Çalışanı Haberleri

Çalışanı Haberleri

Rehine Krizi: İşyerine Saldıran Zanlı Tuvalette Yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter & Gamble (P&G) fabrikasında meydana gelen rehine krizi, ilginç bir olayla sona erdi. İbrahim Y., fabrikaya girerek 7 çalışanı rehin almış ancak tuvalete gitmek için ayrıldığı an operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.

Derince Belediyesi çalışanı korkunç kazada hayatını kaybetti

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden vatandaşları taşıyan otobüsün karıştığı kazada iki kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi de yaralandı.

Altınova müftüğü çalışanı tutuklandı!

Karamürsel Tv. özel haberi. Gazetemize gelen çok sayıda şikayet sonrası ortaya çıkan cinsel istismar olayı bu kadarına pes dedirtti. Altınova Müftülüğü'nde üst düzey bir yönetici olarak çalışan Abdullah K (60)

Eğitim Çalışanları hayal kırıklığına uğradı…

Yaklaşık 700 Eğitim Çalışanının ilgiyle beklediği Promosyon İhalesi bugün yapıldı. İhalede en yüksek rakam 11,500 TL’de kalınca Karamürsel’deki yüzlerce eğitim çalışanı hayal kırıklığına uğradı.

Karamürsel'de yaşayan tersane işçisinin cesedi bulundu!

Karamürsel'de öldürülen tersane çalışanına ait olduğu değerlendirilen ceset, Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi Bursa'nın Gemlik ilçesinde derede erkek cesedi bulundu.

SEDAŞ'ın Taşerön işçisi feci şekilde yaşamını kaybetti

Karamürsel SEDAŞ çalışanı Ali Demir çalıştığı sırada geçirdiği kaza sonrası feci şekilde yaşamını kaybetti.

Garanti Bankası'nın Karamürsel şubesinde korona paniği 

Vatandaştan gelen bilgiye göre, Garanti Bankası Karamürsel Şubesi'nde bir banka çalışanı koronavirüs şüphesi ile test yaptırdı.

KARAMÜRSEL’DE KORONA SKANDALI!

Karamürsel’de geçtiğimiz günlerde ilçede faaliyet gösteren bir berber dükkânı çalışanına yapılan korona virüs testinin pozitif çıkması sonrası

KOCAELİ GENELİNDE KAÇ SAĞLIK ÇALIŞANI VİRÜS KAPTI

Kocaeli Tabip Odası Başkanı Zeki Hamşioğlu, Kocaeli’de 300 sağlık çalışanın koronavirüs kaptığını belirtti.

Altınova’da tersane işçileri: Önlem alınmıyor. Endişe içindeyiz.

Yalova’da tersane çalışanı olduğu iddia edilen bir kişi ateşi 40 dereceye çıkınca bir başka işçi tarafından Corona virüsü şüphesiyle İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi’ne getirildi.

BELEDİYE ÇALIŞANI VİRÜS KAPTI

Belediye’de çalışan Hüseyin Kuran isimli kişi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile virüs kaptığını ve

Çalışanlara 2019'da yüzde 20'lik vergi !

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren gelir vergisi tutarları belli oldu. Çalışanlar 2019'dan itibaren yüzde 15 yerine yüzde 20 vergi ödeyecek.

Açlık sınırı açıklandı

4 kişilik ailenin açlık sınırının 1941 lira, yoksulluk sınırının ise 6323 lira olduğu açıklandı. Evli olmayan-çocuksuz bir çalışanın 'yaşama maliyeti' ise aylık 2393 lira olarak hesaplandı.

Zam ve artışlar maaşlara nasıl yansıyacak?

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret 2 bin 20 TL olarak açıklandı. Asgari ücretin yüzde 26'lık artışı iş hayatında ücretlerin tamamında dengelerin değişeceğini gösteriyor.

İşte Kocaeli’nde göreve iade edilenler

Resmi Gazete'de yayımlanan 697 sayılı KHK ile "Mor Beyin" kumpası sonucu ByLock kullandıkları iddiası nedeniyle görevlerinden ihraç edilen 2 bin 168 kamu çalışanından bin 823’ü de görevlerine iade edildi.

Kocaeli Valiliği Önünde eylem

Kocaeli Valiliği’nin önüne kendisini aracına kilitleyerek eylem yapan sağlık çalışanı, hareketli anlar yaşanmasına neden oldu.

Karamürsel'den ABD'ye uzanan yol işte Metin Topuz dosyası

Kocaeli Karamürsel ilçesin ’de ve İstanbul’da ikamet eden Metin Topuz 1982 yılında ABD Başkonsolosluğu'na işçi statüsüyle girer.

Cumhurbaşkanından Talimat Geldi, Maaşlar Yükseliyor

TC. Maliye Bakanlığı, milyonlarca çalışanın maaşını artıracak düzenleme için düğmeye bastı.

