Bulundular Haberleri

Bulundular Haberleri

Kaybolan küçük kızlardan iyi haber geldi!

Pazartesi sabah saatlerinde Subaşı beldesindeki evlerinden çıkan 12 Yaşındaki Feyza Aker ve 14 yaşındaki Tauna Yamanel isimli iki küçük kız bulundu.

Ahmet Narinoğlu ve İsmail Yıldırım'dan yeni valimize hoş geldin ziyareti

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Karamürsel halkı aman dikkat

Karamürsel'de gazetemizi arayarak ihbarda bulunan vatandaşlar dolandırıcılar halkın duygularını sömürerek para topluyor dikkat edin diyerek uyarıda bulundular.

Bakır Madenlilerin konuğu Yesevi Derneği oldu

Karamürsel Yesevi Düşünce ve Sosyal Araştırmalar Derneği Yöneticileri, Bakır Madenliler Kültür Derneği Başkanlığı’na seçilen Önder Kaymaz ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Karamürsel Kaymakamlığı 2015 yılının değerlendirme toplantısını yaptı

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu önderliğinde Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Müdür ve kurum amirleri, Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen toplantı ile 2015 yılında yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulundular

Validen Karamürsel Esnaf Odasına Ziyaret

Validen Karamürsel Esnaf Odasına Ziyaret Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ziyarette bulundu. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na ziyarette Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Kaya eşlik etti. Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Aydın ve oda üyeleri Valiyi kapıda karşılayarak çiçek takdiminde bulundular. Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odasına geçen Vali, Oda Başkanı İsmail Aydın ve oda üyeleri ile Karamürsel'deki Trafik, Otopark ve Karamürsel Devlet Hastanesi ile Acil Servis'in yetersizliği konuları görüşülerek bu konuda ne yapılabilecekleri konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

CHP Kocaeli Milletvekilleri Karamürsel İlçe Teşkilatına Teşekkür Etti

CHP Kocaeli Milletvekilleri Karamürsel İlçe Teşkilatına Teşekkür Etti CHP’li Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet , Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ile birlikte il başkanı Cihat Altunyuva ile birlikte Karamürsel İlçe başkanlığına gelerek ilçe teşkilatına ve üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundular CHP’li Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ile birlikte Karamürsel İlçe başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulunarak, CHP’nin 45 gün sonra iktidar olacağını belirterek, “Yolsuzlukların hesabını sormadan AKP ile koalisyon yapmayız” dediler. CHP Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, CHP il Başkanı Cihat Altunyuva, Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, CHP Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun, belediye meclis üyeleri ve partililer tarafından ilgiyle karşılanan milletvekilleri, gündemde yer alan ve CHP tabanı tarafından hoş karşılanmayan CHP-AKP koalisyonunun mümkün olmayacağını açıkladılar. Karamürsel CHP ilçe Başkanı Şinasi Yazar açılış konuşmasını yaparak ‘Oylarımız artış içerisinde ve kalıcı oldu. Artık oylarımızı kilitliyoruz. Seçmenlerimiz sizlere şans vereceğiz diyor. Beklentim Karamürsel belediyesini almak ve Karamürsel haklıda bizlere destek vereceklerine inanıyorum dedi. Daha sonra Kocaeli CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, yorucu

Evde Sağlık Hizmeti alan hastalar sağlık personeli yardımıyla oylarını kullandılar

Evde Sağlık Hizmeti alan hastalar sağlık personeli yardımıyla oylarını kullandılar Karamürsel’de Evde Sağlık Hizmeti alan hastalar, Karamürsel Devlet Hastanesi sağlık personelinin desteğiyle oylarını verdiler. ‘Vatana Millete Hayırlı Olsun’ dileklerini belirttiler. Karamürsel’de, evde sağlık hizmeti alan hastalar, Karamürsel Devlet Hastanesi sağlık görevlilerinin yardımıyla sandık başlarına giderek oylarını vererek ‘vatana millete hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.

Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Umre Ziyaretinden Döndü

Umre Ziyaretinden Dönen Belediye Başkanı İsmail Yıldırımı Gölcük belediye başkanı Mehmet Ellibeş ve arkadaşları Hayırlı Olsun Ziyaret inde Bulundular Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz hafta Umre ziyaretini yerine getiren Belediye Başkanı İsmail Yıldırımı makamında ziyaret ederek Umre ziyaretinin hayırlara vesile olmasını temenni etti ve ”Cenab-ı Allah Umre ziyaretinizi kabul buyursun” dedi.