Çağırdı Haberleri

Çağırdı Haberleri

Karamürsel'de bir kişi evde ölü bulundu!

Karamürsel'de kendisinden bir süredir haber alınamayan Ahmet G. isimli şahısın evinin kapısını kırarak içeri giren yakınları olay yerine hemen 112 Acil servis ve polis ekiplerini çağırdılar.

Bu kadarına pes artık TÜVTÜRK vatandaşı soyuyor

TÜVTÜRK'ün uyguladığı yüksek muayene ücretleri vatandaşın bütçesinde yangın çıkardı. TÜVTÜRK muayene ücretlerine itiraz eden vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı.

Honda dünya genelinde 1.4 milyon aracı geri çağırdı!

Honda, dünya çapında 1.4 milyon aracını geri çağıracağını açıkladı. Geri çağırmanın sebebinin, bazı araçlarda bulunan hatalı yakıt pompası olduğu belirtildi. Geri çağrılan araca sahip olup olmadığınızı VIN numarası ile kontrol edebileceksiniz.

Eşinin telefonundan çağırıp öldürdü!

İstanbul Esenyurt'ta Cengiz Uğur, eşini taciz eden kişiyi yine eşinin telefonuyla çağırdıktan sonra öldürdü

Kılıçdaroğlu MYK'yı acil toplantıya çağırdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, olağanüstü MYK'sını toplantıya çağırdı

Karamürsel'de uyuşturucu yine hortladı

Karamürsel’de uyuşturucu yine hortladı. Karamürsel’de yaşayan vatandaşlar ve esnaf, bölgede yaşanan uyuşturucu ticaretine isyan ederek yetkilileri göreve çağırdı.

Durak Var, Bank YOK !

Karamürsel'de bulunan duraklarda bankların olmamasından dolayı mağdur olan yaşlılar ve öğrenciler, duraklarda bank yapılması için yetkilileri göreve çağırdı.

Karamürsel'de halı sahada futbol oynayan genç kalbine yenik düştü

Olay dün akşam Kayacık mahallesi amiral caddesi D-130 Karayolu üzerinde bulunan bir halı sahada akşam saat:18:00 sıralarında arkadaşları ile futbol oynayan Hasan K.(40) isimli genç futbol oynadığı sırada birden yere düştüğü ve fenalaştığı belirtildi.Hemen 112 sağlık ekiplerine haber veren halı saha yetkilileri olay yerine çağırdıkları 112 sağlık ekiplerinin müdahale ettiği ve kalp krizi geçirdiğini tespit ettikleri Hasan. K.(40) isimli şahsı Karamürsel Devlet Hastanesine götürüldüğü ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen gen adamın kalbine yenik düşerek yaşamını kaybettiği belirtildi. Hasan K ( 40) evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtildi.

Karamürsel'de Büyük Ayıp Madem Kimse katılmayacak neden çağırdınız ?

Gazeteci-Yazar Mustafa Yazgan’ın konferansını 14 kişi dinledi! ‘Karamürsel belediyesinin düzenlediği konferansta ne halk vardı nede belediyeden hiç kimse’! Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen Gazeteci-Yazar Mustafa Yazgan’ın ‘Savaş Güncelinde Türkiye’ konulu konferansına Karamürsel belediyesinden hiç kimse katılmazken vatandaşlarda ilgisizdi. Karamürsel’de günlerdir duyurusu yapılan ‘Savaş Güncelinde Türkiye’ konulu konferansa 14 kişi katıldı. Karamürsel Kültür Merkezinde önceki akşam Karamürsel belediyesi tarafından günler öncesinden yapılan anonslarla Gazeteci-Yazar Mustafa Yazgan’ın ‘Savaş Güncelinde Türkiye’ konulu konferansına Karamürsel AKP ilçe başkanı, AKP Gençlik Kolları Başkanı ilçe müftüsüyle birlikte toplamda 14 kişi konferansı dinlerken Karamürsel belediyesinin düzenlediği konferansa halkının ilgisizliği yanı sıra belediyeden hiç kimsenin katılmayışı şaşkınlık yarattı!

Karamürsel Kent Meydanı Alev Alev Yanıyor

Görgü tanıklarının iddialarına göre yolun Karamürsel merkez ışıklarda yapımı devam eden kent meydanı ve belediye binasının inşaatında yolun kenarında bulunan şantiyelerin hemen yanındaki deponun önünde kaynak yaptığı iddia edilen işöinin kaynağından çıkan kıvılcımın kaynak yapılan yerin hemen yanında bulunan cam elyafların sıçraması üzerine bir anda her yer aley aldı. İddialar göre işçilerin söndürmeye çalıştığı ateş bir anda büyüyünce çevredeki vatandaşlar olay yerine itfaiye ekiplerini çağırdılar.Olay yerine ilk Karamürsel itfaiye ekipleri ardından Kocaeli itfaiye ekipleri gelmesi ile yangına müdahale edildi.Fakat yangın hemen cam elyafların yanında bulunan büyük su borularına ve oradanda depoya sıçraması ile bir anda heryer simsiyah dumanla kaplandı.Bu esnada D-130 Karayolu tamamen trafiğe kapandı itfaiye ekiplerinin uzun süre yaptığı müdahale ile Alevlerin önüne geçile bildi. Tam yangın bitti derken cam elyaflar tekrar tutuştu.Cam elyafların ve boruların tamamen boşaltılması ile yangın soğutma çalışmaları başladı. Çevrede büyük panik yaşanırken yangının hemen arka tarafında diğer işçilerin çalışıyor olması büyük tepkiye neden oldu. Yaklaşık 35 dk trafiğe kapatılan D-130 Karamürsel emniyetinin kontrollü trafiği vermesi ile araç trafiğine açıldı.Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı

Karamürsel'de Trafik Kazası 1 Yaralı

Karamürsel girişinde bulunan Altın Kemer Düğün Salonu otoparkında akşam saatlerinde 41 K 9645 Plakalı motosiklet sürücüsü Sinan Sarıtaş (24) Altın Kemer Düğün Salonu Otoparkında Sevir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaldırıma çarpıp takla attı. Kazayı fark eden vatandaşların olay yerine çağırdıkları 112 Acil servisi ekipleri yaralanan Sarıtaşa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Karamürsel Devlet Hastanesine götürdüler. Olay yerine gelen trafik ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.