Burak Haberleri

Burak Haberleri

Burak Kırar'a plaketini müdürü Ender Zenit verdi

Karamürselde sevilen Komiser Yardımcısı Burak Kırar'ın tayini Kocaeli İl emniyet müdürlüğüne çıktı.

Bıçaklayıp öldürdü! Sonrada ortadan kayboldu!

Olay Gölcük Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi'nde bulunan bir oto yıkamacıda gerçekleşti.

Enver Demirsoysal başkanlıkta yine tam destek aldı

Geçtiğimiz günlerde kendi bölgelerinde yapılması planlanan büyük bir taş ocağı projesine karşı direnen ve yapımına engel olmayı başaran Karamürsel Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkınma Derneği ve başkanı Enver DEMİRSOYSAL, tüm Kızderbentlilerin oybirliği ile görev sürelerini yeniledi.

Karamürselli öğretmenler İspanya'da

Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokul Müdürü Muammer Aksoy, Müdür Yardımcısı İsmail Satır, öğretmenlerden Fuat Uzunca, Burak Yelken, Tuğba Yiğit, Özcan Aslan ve Özgür Yılmaz

Cinayet davasında yeni gelişme! Telefonlar incelenecek! 

Burak Şahin İren cinayetinde telefon incelenecek. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Karamürsel’de işlenen Burak Şahin İren cinayetinin bugün görülen duruşmasında

Burak Şahin İren'in davası bu gün görüldü!

23 Ekim 2020 tarihinde 4 Temmuz Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda Burak Şahin İren’in öldürülmesinin sanığı

Dayı ve yeğen bugün defnedilecek

Karamürsel’de silahla vurulan Burak Şahin İren ve ölüm haberini aldıktan sonra kalp krizi geçirerek ölen dayısı Yakup Alemdaroğlu bugün defnedilecek.

Hakim karşısına çıkan iki kişiden 1 tutuklandı

Karamürsel ilçesinde tartıştığı Burak Şahin İren'i (33) tabancayla vurarak öldüren Yıldıray A. (36) ile ona yardım ettiği öne sürülen Serhat B. (30), isimli 2 kişi tutuklandı.

Karamürsel’de silahlı saldırı; 1 kişi yaşamını kaybetti! 

Karamürsel’de iki kişi arasında yaşanan tartışma kanlı bitti. Burak Eren (32) yaşamını yitirdi.

Karamürsel’de silahlı saldırı; 1 kişi yaralandı! 

Karamürsel’de iki kişi arasında yaşanan tartışma kanlı bitti. Burak Şahin İren (32) karnına isabet eden bir mermi ile ağır yaralandı.

Karamürsel'de Engelli şahsı öldüren zanlı, aldığı cezayı duyunca bayıldı!

Karamürsel ilçesinde engelli vatandaşı evinin önünde 30 kez bıçaklayıp 160 TL parası ve 6 paket sigarasını çalan cinayet zanlısı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Korkunç katliam sonrası tutuklu sayısı 2 oldu

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde engelli vatandaşı evinin önünde 30 kez bıçaklayıp 160 TL parası ve 6 paket sigarasını çalan cinayet zanlısı, vatandaşı kendisine küfür ettiği için öldürdü

Karamürsel değerli bir büyüğünü daha kaybetti

Karamürsel'in tanınan ve sevilen simalarından olan

Sözcü Gazetesine Büyük Operasyon

Sözcü Gazetesi sahibi Burak Akbay'ın da aralarında bulunduğu 4 isim hakkında FETÖ adına suç işlemek suçlamasıyla operasyon başlatıldığı belirtiliyor.

Van Cezaevi'ndeki Yalnız Türkler

Van Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevinde hüküm giyen Ülkücü Türk Yiğit Burak'ın sosyal medyada paylaştığı video büyük yankı buldu.

AKP'li Vekilin Yiğeni Ölü Bulundu

AK Parti Kocaeli Milletvekili olan Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun 25 yaşındaki yeğeni Burak Katırcıoğlu, İzmit’teki bir derede ölü bulundu.

Zeki İREN'i KAYBETTİK

Zeki İREN hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Karamürsel Gençlik Spor İl Müdürlüğü güreş takımı çok sıkı çalışıyor

Adeta güreşçi ordusu haline gelen ve şu anda 20 kişiyle çalışmalarını sürdüren güreş takımında Kerem kahya, Efe Özkan, Efe Naci Kurtuluş, Melih Genç, Rıdvan Şentürk, Ali Emre Üstün, Ahmet Şişman, Münir Akkuş, Yusuf Gökkuş, Yalçın Kılıçaslan, Salih Hilal Dinçay, Emiran Ayaz, Engin Kılıçaslan, Ali Enes Çat, Sinan Çiloğlu, Burak Efe Üstün, Gürkan Karataş’tan oluşan güreş takımı haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma akşamları 17.00 ile 19.00 saatleri arasında antrenörleri Reşat Turgut , Murat Aydoğdu ve Muhammed Taşçı nezaretinde idmanlarını aralıksız sürdürüyor.

Burak İyileşti...

Galatasaray'a golcü oyuncusu Burak Yılmaz'dan müjdeli haber geldi.