direğe çıktı yaralılar gölcüğe sevk edildi

Karamürsel ışıklı kavşakta yaralamalı kaza Karamürsel D-130 Karayolu Ereğli Işıklı Kavşakta meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Karamürsel D-130 Karayolu Ereğli Işıklı Kavşakta meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Karamürsel D-130 Karayolu Ereğli Mahallesi ışıklı kavşakta meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre H. A. (45) yönetimindeki 16 ZP 271 plakalı özel araç ve Yalova istikametine gitmekte olan G. T. (28) yönetimindeki 34 TC 626 plakalı özel araçla çarpıştı. Çarpmanı etkisiyle 16 ZP 271 plakalı araç aydınlatma direğine çarparak durabildi. 16 ZP 271 plakalı araçta bulunan F. A. (81) ağır yaralanarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılırken her iki araç sürücüleri de kazayı hafif atlatarak Karamürsel Devlet hastanesinde tedavi altına alınırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.