Bismillah Haberleri

Bismillah Haberleri

Karamürselli balıkçılar “Vira Bismillah” dedi

Karamürsel'de hazırlıklarını tamamlayan balıkçılar, kıyıda toplanan yüzlerce kişinin alkışları eşliğinde denize açılarak "Vira Bismillah" dediler.

Karamürsel DEVA Karacaer ile Bismillah dedi

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ilçe yönetimlerini atamaya devam ediyor. Bu kapsamda Karamürsel İlçe Başkanlığı’na ilçenin başarılı iş insanı Hayrettin Karacaer atandı.

Karamürselli balıkçılar Vira Bismillah dedi

Karamürsel ilçesine bağlı balıkçı kasabası Ereğli'de avlanma yasağının kalktığı 31 Ağustos gecesi denize açılan balıkçılar, bereketli bir yıl dileğiyle, 'Vira Bismillah' dedi.

Kocaeli geneli ilçe ilçe bayram namazı saatleri

Kocaeli geneli Ramazan Bayramı namaz saati vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kocaeli gebeli ilçe ilçe bayram namazı kaçta kılınacak? Bayram namazı nasıl kılınır?

Ahmet Çalık, binlerce destekçisi ile bismillah dedi

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık, tanıtım organizasyonunda salonu tıka basa dolduran binlerce kişi ile seçimde ne kadar ciddi bir rakip olduğunu bir kez daha kanıtladı.

2018 Ereğlili balıkçılar 'Vira Bismillah' ile sezonu açtı

Karamürsel, Ereğli beldesinde faaliyet gösteren balıkçılar 2018 balık sezonunu okunan dualar açtılar.

Saadet Partisi seçim hazırlıkları için Bismillah dedi

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 24 Haziran'da yapılacak seçimler için hiç ara vermeden seçim çalışmaları için Bismillah dedi.

Balıkçılar Aylar Sonra Bugün Vira Bismillah Diyecek

1 Eylül’de bitecek olan Av yasağı sebebiyle Ereğli’de denize açılacak balıkçılar hazırlıklarını tamamladı.

Dualarla Ereğli balık halinde sezonun ilk mezatı başladı

Dualarla Ereğli balık halinde sezonun ilk mezatı başladı 15 nisanda başlayan balık av yasağı sona erdi. Karamürsel Ereğli’de profesyonel Balıkçılar tekneleri ile vira bismillah diyerek açıldı. Her ne kadar ilk gece deniz dalgalı ve beklenen balık az avlanmasına rağmen balıkçılar yeni sezondan umutlu döndüler.