Bireykoleji Haberleri

Bireykoleji Haberleri

Karamürsel Birey Koleji bursluluk sınavı

Birey Bursluluk Sınavı 6 OCAK 2024 ( CUMARTESİ ) Sınava Katıl Bursunu Kazan Geleceğe Hazırlanan Birey'lerden Ol Başvurular birey.com 0555 055 92 95

Karamürsel'de vatandaşın Türk Telekom tepkisi!

Karamürsel'de vatandaşlar Türk Telekom internet bağlantısının olmaması ve yaklaşık 2 gündür bu problem yaşadıklarını dile getirdi.

Karamürsel Birey Koleji yine bir ilke imza attı

Karamürsel Birey Koleji yine büyük bir başarıya imza attı. Karamürsel'de açıldığı günden bu yana başta ilçe genelinde olmak üzere bölgede adından sık bir şekilde söz ettirmeye devam ediyor.

Karamürsel Birey yine gönülleri fet etti

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek uzman eğitimci kadrosu ile gerekse çok tecrübeli yöneticileri sayesinde bölgede eğitim alanında zirveyi kimseye bırakmayan, " Karamürsel Birey Koleji " sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği hassasiyet ile bölgede adeta bir öncü haline geldi.

Sonuçlar açıklandı birinci Kocaeli'nden çıktı

İşte Kocaeli’nin YKS birincisi YKS sonuçları açıklandı. Temel Yeterlilik, Alan Yeterlilik ve Yabancı Dil Testi olmak üzere üç farklı oturumda gerçekleştirilen sınavda TYT ve YDT İngilizce birincisi Kocaeli’den Zeynep Dila Kuyucu oldu.    

Birey Kolejinden muhteşem mezuniyet

2021-2022 Eğitim öğretim yılı Karamürsel Birey Koleji Anadolu Lisesi 12. Sınıflar Mezuniyet Töreni, 14 Haziran 2022  Salı günü okul kampüsünde yapıldı. Okul yönetim kurulu başkanı ve kurucu temsilcisi Muhsine Sarıca Hışır , Yusuf Özdemir, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Eğitimde başarının adresi, Karamürsel Birey Koleji

Toplumda turizm bilincini yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası’ yurt genelinde olduğu gibi Kocaeli'nin Karamürsel

Karamürsel ve Gölcük'te kodlama atölyesi açılacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 99’uncu kuruluş yıldönümünde 99 okula daha KODELİ Robotik Kodlama Atölyesi kurulumu yapılacak.

Karamürsel Birej Koleji'nin minik öğrencileri Polis Haftasını kutladı

Karamürsel Birej Koleji'nin minik öğrencileri Polis Haftasını kutladı. Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümünü kutlamak için İlçe Emniyet Müdürlüğü polis noktasını ziyaret etti.  

Karamürsel Birey Koleji yine örnek oldu

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek ilçe genelinde gerekse ülke genelinde büyük başarılara imza atan, Karamürsel Birey Koleji yine bir ilke imza attı.

Bir haftadır musluktan akan sarı su vatandaşı isyan ettirdi

Karamürsel Kayacık mahallesi Ankara evlerinde yaşayan vatandaşlar son bir haftadır musluklarından akan sarı ve pis kokulu su yüzünden zor durumdalar. Yetkililere defalarca bilgi vermelerine rağmen hala bir çözüm bulunamadığını dile getiren mahalle sakinleri, pis su

Özel Karamürsel Birey Koleji LGS'de yine zirvede

LGS sınavına giren, Özel Karamürsel Birey Koleji öğrencilerinin tamamı büyük bir başarıya imza atmayı başardı.

Türkiye’nin en iyi özel okulu Karamürsel’den çıktı

Karamürsel’de açıldığı günden bu yana eğitime yön veren Karamürsel Birey Koleji bu seferde, Türkiye sıralamasında birinci çıktı..

Ramazan günü yavru yunus balığının kafasına ateş etmişler!

Karamürsel sahilde geçtiğimiz hafta sahile çeşitli yerlerinden 3 el ateşli silahla vurulduğu tahmin edilen yavru yunus balığı bulundu.