Burhan Haberleri

Burhan Haberleri

Tahir Büyükakın'ın kayınpederi yaşamını yitirdi

Karamürsel'in evladı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın kayınpederi Burhan Koca yaşamını yitirdi.

Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir'in tayini çıktı

Karamürsel'e geldiği günden bu yana çok büyük başarılara imza atan ve adeta jandarmanın varlığını her yerde hissettiren başarılı isim Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir, yeni yapılan atalar nedeni ile Başiskele Jandarma komutanı olarak atandı. İlçe genelinde genç yaşına rağmen gerek kişiliği, gerekse çalışkanlığı nedeni ile sevilen Demir, ekibi ile birlikte arkasında büyük başarılar bıraktı.

Karamürsel Jandarma hız kesmiyor! Aranan şahıs yakalandı

Karamürsel’de aranan hükümlü yakalandı Karamürsel'de kasten yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.  

Karamürselli gazeteci Burhan Kazmalı vefat etti

Karamürselli gazeteci Burhan Kazmalı tedavi gördüğü, Gölcük Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını kaybetti.

Abiş ailesinin acı kaybı 

Gölcük Ulaşlı eski belediye başkanlarından Nihat Abiş ve Burhan Abiş’in amcaları İsmail Abiş(88) organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. 

Mahkeme, Karamürsel  RES Projesi’ni durdurdu!

Kocaeli 2. İcra İdare Mahkemesi, Karamürsel’de yapılması planlanan Rüzgar Enerji Santrali (RES) projesinin bilirkişi raporu sonucunda hukuka uygunsuz olduğunu belirterek yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

Karamürsel'de mahalle sakinleri ayaklandı!

Karamürsel'e bağlı Osmaniye mahalle sakinleri Sunni Baba Mesire alanına yapılması planlanan ve yapımına başlanan ‘Pony Clup ve Atlı Binicilik Faaliyetleri’ adı altında hizmet verecek tesisi istemiyor.

Mahsur kalan Çinliler donmadan kurtarıldı!

Karamürsel’de kar yağışının başladığı andan itibaren bölgelerinde birçok kişinin hayatını kurtaran Karamürsel Jandarma ekipleri bu sefer iki Çin uyruklu vatandaşı

Karamürsel Jandarmaya yeni komutan

Karamürsel Jandarma Komutanlığı görevine genç ve başarılı bir isim atandı.

Dünyaca ünlü futbolcunun babası kalp krizi geçirdi

Karamürselli başarılı futbolcu Merih Demiral'in babası kalp krizi geçirdi.

Burhan Abiş herşeyini bağışladı!

Bölgede geniş bir kesim tarafından tanınan, eski Ulaşlı Belediye Başkanı ve koleksiyoner Burhan Abiş bu zamana kadar topladığı herşeyini bağışladı.

Kocaeli'de dehşet Ayrıldığı eşinin baba evini bastı: 1 ölü, 2 yaralı

Burhan Soluçiçek tabancasıyla 8 el ateş ederek eski kayınpederi İsmail Ulutaş'ı öldürürken, kayınvalidesi ve ayrıldığı eşini yaraladı.

ADALET ER, YÂDA GEÇ TECELLİ EDER

Siz susun, çocuklar ölsün

Ömer Çeker: Aşcı'nın baş temsilciliği hayırlı olsun

TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM ETTİ Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker; Karamürsel İlçe Temsilcisi Burhan Danacı, Karamürsel Devlet Hastanesi Baş Temsilcisi Mustafa Aşcı, Delegeler Erkan Türkmen, Önder Cimşir, Cemal Çavuoğlu, Eski İş Yeri Baş Temsilcisi Osman Baran, üye Salim Türel ile birlikte toplantı yaptı. Toplantıda sağlık alanındaki gelişmeler hakkında temsilcileri bilgilendiren Şube Başkanı Çeker; uzun yıllar Karamürsel Devlet Hastanesi İş Yeri Baş Temsilciliğini başarı ile yürüten Osman Baran’a teşekkür etti. Baran’a hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesini Erkan Türkmen takdim etti.

Karamürsel Ereğli'deki Balık Festivali'nde 6 Bin Kişiye Balık- Ekmek Ziyafeti

Karamürsel Ereğli'deki Balık Festivali'nde 6 Bin Kişiye Balık- Ekmek Ziyafeti Karamürsel’in balıkçı kasabası Ereğli'de av yasağının yarın gece yarısı sona erecek olması nedeniyle düzenlenen geleneksel ‘Ereğli Balık Festivali’nde 6 bin kişiye balık ekmek ziyafeti verildi. Karamürsel’in balıkçı kasabası Ereğli’de av yasağının yarın gece yarısı sona erecek olması nedeniyle düzenlenen geleneksel ‘Ereğli Balık Festivali’nde 6 bin kişiye balık ekmek ziyafeti verildi. Karamürsel Belediyesi'nin bu yıl 8'ncisini düzenlediği Balık Festivaline Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, Karamürsel Garnizon ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, Türkiye İhracatçılar Birliği Başkanı A.Tuncay Sagun A.Tuncay Sagun ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 15 Nisan'da başlayan ve yarın gece yarısı sona erecek olan av yasağı öncesi Ereğli sahilinde yakılan mangallarda 6 bin kişilik ithal uskumru kızartılıp ekmek arası yapılarak halka dağıtıldı. Bu yıl balığın bol olacağını söyleyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ‘Ereğlililer balık avıyla ekonomik gelir sağlıyor. Ancak biz denizlerimizi şu anki teknolojiye göre yeterince kullanmıyoruz. Göstergeler bu sene balığın çok olacağını söylüyor. Umarım bu yıl sofralarımız balıkla dolu olur’ diye konuştu. Her yıl büyük keyifle festivalde balık yediklerini söyleyen vatandaşlardan Nazan Baş, ‘Karamürsel’de geleneksel hale gelen balık festivali çok keyifli geçiyor. Bu yıl balığın bol olacağını umut ediyoruz. İnşallah balıkçılarımız denizlerden bereketli dönerler’ derken, Burhan Yılmaz da, ‘Balık avı öncesinde bu etkinlik bizi çok mutlu ediyor. Yarın balıkçılar denize açılacak. Bu yıl ki balık sezonunun hayırlı olmasını ve bol balıklı geçmesini diliyorum’ dedi. Balık ekmek ikramının ardından, balık sezonunun bereketli geçmesi için Ereğli Çankaya Kıraathanesinde Karamürsel İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlileri tarafından dualar okundu. Bu arada ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle yapılması planlanan ‘Yusuf Güney’ halk konseri iptal edildi.

Canice Öldürülen Özgecan Aslan toprağa verildi

Canice Öldürülen Özgecan Aslan toprağa verildi Tarsus'ta kaybolduktan sonra dün sabah Tarsus-Ankara karayolu Çamalan köyündeki Cin Deresi'nde cesedi yakılmış halde bulunan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Aslan'ın, Mersin'deki evine çok sayıda arkadaşı ve vatandaş geldi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da evin önünde kurulan taziye çadırına gelerek aileye başsağlığı diledi. Aile fertlerinin sinir krizi geçirdiği taziye çadırında, arkadaşları da Özgecan'ın fotoğraflarına "Seni unutmayacağız Özgecan" yazısını yazdı.