BES Yarın Maaşlardan Kesilmeye Başlanacak

Bireysel emeklilikte otomatik katılımı öngören sistem yeni yıldan itibaren yürürlüğe girdi. Yaklaşık 2,5 milyonu memur, 1,5 milyonu özel sektör çalışanı olmak üzere toplam 4 milyon kişi 1 Nisan'dan itibaren sisteme girecek. İşte sistem hakkında bilmeniz gereken her şey...

Karamürsel'in sevilen ismi dualarınızı bekliyor

Karamürsel'in sevilen simalarından Karamürsel Belediyesi çalışanı Erkan Bekteş dün gece geçirdiği ani kalp krizi sonucu İzmit Akademi Hastanesin'de tedavi altına alındı.

Kocaeli'de ihraç edilen sağlıkçılar

Resmi Gazete'de yayımlanan 683 no’lu KHK kapsamında Kocaeli genelinde çok sayıda sağlık çalışanı ihraç edildi.

2017 Asgari ücret açıklandı

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zam oranları ile ilgili son dakika gelişmeler. Peki asgari ücret ne kadar oldu? İşte zam oranları ve detayları

8 bin kişiye geri dönüş yolu gözüktü

Aralarında hâkim, savcı, polis ve akademisyenlerin de bulunduğu binlerce kamu çalışanı, yeni bir KHK ile görevlerine geri dönebilecek.

Karamürsel Belediye Çalışanı Ne Kadar Maaş Alıyor da

Evler, Villalar Alıyor? Son Model Araçla Dolaşıyor ?

Karamürsel Belediyesi çalışanı Cevdet Aytin Vefat etti

Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Kızderbent Mahallesinden İshak AYTİN'in oğlu, Muzaffer, Cavit, Selahattin AYTİN'in kardeşleri Cevdet AYTİN Geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirerek Gölcük Necatiçelik Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Cevdet Aytin vefat etmiştir. Cenazesi bugün 23.11.2014 öğle namazına müteakip Kızderbent Mahallesinden defnedilerek Kızderbent Mezarlığına defnedilmiştir.Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Cevdet Aytin Karamürsel Belediye Başkanı ve birçok arkadaşı ve akrabası tarafından defnedildi.

Karamürsel'de hasta yakını doktor ve sağlık çalışanlarını darp etti

Karamürsel'de hasta yakını doktor ve sağlık çalışanlarını darp etti   Karamürsel Devlet Hastanesi acil polikliniğinde nöbetçi olan doktor, sağlık çalışanı ve güvenlik görevlilerini hasta yakını tarafından darp edildi.   Edinilen bilgiye göre, M.T.(28) adlı şahıs annesini Karamürsel Devlet Hastanesinin acil polikliniğinde muayene olmak için getirdiği sırada ilk önce hastanenin güvenlik görevlisi Coşkun Şişman’a tokat attıktan sonra acil serviste bulunan nöbetçi doktor Gamze Öztürk’ün üzerine doğru gitti doktor Gamze Öztürk acilin arka kapısından dışarıya kaçarak 155 polisi aradığı sırada dışarıya kadar gelen M.T. doktorun elindeki telefonu aldıktan sonra koluna da zarar verdikten sonra acil polikliniğinin önünde süper vayzır görevlisi Metin Bayır’ı, Hasta Bakıcısı Hizmetli Saim Şen ve acilin diğer doktorlarından Arda Bilgeli’ye de saldırdıktan sonra olay yerinde hastaneye muayene olması için getirdiği annesiyle birlikte uzaklaştığı belirtildi.

KARAMÜRSEL BELEDİYESİNE GİDEN BİR VATANDAŞ DARP EDİLDİ

Karamürsel Belediyesine giden Ereğli Esnaflardan H.G, Karamürsel Belediyesinde F. G. tarafından darp edilerek belediyenin merdivenlerinden yuvarlandığı iddiası. Olay dün saat 16.30 sıralarında Karamürsel Belediye Binasına giden esnafın bir belediye çalışanı ile bir konuyu görüşmek amaçlı Karamürsel Belediyesine giden Ereğli Esnaflardan H.G, Karamürsel Belediye Binasında F. G’le tartışmaya başladı, bu tartışma itişmeye ve yumruklaşmaya kadar gittiği sırada Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Zabıta görevlileri de olaya dahil olmasıyla birlikte H. G. Belediyenin Binasının merdivenlerinden yuvarlanarak Belediye binasının dışına atıldı.

Piyango dan birde şaibe davası

YURTDIŞINA kaçan bir Milli Piyango çalışanından mektup aldığını ileri süren CHP Konya Millletvekili Atilla Kart, “Bu mektupta şaibe itirafı var” derken, kurum yetkilileri, iddialar üzerine yasal yollara başvuracaklarını açıkladı.