Büfe Haberleri

Büfe Haberleri

Kayıp oğlumuz bulunmuştur. Herkese teşekkürler

KAYIP OĞLUMUZ YAYINLANAN HABER VE BİNLERCE DUYARLI İNSAN SAYESİNDE HEMEN BULUNMUŞTUR. ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN. Kayıp oğlumuz her yerde aranıyor. Geçtiğimiz günlerde Kayacık Mahallesi Kolaylı 2 sitesi civarından alınarak Karapınar ile İhsaniye tarafına bırakıldığı iddia edilen oğlumuz aranıyor. Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi "KAÇAMAK BÜFE" önünde bakılan oğlumuz kahve rengi tüylü ve mor ile siyah arası dili ile insan canlısı ve kesinlikle saldırgan değildir. İsmi "KAHVE" dir. Gören yada bilgisi olanların insanlık namına 0539 399 29 38 numaralı telefona mesaj, çağrı veya Whatsapp üzerinden bilgi vermeleri rica olunur.

Yasak başladı! İşte bütün detaylar

Son dakika: Türkiye genelinde 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı! Fırın ve marketler açık mı? Kimler yasaktan muaf?

Erdoğan: Tüm iş yerleri 22.00'da kapanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, korona önlemleri kapsamında yeni kararları açıklayarak, tüm iş yerlerinin 22.00'da kapanacağını duyurdu. 

Okul öncesi büfe ve kantinlere Covid-19 eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 1. sınıflar için başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesinde büfe ve kantinlere Covid-19 eğitimi verdi

Karamürsel Sepet Pilavı, Yalovada

Karamürsel'e özgü bu lezzet Patentli olarak ilçemizde sunulmakta idi, fakat artık Yalova da.

Karamürsel'in Meşhur 'Sepet Pilavı' sahilde

Karamürsel'in Meşhur 'Sepet Pilavı' sahilde Karamürsel Hacı Ömerağa Mahallesi Cumhuriyet caddesi 2101 Sokak No; 3/A’da bulunan Bulgur Fast Food işyeri işletmecisi Mehmet Salih Güç meşhur Karamürsel Sepet’inin adına Karamürsel Sepet Pilavı’nı yaratarak, Türkiye Patent Enstitüsünden kendi üzerine alan Güç, şimdi dükkanından hariç Karamürsel sahilinde Karamürsel Sepeti motifli büfesinde hizmet vermeye başladı.