Bir Haberleri

Bir Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'yi salladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son mitingini gerçekleştirmek üzere Kocaeli’ye geldi.

Ramazan günü demeden başından vurdular!

Karamürsel ilçesi sahilinde balık tutan vatandaşlar, beklenmedik ve trajik bir olaya şahitlik etti. Sahil kenarında sakin bir gün geçiren balıkçılar, aniden dikkatlerini çeken bir görüntüyle karşılaştılar.

Kocaeli Valiliği'nden önemli açıklama!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli ve çevresi için fırtına uyarısında bulundu. Marmara Bölgesi'nde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

MANSUR YAVAŞ'TAN KARAMÜRSEL HALKINA ÖZEL MESAJ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık'a destek vermek amacıyla özel bir mesaj paylaştı.

Genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürselli genç Korcan Özbay, İstanbul'da geçirdiği trajik bir kaza sonucunda vefat etmiştir

Karamürsel Emniyet Uyuşturucuya göz açtırmıyor!

Karamürsel'e atandığı günden beri ilçe genelinde büyük başarılara imza atan Karamürsel Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ve başarılı ekibi, bir kez daha başarılı bir operasyona imza attı.

Siyasete ara verildi! Şehitler için seferber olundu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi tarihi bir gün olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü'nü anmak ve şükranlarını sunmak amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Şehit ve gazi yakınları iftarda buluştu

Karamürsel ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programı duygusal anlara sahne oldu.

Altınova tersaneler bölgesinde yine iş kazası yine ölüm

Ziya Yamaç, Yalova'nın Altınova ilçesindeki bir tersanede kule vinç operatörü olarak çalışıyordu. Şiddetli rüzgar nedeniyle kule vincini kontrol etmek için vince çıktı ancak vincin devrilmesi sonucu kabinde sıkıştı.

Ahmet Çalık sevgisi sokaklara sığmadı

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

İsmail Yıldırım'ın gider ayak verdiği ihale gündeme bomba gibi düştü

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın görevini bırakmasına günler kala, sadece tek bir firmanın katıldığı ihale büyük tartışmalara neden oldu.

Ankara evleri ışıklarda kaza 3 kişi yaralandı

Karamürsel'de Ankara evleri ışıklarında bir trafik kazası meydana geldi ve üç kişi yaralandı. Olay, Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi'nde gerçekleşti.

Karamürsel'de 4 Milyon TL'ye Satılık Tarla

Karamürsel'de bulunan Akçat Mahallesi'nde yer alan 13,837 metrekarelik bir tarla, 4 milyon 177 bin 698 TL muhammen bedel ile satışa çıkarıldı. Karamürsel Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından ilan edilen satış, 10 Nisan Pazar günü saat 10.28'de gerçekleşecek.

Selda Yavuz, Karamürsel halkını yalnız bırakmıyor

Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda, ilimizde Ramazan ayında darda olan kimse kalmaması için Vali Yardımcıları ve ilçe Kaymakamları dahil olmak üzere hane ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediliyor.

Özcan Dağlı tam destek ile güven tazeledi

S.S.Altınova-Kaytazdere Kamyoncular Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu, 10 Mart 2024 Pazar günü saat 12.00'de kooperatif binasında gerçekleşti.

Olası Marmara depremi için alınacak ulaşım önlemleri

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Halit Özen, İstanbul'da olası bir depremde ulaşım alanında alınacak önlemlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Ramazan'ın ilk gününde kan gövdeyi götürdü

Sabahın erken saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir taksi durağının önüne araçlarını bırakan kişiler, taksi şoförü Şükrü Ç. tarafından uyarıldığı iddia edildi. 

Yıldırım, bu makamlar tehlikeli diyerek veda etti

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, görevini bırakırken düzenlediği "Veda Busesi" programında, makamların tehlikeli olduğunu ve 31 Mart'ta şehrin eminini seçerken dikkatli olunması gerektiğini belirterek halkı uyardı.

Karamürsel'de Uyuşturucu Operasyonu: İki Kişi Yakalandı

Karamürsel'de polis ekipleri tarafından yapılan bir uygulama sırasında, A.K ve Y.S isimli şahısların üzerinde toplamda 28 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Medula Reçete Sistemi Güncellemesi ve Eczane Mağduriyeti

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun tek taraflı kullanıcısı ve yöneticisi olduğu Medula Reçete Sistemi, eczacılar ve eczaneler açısından fiyatlandırmaya müdahale edilmesine izin vermeyen bir yapıya sahiptir.

YRP Karamürsel tanıtım programı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, İl Başkanı Ali Taştan, İl Başkan Yardımcılraı, Karamürsel Belediye Başkanı Adayı Ali Osman Aydın ve Meclis üye adayları ile birlikte Karamürsel’de Aday tanıtım ve Seçim beyannamesi programı yapıldı.

Karamürsel Emniyet Yüklü miktarda met yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla bir kadının üzerinde büyük miktarda uyuşturucu madde bulundu.

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

Alp Anadolu Lisesi'nden muhteşem Yeşilay Haftası Programı

Karamürsel ilçesinde, Yeşilay Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karamürsel Alp Anadolu Lisesi tarafından Kaymakam Hikmet Özbağçı İlkokulu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Alperen Ocakları Karamürsel’de teşkilatlandı

Büyük Birlik Partisi’nin gençlik kolları olan Alperen Ocakları, Karamürsel’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Ocağın başkanlık görevine ise Mustafa Şahin getirildi.

Osman Kıvanç, adaylığını açıkladı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi muhtarlığı için bir başarılı isim daha adaylığını açıkladı.

Ahmet Çalık, birlikte başaracağız dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Yalakdere ve Tepeköy Mahallelerini ziyaret etti.

Doğan Çitil, dostluk ateşini yaktı

Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere Belediye başkan adayı Doğan Çitil, Kaytazdere Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır idarecilik yapan ve aynı zamanda beldede esnaflık yapan geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isimdir.

Çetinkaya: "Karamürsel için var gücümüzle çalışacağız"

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilçede yoğun bir ziyaret programıyla esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Büyük acının üzerinden 66 yıl geçti

Türkiye'nin denizcilik tarihine kara bir leke olarak kazınan 1 Mart 1958 tarihinde yaşanan Üsküdar Faciası, hâlâ hafızalarda canlılığını koruyor.